نخستین بانوی شهید مدافع سلامت گلستان آسمانی شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اعلام این خبر گفت: بی بی رحیمه یلقی بهورز متعهد شبکه بهداشت آق قلا بود که در چند وقت اخیر در راه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران و با علائم تنفسی حاد پس از دو هفته مبارزه با این بیماری که در بخش مراقبت های ویژه بستری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اعلام این خبر گفت: بی بی رحیمه یلقی بهورز متعهد شبکه بهداشت آق قلا بود که در چند وقت اخیر در راه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران و با علائم تنفسی حاد پس از دو هفته مبارزه با این بیماری که در بخش مراقبت های ویژه بستری بود، شهید شد.
عبدالرضا فاضل بیان کرد: این شهید گرانقدر بیش از ۲۶ سال سابقه فعالیت به عنوان بهورز در شبکه بهداشت و درمان، داشت.
فاضل افزود: او از خود ۳ فرزند به یادگار گذاشته است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، پیش از این دکتر عبدالله عباسی، حسن نظری، خوجم بردی چرکزی، دکتر عسگری مصدق و فغان کیا به عنوان شهدای مدافع سلامت استان گلستان، تشییع و تدفین شدند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰