مطالبات صریح دانشجویان بسیجی از دادستان شیراز: هر جا ورود کردیم، ردپای آقازادگی یا باند قدرت بود!
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز و به نقل از مدیریت گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی استان فارس، دانشجویان بسیجی با دادستان شیراز در راستای مطالبه گری پروندههای قضایی و نقش و وظیفهی دستگاه قضا در استان دیدار کردند. در
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز و به نقل از مدیریت گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی استان فارس، دانشجویان بسیجی با دادستان شیراز در راستای مطالبه گری پروندههای قضایی و نقش و وظیفهی دستگاه قضا در استان دیدار کردند.
در این جلسه دانشجویان از فساد و قانونگریزی مسئولان در این شرایط سخت اقتصادی و دغدغههای دانشجویی گفتند و درخواست همکاری مؤثر و بیشتر با دستگاه قضایی را داشتند.
*خصوصی سازی یا دور زدن قانون!
ابتدا حاجیزاده یکی از دانشجویان بسیجی با اشاره به تشکیل کمیتهای جهت پیگیری مطالبات مردمی بهصورت عالمانه در بسیج دانشجویی، گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانیهی گام دوم در بند ۴ آن به بحث عدالت پرداختند که این مسئله باعث شد حجت بر ما تمام شود و مسیر عدالت را دنبال کنیم.
وی بابیان اینکه عَلَم عدالت باید در دست جوان مؤمن انقلابی باشد، تصریح کرد: کارتنخوابی مشکل چندین ساله استان است. ۲۵۰۰ کارتنخواب در شیراز داریم که باید ساماندهی شوند. در این شرایط ما شاهد نقش کمرنگ دستگاه قضا بودیم و جای سؤال است که چرا از سال ۸۴ تا به امروز بهعنوان مدعیالعموم ورود نکرده است؟
حاجیزاده با اشاره به سیل شیراز ادامه داد: برای سیل شیراز دلایل زیادی عنوانشده ولی هنوز اعلامنشده که دلایل اصلی وقوع سیل چه بوده است؟ تکلیف ۲۰ دقیقه طلایی که میتوانست از این حادثه جلوگیری کند و مجموعههایی که میتوانستند کمک کنند ولی نکردند، مشخص نشده است که محل پیگیری دستگاه قضا میباشد.
شیرالی در این جلسه با بیان اینکه برای ورود به عرصه فساد اقتصادی همت و تلاش دستگاههای نظارتی و قضایی را میطلبد، گفت: در خصوصیسازی شاهد دور زدن قانون هستیم و هر جا که ورود میکنیم و پیگیری میکنیم ردپایی از آقازادگی یا باندهای قدرتمند را میتوان دید که مصادیق را به شکل مکتوب و مستند در اختیار شما قرار خواهیم داد.
وی افزود: در استان فارس کارخانهها و بنگاههای اقتصادی بزرگی داشتیم که به افرادی واگذار شدند که نتیجهی این واگذاریها تعطیلی و یا نیمه تعطیلی کارخانههایی همچون آزمایش، گوشت فارس، ITC و … شد.
شیرالی با اشاره به دور زدن قانون توسط دستگاههای دولتی، عنوان کرد: خود دادستانی باید بهعنوان مدعیالعموم به این نحوه واگذاریها ورود کند. نمایندههای مجلس و مسئولین مربوطه باید در این رابطه پاسخگو باشند.
وی مطرح کرد: سازمان خصوصیسازی باید دفاتر خصوصیسازی در استانها را تعیین کند، ولی متأسفانه چنین چیزی در استان وجود ندارد و مشخص نیست باید از چه کسی پیگیری شود این واگذاریها طبق چه قانونی دارد انجام میشود. دستگاهی که متولی این امر هستند، توان پیگیری ندارند.
شیرالی با بیان اینکه ارتباط دادستانی با تشکلهای دانشجویی بیشتر شود، عنوان کرد: تشکلهای دانشجویی هم نیرو و هم تخصص لازم را دارند.
وی افزود: در مباحث مختلف ازجمله و یا گرانفروشی و احتکار اجناس مردم همچنان مجروح از منفعتطلبی عدهای سودجو هستند و با توجه به شرایط اقتصادی حادثشده فضای جولان دلالان و کیسه دوزان فراهمشده که اگر دستگاه قضا در این برهه حساس ورود جدی نداشته باشد منجر به ایجاد نارضایتی عمومی خواهد شد فلذا ذکر این نکته لازم است که دستگاه قضا در مورد پیگیری حق مردم نباید با هیچکس مماشات به خرج دهد.
وی با اشاره به ضعف رسانه قوه قضاییه در شفافسازی رسانهای خاطرنشان کرد: در شیراز هنوز شفافیت رسانهای وجود ندارد. درست است کار انجام میشود اما اینکه به مردم برسد مهم است. وقتی ما رسانهای نکنیم، ضدانقلاب عملکرد ما را به گونهی دیگری نشان میدهد.
این دانشجوی بسیجی با تأکید بر اینکه قانونگریزی و قانونشکنی کار همیشگی بعضی از مسئولین است، گفت: اگر مسئولی به وظیفهی خودش عمل نمیکند و کسی او را امربهمعروف و نهی از منکر کند، نباید با او برخورد شود چراکه به متن قانون عمل شده است.
*سران فتنه در دانشگاه
امید نیکو دیگر دانشجوی بسیجی نیز در این جلسه گفت: در کشور قانونهایی است که تصویب میشود اما اجرا نمیشود و علاوه بر آن دستگاههای رسمی هم جلوی این قانون میایستند و خلاف آن بخشنامه شده است. اگر برخورد رسمی با این موارد نشود، ایستادن جلوی قانون عادی میشود.
وی با اشاره به اهمیت پیگیری پروندههای دارویی، خاطرنشان کرد: آبروی نظام را به آبروی افراد ترجیح میدهیم.
این دانشجوی بسیجی با اشاره به اتفاقات درون دانشگاه به اسم فعالیت فرهنگی، عنوان کرد: گاهی احساس میشود دانشگاه از حیطه نظارت دستگاه قضا خارج است. نشستها و همایشهایی به اسم فعالیت فرهنگی با حضور سران فتنه در دانشگاه برگزار میشود.
نیکو ادامه داد: وقتی مسائل سیاسی بیپاسخ بماند در بین مردم این مسئله ادامهدار میشود. بهعنوانمثال در بحث پارازیت کسی که آشکارا تشویش افکار میکند، چرا با او برخورد نمیشود.
*بی تفاوت ها، بدترین دشمن نظام
دادستان شیراز با اشاره به نیاز دستگاه قضا به همکاری جوانان و مردم، اظهار داشت: دانشجو باید بیشتر از مطالبات حزبی، مطالبات انقلابی داشته باشد. مطالبات حزبی باعث میشود دانشجو مشکلات خودش را هم فراموش کند.
حیدر آسیابی بابیان اینکه فضای مجازی تبدیل به یک مسئله شده است، بیان کرد: یکی از حقوق عامه از بین ۷۵ مورد آن، آزادی بیان است. چون آزادی بیان هزینه و بار مالی ندارد، به یک محور تبلیغاتی سیاسی تبدیلشده است. تا جایی که امروز کسانی که حرف عامیانه میزنند بقیه را به حرفهای پوپولیستی محکوم میکنند.
این مقام قضایی بابیان اینکه بسیج دانشجویی یعنی تشکل ولایی دانشگاه، مطرح کرد: باید فرمایشات مقام معظم رهبری محور حرکت شما باشد و در اعلام مواضع صراحت بیان داشته باشید. بدترین دشمنان این نظام کسانی هستند که بیتفاوت هستند.
آسیابی عنوان کرد: امربهمعروف و نهی از منکر مصادیقی دارد که اگر کسی مانع آن شود، طبق قانون آمران به معروف و ناهیان از منکر اعلامجرم کرده و برخورد میشود.
وی افزود: در انتخابات باید به دنبال معرفی و تبیین شاخصها باشیم و سرانجام رأی دادنهای لیستی را روشن کرد.
دادستان شیراز مطرح کرد: آقای رئیسی در این چند ماهی که آمدند بهاندازه ۵ سال گذشته قوه قضاییه ازنظر حجم کاری، فعالیت کردند. یکزمانی ما محدودیت رسانهای داریم ولی دلیل بر این نیست که کاری صورت نمیگیرد.
*دستگاه قضا با مفسد تعارف ندارد
آسیابی با تأکید بر اینکه ما با کسی تعارف نداریم، تصریح کرد: در بحث فرارهای مالیاتی به دانشگاه علوم پزشکی شیراز نامه زدهشده تا به ما اعلام تخلف کنند. در بخش دارویی هم به پروندهها رسیدگی شده که در آن بخش محکوم داریم.
وی با بیان اینکه در بحث دادگاههای علنی آبروی نظام و افراد مطرح نیست، خاطرنشان کرد: خیلی از دادگاهها علنی برگزاری میشود بهجز مواردی که قانون اعلام میکند، علنی برگزار نشود. مسئله علنی برگزار شدن دادگاهها هنوز باب نشده و زیرساختها برای آن فراهم نیست. الآن هم ممنوعیتی برای حضور مردم در دادگاههای علنی نداریم ولی چون مردم از این مسئله اطلاعی ندارند، نمیروند.
*برخی حرف از دهان دشمن می زنند!
این مقام قضایی ادامه داد: محیط دانشگاه نباید فضایی شود برای حضور افراد خاص و نباید بشود حیاطخلوت عوامل فتنه. بعضی از نمایندگان ما حرفهایی میزنند که دشمنان ما این حرفها را میزنند. این افراد مصونیت استانی دارند و به پروندههای آنها باید در تهران رسیدگی شود، البته ما هم اعلامجرم میکنیم.
آسیابی با اشاره به ورود به جشنواره فیلم اروپایی و تعطیلی آن، گفت: جشنواره فیلم اروپایی از مصادیق ۲۰۳۰ بود. نفوذ و فتنه یک واقعیت است و اتفاق میافتد.
دادستان شیراز عنوان کرد: رسانهها باید زبان اقدامات ما بشوند اما در بعضی مسائل و پروندههای امنیتی نمیشود همه مطالب را اعلام کرد و دست خودمان را در برابر دشمن رو کنیم. در هیچ جای دنیا هم این مسئله عرف نیست.
*نیاز به گذر زمان
آسیابی خاطرنشان کرد: بعضی از شفافسازیها به گذر زمان نیاز دارد. بعضی سیاستها امنیتی است که نمیشود به آن ورود کرد.
وی تصریح کرد: در اقدامات دشت کوه بعدازآن سکون و سکوت نبود، اخیراً بر مناطق دیگری هم نظارت شده و برخورد کردیم، البته که زمینخواری را انکار نمیکنیم اما نمیتوان ۴۰ سال اتفاقی که افتاده و ساختوسازهایی که شده را با هم ویران کنیم.
این مقام قضایی بابیان اینکه هر جا مشکلی داریم از ضعف دستگاه متولی آن است، گفت: در بحث محیطزیست و زمینخواری پروندههایی نداریم ولی چون به مرحله تشکیل پرونده قضایی نرسیده نمیتوان اطلاعرسانی کرد. اقداماتی همچون جلوگیری از واگذاری اراضی شیبدار هم داشتیم اما باید توجه داشت مشکلاتی را که چند سال ایجادشده را با چند ماه برخورد نمیتوان درست کرد.
آسیابی بیان کرد: در حوزه کارتنخوابی، چون مکان و مراکز با ظرفیت مناسب برای ان افراد نیست اگر آنها را جمع کنیم در این مکانها برعکس آسیب برای آنها خواهد داشت.
*تکلیف پرونده سیل شیراز
وی با اشاره به بحث سیل، عنوان کرد: ما در بحث سیل گزارشها را فرستادیم اما چون یکی از متهمین در تهران است باید منتظر اقدامات در تهران باشیم؛ اما برای سال جاری با مسئولین مربوطه از مسیلهای سیل از خرامه تا دروازه قرآن را بررسی کردیم تا دوباره اتفاقات گذشته رخ ندهد.
دادستان شیراز ادامه داد: ما سیستم خوبی برای نظارت نداریم و حتی برخی از آییننامهها دست افراد را برای جرم باز میکند. باید توجه داشت که قانون کم نداریم اما قوانین متعارض هم کم نداریم.
آسیابی گقت: در بحث کارخانه و شرکتهایی نظیر ITC و روغن نباتی هم ورود کردیم. در روغن نباتی خط تولیدهای جدید راه انداختیم و تفاهمنامهای با فروشگاه رفاه امضاشده است.
وی تأکید کرد: دادستانی مرجع صرف قضایی نیست. هیچچیزی نیست که به ما مربوط نباشد، حتی اگر مدیری در کارش کمکاری میکند به ما مربوط میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰