شهادت دانشمند هستهای کشورمان سوژه جشنواره هنر مقاومت میشود
سید محمدرضا میری دبیر بخش پوستر ششمین جشنواره هنر مقاومت که بهمنماه امسال برگزار میشود، درباره ویژگیهای موضوعی این دوره به خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس گفت: جشنواره ششم هنر مقاومت دو تفاوت عمده و اصلی با ادوار قبل دارد؛ یکی شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی و ورود جبهه مقاومت به یک شرایط جدید و
سید محمدرضا میری دبیر بخش پوستر ششمین جشنواره هنر مقاومت که بهمنماه امسال برگزار میشود، درباره ویژگیهای موضوعی این دوره به خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس گفت: جشنواره ششم هنر مقاومت دو تفاوت عمده و اصلی با ادوار قبل دارد؛ یکی شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی و ورود جبهه مقاومت به یک شرایط جدید و فوران عظیم احساسات مردم ایران و سایر ملل برای حاج قاسم بود و ما وظیفهداریم در این برهه حتماً اتفاق درستی برای تاریخ به یادگار بگزاریم.
وی افزود: تفاوت دیگر، ورود تمام جهان به یکفاز تدافعی برای مبارزه با کرونا است که خود یک مفهوم جدی از مقاومت را نشان داده و شاید مقاومت و پایداری که برای برخی از ملل انتزاعی بوده و آن را درک نمیکردند، وارد زندگیشان شده است و کرونا باعث شد تا تمامی ملتها با این مفاهیم روبهرو شوند و به فکر آن بیافتند.
دبیر بخش پوستر جشنواره هنر مقاومت بیان کرد: این دو موضوع از مهمترین و بزرگترین موضوعات ما بود و البته ذیل این موضوعات به ریزموضوعاتی هم پرداخته و تلاش کردیم تا در تمامی این موضوعات به آینده دنیا و عدالتی جهانی که امثال حاج قاسم برای آن تلاش کردند، اشاره کنیم و همچنین به جهانی که مردم آن در این شرایط کرونایی خود را نیازمند حضور یک منجی دانسته تا از این شرایط خارج شود فکر کنیم.
میری ادامه داد: اگر قبول کنیم که پوستر تولید شده در این زمان و توسط هنرمندان فعلی مورد قضاوت آیندگان قرار خواهد گرفت، به ما گوش زد خواهد کرد که در برهه حساسی قرار داریم و باید وظیفهمان را بهخوبی انجام دهیم.
این هنرمند تجسمی تصریح کرد: شاید لازم بود نسبت به اتفاقات و افرادی که از این شرایط سوءاستفاده کردند و یا با تحریم این شرایط سخت را برای مردم سختتر کردند، جنبه انتقادی داشته باشیم ولی به دلیلی که این نگاهها بیشتر در حوزه کارتون و کاریکاتور پیگیری میشود، دیگر به آنها نپرداختیم.
دبیر بخش پوستر جشنواره هنر مقاومت مطرح کرد: بخش ویژه دیگری را هم تا چند روز آینده خدمت شرکتکنندگان اعلام میکنیم و آن در رابطه با شهادت دانشمند هستهای ما شهید فخریزاده خواهد بود تا اگر هنرمندان علاقهمند بودند در رابطه با این شخصیت برجسته هم تولیداتی داشته باشند.
وی در رابطه با برآیند میزان مشارکت هنرمندان در این جشنواره اظهار کرد: میزان مشارکت هنرمندان در ششمین جشنواره هنر مقاومت در دوره قبلی بسیار خوب بود که ۹ کارگروه در ۹ استان کشور را شامل میشد و برای بررسی میزان مشارکت هنرمندان در این دوره باید صبر کرده و قضاوت را به بعد از برگزاری جشنواره موکول کرد ولی نکتهای که واضح و قابلبیان است این است که رابطه هنرمندان با این جشنواره، رابطه خوبی بوده و مشارکت قابل قبولی در آن دارند.
میری بیان کرد: مشارکت در دوره قبلی جشنواره توسط هنرمندان جوان در سراسر کشور شکل گرفت و یکی از ویژگیهای آن جشنواره گفتوگوهای پرحرارت و انتقادی جوانان بود، که تمامی تولیدات آن دوره ماحصل همین گفتوگوها و بحثها بود، در این دوره به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان این امر وجود نداشته و به همین دلیل این کارگاهها در دوره ششم جشنواره هنر مقاومت بهصورت مجازی برگزار خواهد شد.
وی در پایان در رابطه با ویژگیهای مهم نوع برگزاری بخش پوستر جشنواره خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط کرونایی و موضوعاتی که این ویروس باعث آن شده برگزاری مجازی جشنواره و ارتباط با هنرمندان آن است. بههرحال ما چند سالی است که با این عزیزان و با این شبکه مرتبط هستیم و حالا نوع تعاملمان در این دوره بیشتر مجازی خواهد بود.
ششمین جشنواره جهانی «هنر مقاومت» با دبیرکلی مسعود نجابتی و در هشت بخش «نقاشی»، «کارتون»، «حجم»، «عکس»، «پرچم و کتیبه»، «تایپوگرافی»، «تصویرسازی» و «پوستر» توسط انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدسِ بنیاد فرهنگی روایت فتح، بهمنماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰