تاریخ انتشار : جمعه 28 آذر 1399 - 4:36
کد خبر : 75261

اجرای طرح جهش تولید در ۱۷۶ هکتار از اراضی دیم کرمانشاه/ ۱۲ هزار کشاورز از طرح جهش تولید استقبال کردند

اجرای طرح جهش تولید در ۱۷۶ هکتار از اراضی دیم کرمانشاه/ ۱۲ هزار کشاورز از طرح جهش تولید استقبال کردند

– اخبار استانها – نوربخش حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بانک کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده دیمزارهای استان کرمانشاه با رعایت اصول به زراعی و به نژادی و بیمه به افزایش تولید خواهند

– اخبار استانها –

نوربخش حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بانک کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده دیمزارهای استان کرمانشاه با رعایت اصول به زراعی و به نژادی و بیمه به افزایش تولید خواهند رسید.

وی عنوان کرد: در این طرح با حمایت‌های مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) یارانه‌ای برای تهیه کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به دیمکاران اعطا می‌‌شود.

حاتمی با اشاره به اینکه دیمکاران استان استقبال خوبی از این طرح دارند گفت: ۱۲ هزار نفر از کشاورزان برای انجام طرح اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی عنوان کرد: یکی از نکات مثبت طرح، بیمه ویژه‌ای است که برای این طرح در نظر گرفته شده است به طوری که محصولات گندم، جو، نخود و علوفه توسط صندوق بیمه بانک کشاورزی با پرداخت مبلغ ۹۱۰۰ تومان توسط کشاورزان دیمکار به ازای هر هکتار بیمه می‌شوند.

سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و دولتی زمینه جهش تولید را در استان صنعتی قزوین ایجاد کننداظهارنظر مرکز پژوهش‌های اتاق ایران درباره «طرح جهش تولید دانش‌بنیان»طرح “جهش تولید” در ۱۴۴ هزار هکتار از اراضی دیم آذربایجان شرقی اجرا می شود

حاتمی افزود: هزینه واقعی حق بیمه ۳۵۱۰۰ تومان است که با حمایت‌های مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به ۹۱۰۰ تومان کاهش داده شده است.

وی بیان کرد: علاوه بر رعایت اصول به‌زراعی و به‌نژادی، دستیابی به حداکثر تولید در دیمزارهای استان کرمانشاه به بارش‌های آخر فصل در اردیبهشت ماه بستگی دارد و همین امر موجب شده که تولید در دیمزارها دارای ریسک بالایی باشد که انجام بیمه می‌تواند این اطمینان خاطر را به زارعین دیمکار دهد که در صورت حادث شدن خسارت خشکسالی، بخشی از خسارات وارده توسط صندوق بیمه جبران شود.

وی گفت: ۲۵ مرکز بیمه و ۶۴ مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی به منظور صدور بیمه برای زارعین آمادگی دارند.

حاتمی با اشاره به شیوع بیماری کرونا عنوان کرد: به منظور جلوگیری از مراجعه کشاورزان به مراکز بیمه‌ محصولات، احتیاجی به حضور فیزیکی نبوده و از آنجا که شماره تلفن کشاورزان تحت پوشش در اختیار صندوق بیمه قرار داده شده از طریق تماس تلفنی با این افراد بدون مراجعه حضوری مزارعشان بیمه می‌شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد