تغذیه سالمندان در روزهای کرونای را جدی بگیرید

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان علی مهربانی محقق و پژوهشگر طب سنتی استان همدان گفت: سیستم ایمنی ضعیف موجب ابتلای سریع به کرونا خواهد شد و غلظت خون بالا موجب کاهش سیستم ایمنی بدن میشود و باید خوردن غذاهایی که
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان علی مهربانی محقق و پژوهشگر طب سنتی استان همدان گفت: سیستم ایمنی ضعیف موجب ابتلای سریع به کرونا خواهد شد و غلظت خون بالا موجب کاهش سیستم ایمنی بدن میشود و باید خوردن غذاهایی که منجر به غلظت خون میشود خوداری شود.
مهربانی افزود:دوغ زیاد، لبنیات پرچرب، ماست، ماکارونی، الویه، سسها، گوشت گاو، گوساله، عدس، غذاهای ساندویچی و سوسیس و کالباس و سایر غذاهای سرد موجب چرب شدن کبد و کاهش سیستم ایمنی بدن میشود.
محقق و پژوهشگر طب سنتی با تأکید بر اینکه کرونا بیماری مخصوص بزرگسالان نیست و افراد جوان را هم درگیر میکند بیان کرد: جوانترها هم باید مراقب باشند که کبدشان چرب نشود چراکه در پی آن ضعف سیستم ایمنی رخ میدهد.
مهربانی با بیان اینکه در پیری و سالمندی بدن رو به سردی میرود، گفت: هر چه استفاده از غذاهای سرد بیشتر شود سیستم ایمنی بدن نیز کاهش خواهد یافت، بنابراین توصیه میشود از غذاهای انرژیزا همچون عسل، خورشت فسنجان تهیه شده با گوشت گوسفند و گردو و بادام، آشهای مختلف که در آن نخود استفاده شده باشد، آب سیب، ترب سفید و یا سیاه در کنار غذا، سوپ سبزیجات، انجیر و بادام هندی و بادام درختی خام استفاده کنند.
او درادامه یادآور شد:دمنوشهایی همچون گل گاوزبان، بادرنجبویه، پونه، اسطوخودوس و زوفا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
این پژوهشگر طب سنتی رعایت تغذیه سوپی را بهترین شیوه درمان بیماری کرونا در سالمندان دانست و گفت: غذای این افراد باید سرشار از ویتامین E باشد، شلغم، کدوحلوایی پوست کنده شده، سوپ حاوی سبزیجات تازه نعناع و پونه، استفاده شود.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰