جهش تولید، نیازمند همت بیشتر تولیدکنندگان و مسئولان است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، طاهر روحی در جلسه بررسی برنامههای صنایع غذایی استان برای جهش تولید، گفت: تلاش برای افزایش کیفی و کمی تولید، وظیفه تمامی مسئولان است و در این مسیر باید با تمام توان و در چهارچوب
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، طاهر روحی در جلسه بررسی برنامههای صنایع غذایی استان برای جهش تولید، گفت: تلاش برای افزایش کیفی و کمی تولید، وظیفه تمامی مسئولان است و در این مسیر باید با تمام توان و در چهارچوب اختیارات قانونی، از تولیدکننندگان حمایت کرد.
وی در ادامه از تدوین و آغاز اجرای برنامه تخصصی استان برای تحقق شعار جهش تولید خبر داد و اظهار داشت: به رغم مشکلاتی همچون تحریم و بیماری کرونا، بسیاری از برنامهریزیهای استان در زمینه جهش تولید، با همکاری بسیار خوب فعالان تولید و صنعت محقق شده است.
روحی همچنین با اشاره به فعالیت بیش از ۵۱۸ واحد تولیدکننده صنایع غذایی در استان عنوان کرد: بر اساس آخرین آمار بیش از ۲۲ هزار نفر در این واحدهای تولیدی مشغول به کار هستند که با بررسی های بعمل آمده، این آمار در طی سال گذشته و امسال، افزایش یافته است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی در همین راستا ادامه داد: انجمن صنایع غذایی استان برای جلسات آتی، آخرین آمار مربوط به واحدهای فعال حوزه صنایع غذایی استان و همچنین تعداد شاغلین آن ها را اعلام کند.
روحی همچنین بر ضرورت تسهیل عملیاتی تولید و حمایت از تولیدکنندگان توسط دستگاههای مسئول تاکید و از همت فعالان بخش خصوصی استان برای ایجاد خطوط تولید مواد ضدعفونی نیز قدردانی کرد.
بیشتر بخوانید: توزیع ۶۳۰ هزار تن آسفالت طی سه سال گذشته در تبریز احداث دومین تقاطع غیرهمسطح اتوبان ولایت در روزهای سرد زمستان

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰