تاریخ انتشار : یکشنبه 28 خرداد 1396 - 9:42
کد خبر : 7892

پایداری دین به اجرای امر به معروف و نهی از منکر است

پایداری دین به اجرای امر به معروف و نهی از منکر است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین مصطفی ابراهیمی از کارشناسان مذهبی در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه، با تأکید بر موضوع امربه معروف و نهی از منکر و اشاره به آیه ۱۱۳ سوره آل عمران

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین مصطفی ابراهیمی از کارشناسان مذهبی در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه، با تأکید بر موضوع امربه معروف و نهی از منکر و اشاره به آیه ۱۱۳ سوره آل عمران که در آن امر به معروف مقدم بر نهی از منکر دانسته شده شده است، گفت: سابقه اجرا شدن امربه معروف مخصوص دین اسلام نیست؛ بلکه در ادیان دیگر نیز وجود داشته است.

وی افزود: کسانی که می خواهند امربه معروف و نهی از منکر کنند؛ باید دارای سلامت دینی و اخلاقی باشند؛ پیام هایی که در این آیه وجود دارد شامل مواردی چون کاری به شخص گوینده نداشته باشید و به حرفش که نیکو است، گوش کنید، هرعمل نیک که به آن اقامه می شود همت خاص و همگانی می خواهد و اینکه دین اسلام یک دین شخصی نیست، است.

استاد علوم  حوزوی با اشاره به آیه ۷۱ سوره توبه که به جایگاه زنان در جامعه از نگاه اسلام تأکید دارد، بیان داشت: بهشت زیر پای مادران است و دختر دری از درهای بهشت است و اینکه همسر دین همسرش را کامل می کند.

ابراهیمی با بیان پنج شاخصه مردان و زنان با ایمان گفت: مؤمنان مردم را به نیکی دعوت می کنند، مردم را از زشتی ها باز می دارند، به دنبال اقامه خوبی ها هستند، زکات می دهند و نیکی می کنند و مطیع خدا و رسولش هستند.

وی با بیان پیام های این آیه تصریح کرد: اسلام برای زنان همچون مردان در جامعه نقش قائل است، در مسائل اجتماعی نیز باید از خدا و رسولش اطاعت کرد و در این آیه مؤمنان را به علت اقامه دین خدا به بخشش و عنایت خدا در بخش شخصی و اجتماعی بشارت می دهد.

این استاد علوم  حوزوی گفت: در آیه ۱۷ سوره لقمان خداوند می فرمایند" کسی که امربه معروف و نهی از منکر می کنند خودشان متوجه امر بودن و معروف بودن می شوند با تقواتر هستند"؛ در این آیه به صبر و استقامت دستور داده شده است و اینکه امربه معروف و نهی از منکر سن و سال خاصی ندارد.

ابراهیمی با اشاره به پیام های این آیه گفت: اسلام به هر دو جنبه شخصی و اجتماعی افراد توجه کرده است، وارد شدن به مسائل اجتماعی نیازمند سعه صدر و تقویت جنبه شخصی است و اینکه آمادگی فرزندان را نسبت به امر به معروف و نهی از منکر بالا ببریم.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد