اجرای موفق طرح شهید سلیمانی نیاز به همکاری ملی دارد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا ، دکتر سیما سادات لاری روز دوشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا مازندران در ساری افزود : انتظار اجرای طرح شهید سلیمانی به تنهایی از سوی وزارت بهداشت و سپاه ضریب موفقیت آن را کاهش خواهد داد و لازم
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا ، دکتر سیما سادات لاری روز دوشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا مازندران در ساری افزود : انتظار اجرای طرح شهید سلیمانی به تنهایی از سوی وزارت بهداشت و سپاه ضریب موفقیت آن را کاهش خواهد داد و لازم است تمامی دستگاه های دولتی و غیر دولتی با این طرح همکاری کنند و بیشترین مسئولیت هم در این زمینه متوجه مردم و تشکل های مردم نهاد است.
وی بر ضرورت آگاه سازی مردم و جلب اعتمادشان را برای همکاری با مجریان طرح شهید سلیمانی از سوی سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و گفت : محور تصمیم گیری ستاد ملی مقابله با کرونا در آینده برای ادامه یا لغو محدودیت ها و یا تغییر رنگ کرونایی در گرو موفقیت این طرح ملی است.
لاری با اظهار این که طرح شهید سلیمانی ” شاید آخرین تیر ترکش ستاد ملی با مقابله برای مقابله با همه گیری این ویروس باشد ، افزود : شناسایی افراد بیمار یا دارای علایم مثبت کرونایی و الزام آنان به قرنطینه ۱۴ روزه خانگی از اهداف اصلی طرح شهید سلیمانی است و اگر با در اجرای موفق آن بتوان این گروه را از افراد سالم جدا کرد، به طور هوشمند محدودیت های کرونایی نیز در استان های کشور کاهش خواهد یافت.
وی یکی دیگر از اهداف این طرح را ارائه کمک معیشتی به بیماران یا افراد شناسایی شده و در قرنطینه اعلام کرد و گفت : بر اساس برنامه ریزی وزارت بهداشت و سپاه ، تمامی افرادی که به عنوان بیمار در این طرح شناسایی شده و به قرنطینه می روند در صورت داشتن نیاز ، مشمول کمک های معیشتی خواهند شد.
سخنگوی وزارت بهداشت در عین حال تاکید کرد که اینگونه کمک های معیشتی فقط شامل افراد بیمار شناسایی شده و داخل قرنطینه می شود.
وی یکی از اقدامات لازم در اجرای طرح شهید سلیمانی را راه اندازی نقاهتگاه برای قرنطینه و نگهداری بیماران شناسایی شده برشمرد و گفت : چنین نقاهتگاه هایی در بیشتر استان های کشور راه اندازی شده تا افرادی را که شناسایی می شوند ولی در خانه خود امکان قرنطینه ندارند به این نقاهتگاه ها انتقال یابند.
لاری استفاده اجباری از کارت ملی برای رصد بیماران کرونایی را هم بخشی از طرح شهید سلیمانی معرفی کرد و افزود : با اجباری شدن استفاده از کارت ملی برای تردد در اماکن عمومی و استفاده از حمل و نقل عمومی ، کنترل بیماران کرونایی از جمله بیماران شناسایی شده در طرح شهید سلیمانی هوشمند می شود و برخی موانع برای بازگشایی احتمالی اماکن متبرکه نیز کاهش خواهد یافت.
قدردانی از عملکرد کرونایی مازندران
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین در این نشست عملکرد ستاد مقابله با کرونا مازندران بویژه تلاش های کادر درمانی و مدیریتی ۲ دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل را موفق ارزیابی و قدردانی کرد.
وی با اعلام این که مازندران بر خلاف بسیاری از استان های کشور وارد تب و تاب موج سوم کرونایی نشده ، این موفقیت را موهون تصمیم گیری بموقع ستاد استانی با مسئولیت استاندار و تلاش های شبانه روزی کادر درمانی بیمارستان ها و همچنین همکاری شهروندان مازندرانی دانست.
دکتر لاری گفت : تصمیم گیری بموقع ستاد مقابله با کرونا مازندران سبب شد تا این استان وارد پیک موج سوم کرونایی نشود و شیوع کرونا با شیب ملایم ادامه یابد که نتیجه آن فرصت یافتن کادر درمانی بیمارستان ها برای خدمات دهی بهتر به بیماران کرونایی و کاهش آمار مرگ و میر بوده است.
وی با اشاره به برخی انتقادات نسبت به رنگ بندی های کرونایی در مازندران که برای بعضی از شهرها روند سینوسی و رفت و برگشت داشت ، گفت که کنترل موج سوم کرونا با شیب ملایم در مازندران سبب شده است تا رنگ بندی های کرونایی برای بعضی از شهرستان ها روند رفت و برگشتی داشته باشد ولی این وضعیت لزوما بد نیست و باید به عنوان اقدامی پیشگیرانه جهت جلوگیری از تند شدن جریان موج سوم ارزیابی شود.
طبق آخرین ارزیابی ساد ملی مقابله با کرونا همزمان با اجرای چهارمین هفته از محدودیت های جامع ، پنج شهرستان گلوگاه ، بهشهر ، نکاء ، آمل و رامسر در مازندران دارای وضعیت قرمز کرونایی هستند و بقیه ۱۷ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
مازندران با سه شهرستان دارای وضعیت قرمز کرونایی شامل ساری ، آمل ، بهشهر اجرای محدودیت های جامع کرونایی را از اول آذر ماه شروع کرده بود ولی در پایان ۲ هفته اجرای این طرح سه شهرستان جدید شامل گلوگاه ، محمود آباد و نور هم به آنها اضافه شد . اگر چه اواسط هفته سوم بهشهر از وضعیت قرمز به نارنجی رسید ولی در پایان این هفته و آغاز هفته چهارم وضعیت کرونایی محمودآباد ، ساری و نور نارنجی و در عوض وضعیت شهرستان های بهشهر ، نکا و رامسر قرمز شد تا همچنان مازندران با پنج شهرستان قرمز در ستاد ملی مقابله با کرونا حضور داشته باشد.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین در این نشست نسبت به هرگونه عادی انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی بویژه زدن ماسک ، رعایت فاصله فیزیکی و شستن دست ها هشدار داد و گفت : هر گونه عادی انگاری وضعیت استان های شمالی از جمله مازندران می تواند مسافران زیادی را به این مناطق شمالی کشور سرازیر کند و خطر ابتلا در این استان ها را افزایش دهد.
وی نزدیکی شهرستان های استان های شمالی به یکدیگر را دلیل دیگری برای اختلاف محاسباتی برای تعیین رنگ بندی وضعیت های سه گانه کرونایی برای این استان ها برشمرد و توضیح داد : اگر رنگ بندی وضعیت کرونایی شهرستان های مجاور در استان های شمالی با یکدیگر همسان نباشد ، احتمال سرازیر شدن جمعیت شهرستان های با محدودیت بالا به شهرستان با محدودیت پایین وجود دارد.
لاری در پاسخ به این ابهام که چرا برخی از شهرستان های مازندران با وجود کمتر بودن تعداد بستری های روزانه همچنان دارای رنگ قرمز کرونایی هستند ، گفت : تنها آمار بستری بیماران روزانه ملاک نیست بلکه ظرفیت بیمارستانی و تراکم جمعیتی و آمار بیماران مشکوک شناسایی شده که به قرنطینه خانگی می روند در انتخاب رنگ کرونایی برای مناطق مختلف دخالت دارد.
بر اساس آخرین ارزیابی ستاد ملی مقابله با کرونا که روز ۲۳ آذر ماه اعلام شد ، از ۱۲ شهرستان دارای وضعیت قرمز کرونایی کشور پنج شهرستان مربوط به مازندران است.
همچنین طبق آخرین آمار که از سوی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در ۲۴ ساعت گذشته منتشر شد، هم اکنون ۹۲۰ بیمار با علایم ویروس کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰