تاریخ انتشار : یکشنبه 7 دی 1399 - 20:43
کد خبر : 78861

مکتب سلیمانی-۲|چرا هر ایرانی باید در خانه اش یک عکس شهید داشته باشد؟

مکتب سلیمانی-۲|چرا هر ایرانی باید در خانه اش یک عکس شهید داشته باشد؟

– اخبار فرهنگی – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سپهبد شهید قاسم سلیمانی متولد سال ۱۳۳۵ در شهرستان رابر است. او از سال ۱۳۷۶ و با حکم مقام معظم رهبری فرماندهی نیروی قدس  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را برعهده گرفت. نظامیان تروریست آمریکایی

– اخبار فرهنگی –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سپهبد شهید قاسم سلیمانی متولد سال ۱۳۳۵ در شهرستان رابر است. او از سال ۱۳۷۶ و با حکم مقام معظم رهبری فرماندهی نیروی قدس  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را برعهده گرفت. نظامیان تروریست آمریکایی بامداد ۱۳ دی ماه سال گذشته در اقدامی تروریستی، سردار قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس معاون سابق رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق را به همراه چند نفر از رزمندگان مقاومت هنگام خروج از فرودگاه بغداد به شهادت رساندند. حاج قاسم که در قلب های بسیاری از مردم آزاده جهان نفوذ کرده است، به نام سردار دل ها و سید الشهدای مقاومت نیز معروف است. قسمتی از خاطرات شفاهی حاج قاسم درباره عظمت و مقام بالای شهدا در ادامه می‌آید:

من هیچ وقت مانع گریه مادر شهید و پدر شهید نه تنها نمی شوم بلکه توصیه دارم. در روستای خودم مادر شهیدی خیلی زیبا مویه می کند. با آن عبارت زیبا رودم رودم رودم من با این جان می گرفتم. اعتقاد دارم باید این صدا تا وقتی او حیات دارد در گوش ما باشد این اشک و این غصه برای ما قیمت دارد، سرمایه است. ما باید داخل خانه های مان، داخل محیط کارمان یک عکس شهید داشته باشیم. من معتقد هستم هر ایرانی باید در خانه خود یک عکس شهید داشته باشد.

ما نباید راه نور را ببندیم. ما باید پرده ها را بکشیم. باید باز کنیم. این نور بتابد به داخل خانه‌های های ما. این حس تعلق به شهید نباید در یک مجموعه مختصر و مشخصی به عنوان خانواده شهید بماند. هر ایرانی باید در خانه خودش یک عکس شهید داشته باشد. چرا شهدای ما مثل امامزاده ها هستند؟ اینها مثل یک شیء نورانی اند که وصل به منبع نور هستند. مثل یک مدار مغناطیسی که به یک مدار عظیم تر از خودش وصل شده است. شهدای ما معصوم نیستند اما اتصال کامل و انتصاب کامل به معصوم دارند. مرکز توسلند. مرکز توجه اند.

اگر سوال کنی از این جمع که قبر پدر بزرگ شما کجاست بخش اعظم شان نمی دانند یا در طول سال سر قبرش نمی روند. نه زائری و نه ذاکری اما شهدا می دانند. چرا پدر تلاش می‌کند نزدیک قبر پسر شهیدش دفنش کنند؟ زیرا پدر می‌خواهد به پسر تقرب پیدا کند. پسر به نقطه ای رسیده که پدر که تربیت کننده او و آورنده او بود، به او تقرب پیدا می‌کند. بنیاد شهید وقتی بخواهد به پدر و مادر شهدا امتیاز دهد، اجازه می دهد نزدیک قبور شهدا دفنشان کنند. این مقام شهید خیلی مهم است. شما هر که باشی، سرلشکر یا فرمانده؛ تا شهید نشوی آنجا جایت نمی دهند.

سلیمان دل ها|روایت حاج قاسم از عملیات کربلای۴

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد