برگزاری کارگاههای "طب نظامی" با حضور مهمانان ۷ کشور
– اخبار اجتماعی – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر محمدرضا نورانی به تاریخچه تأسیس کمیته بینالمللی طب نظامی اشاره و اظهار کرد: پس از جنگ جهانی اول به دنبال ایجاد ناهماهنگیهایی که برای درمان مجروحین جنگی وجود داشت،
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر محمدرضا نورانی به تاریخچه تأسیس کمیته بینالمللی طب نظامی اشاره و اظهار کرد: پس از جنگ جهانی اول به دنبال ایجاد ناهماهنگیهایی که برای درمان مجروحین جنگی وجود داشت، مسئولین بهداری نظامی کشورهای درگیر در جنگ، کمیتهای را تحت عنوان کمیته بینالمللی طب نظامی، با نشان اختصاری ICMM تأسیس کردند.
وی ادامه داد: اکثر کشورهای دنیا، عضو این کمیته هستند و ایران هم در حدود سه سال است که به عضویت کمیسیون آسیا و اقیانوسیه کمیته بینالمللی طب نظامی درآمده است.
نورانی اضافه کرد: برای تقویت توانمندیهای پزشکی در حوزه درمان مجروحین جنگی، در طول سال کنگرههای متعددی از سوی کمیته و کمیسیونهای منطقهای در سراسر جهان برگزار میشود که در زمان حاضر، مسئولیت کمیته آسیا و اقیانوسیه کمیته طب نظامی بر عهده جمهوری اسلامی ایران است و بر همین اساس، در طول دو سال، باید ۱۱ برنامه در کشورمان با محوریت طب نظامی، اجرا شود.
وی با بیان اینکه از تعداد ۱۱ برنامه، سهم دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) اجرای سه برنامه بین المللی است، تصریح کرد: نخستین برنامه، کارگاهی آموزشی در حوزههای شیمیایی، بیولوژیکی و هستهای و ارتباط اینها با پزشکی نظامی است؛ این کارگاه از ۴ الی ۹ آذر ماه با ظرفیت ۳۰ نفر برگزار میشود و در روز پایانی با اجرای مانور میدانی مصدومین شیمیایی همراه خواهد بود.
نورانی افزود: کارگاه دوم “مدیریت تروما” است که در روزهای ۱۰ و ۱۱ آذرماه با هدف آشنایی با روشهای جدید مدیریت و برخورد با تروماهای مختلف برگزار میشود؛ همچنین سومین برنامه کارگاه “اخلاق در پزشکی نظامی” است که روزهای ۱۲ و ۱۳ آذرماه با محور “اخلاق پزشکی از دیدگاه دین اسلام” برگزار خواهد شد.
دبیر اجرایی این کنگره با بیان اینکه ۲۲ مهمان خارجی از کشورهای لبنان، پرتقال، ایتالیا، سنگاپور، عمان، کامرون و نیجریه در کنگره ICMM شرکت خواهند کرد خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران، تجارب بسیار زیادی در ICMM دارد و همین امر باعث شده از کشورهای دیگر، بهصورت مکرر به ما مراجعه کنند تا برایشان دورههای آموزشی برگزار کنیم.
نورانی یادآور شد: به جرأت می توان گفت قویترین کارهای علمی و درمانی در دنیا در زمینه مجروحین شیمیایی در ایران انجام میشود و بیشترین تحقیقات در این حوزه نیز در کشور ما صورت گرفته است و اکثر مقالاتی که با این موضوع منتشر شده مربوط به دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) است که این عوامل باعث شده تا پزشکان و دانشمندان فعال در حوزه درمان مجروحین شیمیایی، علاقه بسیاری به حضور در کارگاههایی که جمهوری اسلامی ایران برگزار میکند داشته باشند و از تجارب عملی ماه بهرهمند شوند.
سردار سلامی: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)باید سرآمد سبک زندگی ایرانی اسلامی باشدتوجه به سلامت معنوی، امید به زندگی را تا ۷ سال افزایش میدهد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰