تاریخ انتشار : دوشنبه 1 دی 1399 - 7:51
کد خبر : 76357

جایزه جوان نوآور ماندگار؛ یادگار دانشجوی شهید دانشگاه آزاد

جایزه جوان نوآور ماندگار؛ یادگار دانشجوی شهید دانشگاه آزاد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با عنوان دانشگاه کارآفرین و موسسه فرهنگی هنری مطالعات جامع رستا بنابر مسوولیت اجتماعی خویش، طرح جایزه عالی جوان نوآور ماندگار را در دستور کار خود قرار داده اند. این جایزه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با عنوان دانشگاه کارآفرین و موسسه فرهنگی هنری مطالعات جامع رستا بنابر مسوولیت اجتماعی خویش، طرح جایزه عالی جوان نوآور ماندگار را در دستور کار خود قرار داده اند.

این جایزه مزین به نام و صفات شخصیتی شهید سید مصطفی موسوی، جوان ترین شهید مدافع حرم و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک این دانشگاه است.

جایزه شهید موسوی بر آن است جوانان برتر و نوآوران ایرانی از همه اقشار اجتماع را فراخوانده و شناسایی کند؛ به عبارت دیگر، هدف از این یادوآره انتخاب جوان نوآور و ماندگار در زمینه مسوولیت اجتماعی، مشارکت نوآورانه در حل مسایل منطقه خود، کشور همچنین افزایش پویایی و ایجاد فرصت های برابر است.

شرکت کنندگان

شرکت کنندگان جشنواره جایزه سید مصطفی موسوی در ۲ سطح دانشجویی و آزاد مجاز به شرکت در این رویداد هستند.

در بخش دانشجویی، دختران و پسران دانشجو در بازه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال بدون محدودیت مذهب مورد تایید جمهوری اسلامی ایران از تمام دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امکان شرکت در این جشنواره دارند.

گروه دوم یا آزاد را دختران و پسران در سنین ۱۸ تا ۳۵ سال با تابعیت ایرانی بدون محدودیت مذهب مورد تایید تشکیل می دهد.

شهید موسوی را بیشتر بشناسیم

شهید مصطفی موسوی ۱۸ آبان ماه سال ۷۴ دیده به جهان گشود. این شهید مدافع حرم از همان سال های کودکی و نوجوانی ذهن خلاقی داشت و استعداد مهندسی اش نمایان بود. او شهید چمران، شهید عباس بابایی و شهید آوینی را الگوی خود قرارداده بود و کتاب های دکتری شریعتی و تفاسیر قرآن را مطالعه می کرد. شهید موسوی در یکی از دیدارهای خود با سردار شهید قاسم سلیمانی از او خواسته بود کتاب خود را برایش امضا کند که سردار هم در پاسخ گفته بود: من دست شما را می بوسم و شما باید به من امضا بدهید.

شهید موسوی در ۲۱ آبان ماه ۹۴ و درست سه روز بعد از زادروزش، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

سخنان سردار دل ها درباره شهید موسوی

سردار شهید قاسم سلیمانی درباره شهید موسوی تاکید کرده بود: یکی از همان سربازان اسلام که جانش را و خونش را فدای دین و وطن کرد، تنها پسر من آقا سید مصطفاست که اگر ده ها مصطفی دیگر هم داشتم باز هم در راه حق دین و وطن فدا می کردم.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، نظر به اهمیت برگزاری جایزه شهید مصطفی موسوی، دبیرخانه دائمی در سرای نواوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تشکیل و برای برگزاری این جایزه بیش از ۲۴ جلسه ستادی، کمیته علمی و اتاق فکر از سوی واحد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد.

کمیته علمی و داوری جشنواره

این جشنواره از سه کمیته علمی، ارزیابی و داوری تشکیل می شود. در بخش کمیته های علمی و ارزیابی، چند نفر از اعضای هیأت علمی واحد تهران دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند که می توان به دیاکو عزیزی، مریم مصلح، حسین پیشگر، سمیه خلیلی آشتیانی، بابک نصیری، حامد معیری اشاره کرد.

برخی دیگر از مسوولان از وزارت ورزش و جوانان، دفتر نهاد ریاست جمهوری، معاونت دانشجویی و جوان جمعیت جوانان هلال احمر هم در این کمیته ها عضویت دارند.

روند داوری
مستندات ارسال شده به دبیرخانه در چهار مرحله ارزیابی و داوری می شود.

در مرحله اول نخست، اوراق هویتی و مستندات نوآوری توسط دبیرخانه مرکزی مطابق با قوانین عمومی جایزه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در صورت تکمیل مدارک به مرحله بعد ارسال می شود.

در مرحله دوم، کارگروه های تخصصی بنابر شاخص های مصوب دبیرخانه مرکزی صلاحیت عمومی و تخصصی،متقاضیان را بررسی کرده و در صورت اخذ حد نصاب امتیاز تعیین شده به مرحله داوری استانی ارسال می کنند.

بر اساس مرحله سوم، کمیته های داوری ستاد استانی بنابر شاخص های مصوب دبیرخانه مرکزی صلاحیت تخصصی متقاضیان را بررسی می کنند و بر اساس بالاترین امتیاز حداقل سه نفر گزینش شده و جهت داوری نهایی به دبیرخانه مرکزی ارسال می شوند.

در مرحله نهایی، یک هیأت تخصصی متشکل از حداقل سه نفر بنابر شاخص های مصوب دبیرخانه مرکزی یک نفر را بر اساس بالاترین امتیاز انتخاب می کنند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد