تاریخ انتشار : یکشنبه 7 دی 1399 - 8:16
کد خبر : 78705

گلستان ظرفیت تولید ۵۰ درصد میگوی کشور را دارد

گلستان ظرفیت تولید ۵۰ درصد میگوی کشور را دارد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، سردار سعید محمد پیش از ظهر یکشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه زهکشی اراضی استان اظهارکرد: خدا را شاکریم با یک کار بزرگ که با معیشت مردم استان گره خورده مشکلی از مشکلات مردم حل خواهیم کرد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، سردار سعید محمد پیش از ظهر یکشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه زهکشی اراضی استان اظهارکرد: خدا را شاکریم با یک کار بزرگ که با معیشت مردم استان گره خورده مشکلی از مشکلات مردم حل خواهیم کرد زیرا معتقد هستیم این امر رضای الهی را در پی دارد.

وی افزود: ظرفیت اصلی استان گلستان حول بحث کشاورزی است و همه مسئولان استان در مورد این موضوع دغدغه مند هستند.

محمد بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد تامین آب کشور برای کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد و با عدم مدیریت صحیح منابع در بسیاری از استان ها مشکل کم آبی داریم.

وی گفت: امروز کشاورزی ما در بخش های مختلف دچار خلل شده و امنیت غذایی مردم بر همین اساس در معرض تهدید قرار گرفته است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهارکرد: با تفاهم نامه با شیلات گلستان و ایجاد سایت پرورش میگو در سطح ۶ هزار هکتار از اراضی گمیشان، این ظرفیت وجود دارد که حدود نیمی از میگوی مورد نیاز کشور در استان گلستان تولید شود.

محمد تصریح کرد: زهکشی اراضی گلستان به وسعت ۵۰ هزار و طرح توسعه آبیاری نوین در سطح ۱۵ هزار هکتار تحولی بنیادی را در کشاورزی استان ایجاد خواهد کرد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد