تاریخ انتشار : دوشنبه 8 دی 1399 - 7:03
کد خبر : 79085

موتورسواران متخلف، همکار پلیس می‌شوند

موتورسواران متخلف، همکار پلیس می‌شوند

سردار «محمد محسین حمیدی» صبح دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در مقر فرماندهی پلیس راهور تهران بزرگ، افزود: طرح «موتوریار» از هفته گذشته در ۱۰ نقطه تهران به صورت پایلوت توسط پلیس راهور آغاز شده است. وی ادامه داد: پس از دریافت بازخورد این طرح، از اوایل این هفته به ۶۰ نقطه از پایتخت

سردار «محمد محسین حمیدی» صبح دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در مقر فرماندهی پلیس راهور تهران بزرگ، افزود: طرح «موتوریار» از هفته گذشته در ۱۰ نقطه تهران به صورت پایلوت توسط پلیس راهور آغاز شده است.

وی ادامه داد: پس از دریافت بازخورد این طرح، از اوایل این هفته به ۶۰ نقطه از پایتخت گسترش دادیم و در آینده این طرح در تمام تهران به صورت ۲۴ ساعته اجرا خواهد شد.

حمیدی افزود: به جای توقیف موتور در این طرح دو راه وجود دارد، یا طبق روال سابق موتورسیکلت توقیف می‌شود یا پلیس به راکب آن آرم پلیس داده و علامت «ایست» در اختیار وی قرارمی‌دهد و در نقطه‌ای که پلیس به وی نشان می‌دهد به کمک پلیس می‌آید.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: برخورد با موتورسواران متخلف تاریخ دیرینه‌ای دارد و ماحصل این برخوردها کاهش حوادث و ارتقا انضباط شهری بوده و هست.

حمیدی افزود: موتور وقتی که جریمه می‌شود برای پلیس و مردم هزینه زیادی دارد، در این حوزه اشکالات زیادی وجود دارد و معضل موتورسیکلت‌های رسوبی در پارکینگ نشانگر همین معضلات است.

وی ادامه داد: طرح موتوریار جایگزین طرح‌های پیشین پلیس است و با همکاری مقامات قضایی و نظام بیمه‌ای، به صورت جدی در تهران به اجرا درآمده‌است.  

حمیدی گفت: این طرح از اوایل همین هفته از ساعت هفت صبح در ۶۰ نقطه از تهران آغاز و در آینده در تمام محل‌های پر رفت و آمد تهران اجرا خواهد شد.

وی افزود: پلیس می‌تواند موتورسواران متخلف را تا ۱۲ ساعت در نقاطی که مشخص کرده برای کمک به خود نگه‌دارد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تمام تخلفاتی که در حوزه موتورسیکلت وجود دارد شامل این طرح می‌شود و پلیس دنبال افزایش هزینه برای مردم نیست بلکه دنبال اجرای قانون برای کاهش جرایم است.

حمیدی با بیان اینکه موتورسواران قبل از انجام تخلف باید به فکر توقیف و جریمه باشند، اظهار کرد: اگر موتورسواری جرمی مرتکب شود پلیس می‌تواند موتور را جریمه یا از سه تا ۶ ماه آن را توقیف و راهی پارکنیگ کند.

وی ادامه داد: پس برای موتورسواران بهتر است که چند ساعت به پلیس کمک کنند تا بخواهند چند ماه دنبال آزاد کردن موتورسیکلت خود از پارکینگ باشند.

سردار حمیدی گفت: موتورسواران متخلفی که توسط پلیس برای کمک به نقاط مشخص فرستاده می‌شوند، در صورت لزوم و دارا بودن شرایط می‌توانند به پلیس در حوزه روان‌سازی ترافیک خودروها نیز یاری دهند.

رییس پلیس راهور گفت: بخشی از موتور سوارانی که جرم‌های خطرناک انجام می‌دهند طبق روال سابق جریمه و موتور آن‌ها به پارکنیگ فرستاده می‌شود.

وی در پایان گفت: نزدیک به ۶۰ درصد حوادث حوزه درون شهری تهران در ایام کرونا مربوط به موتورسواران متخلف بوده است.

پلیس مخالف قطعی برق بزرگراه‌ها است

سردار حمیدی در پاسخ به سوالی مبنی بر علت خاموشی چراغ‌های اتوبان‌های سطح شهر تهران گفت: پلیس راهور، برق بزرگراه‌ها را قطع و وصل نمی‌کند و این کار توسط شرکت توانیر انجام می‌شود؛ به ما طی نامه‌ای اعلام کردند که نیاز به بازسازی و تغییر زیرساخت‌ها داریم به همین دلیل مجبور به قطع برق هستیم.

وی گفت: قطعی برق اتوبان‌ها مشکلات مردم، تخلفات و معضل ترافیکی و دغدغه شهروندان را افزایش می‌دهد.

رئیس پلیس راهور پایتخت اضافه کرد: زمانی که شرکت توانیر نمی‌تواند برق را تامین کند، ما هم کمک می‌کنیم و اطلاع رسانی‌های لازم را انجام می‌دهیم تا این نواقص رفع شود.

سردار حمیدی گفت: ما مخالف قطعی برق هستیم و ان شالله روشنایی در همه مناطق تامین شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد