تاریخ انتشار : دوشنبه 27 آبان 1398 - 10:30
کد خبر : 67801

۵۱ عامل خشونت در اردبیل شناسایی شد؛ نتایج مدنظر برای کاهش خشونت محقق نشده است

۵۱ عامل خشونت در اردبیل شناسایی شد؛ نتایج مدنظر برای کاهش خشونت محقق نشده است

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، یوسف خدادادی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اظهار داشت: براساس آمارهای موجود در ۷ ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، یوسف خدادادی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اظهار داشت: براساس آمارهای موجود در ۷ ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در مورد مسائل کیفری حدود ۱.۶ درصد افزایش پرونده ورودی به دستگاه قضایی استان را داشتیم.

وی افزود: ما در سال‌های اخیر به غیر از یک سال، همواره افزایش قابل توجه پرونده‌های ورودی را داشتیم اما امسال برای نخستین بار افزایش یک درصدی در پرونده‌های ورودی را شاهد هستیم که این مهم نشان‌دهنده تاثیرگذاری اقدامات در زمینه کنترل و مهار آن است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با اشاره به تشکیل ۴۸ هزار پرونده در دستگاه قضایی استان در سال گذشته بیان کرد: امسال نیز با افزایش جزئی‌تری تقریبا همین مقدار را شاهد بودیم.

خدادادی از افزایش ۱۲ درصدی پرونده‌ها در مباحث حقوقی و مدنی خبر داد و گفت: در حالی که در سال گذشته ۲۸ هزار پرونده در این حوزه وجود داشته امسال این میزان به ۳۱ هزار پرونده افزایش یافته که نشان می‌دهد در مباحث حقوقی، مدنی، مالی، اختلافات ملکی و خانوادگی مشکل داریم و با افزایش پرونده روبه‌رو هستیم که مسائل اقتصادی در این حوزه بی‌تاثیر نیست.

وی با اشاره به مسائل و موضوعات پیرامون خانواده تصریح کرد: در ۶ ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در ازدواج ۹.۸ درصد کاهش داریم به‌طوری که در سال گذشته  7 هزار و ۲۲۷ فقره ازدواج به ثبت رسیده که امسال این میزان به ۶ هزار و ۵۲۱ فقره کاهش یافته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه در این مدت در میزان طلاق نیز ۵.۱ درصد افزایش را شاهد بودیم، افزود: در ۶ ماهه نخست سال گذشته یک هزار و ۴۷۷ طلاق در استان ثبت شده که این میزان به یک هزار و ۵۵۳ فقره در سال ۹۸ افزایش یافته است.

خدادادی با اشاره به اقدامات کنترلی در راستای کاهش طلاق در استان اظهار کرد: با توجه به بالا بودن میزان افزایش سالانه طلاق در سال‌های گذشته خوشبختانه تا حدودی طلاق در استان کنترل و مهار شده و اقداماتی در این زمینه انجام می‌شود.

طرح مانا با محوریت کاهش آسیب‌های اجتماعی در اردبیل اجرا می‌شودعوامل موثر در گسترش آسیب‌های اجتماعی در اردبیل شناسایی شدظرفیت هنرمندان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در اردبیل استفاده می‌شودوی اجرای طرح آموزش قبل از ازدواج برای زوجین و توسعه مراکز مشاوره در مرکز استان و شهرستا‌ن‌ها و استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف و مشاوره در این زمینه را از جمله اقدامات در راستای کاهش طلاق دانست و بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که در دستور اجرا قرار دارد الزامی کردن مشاوره قبل از ازدواج و لزوم مراجعه افراد در آستانه ازدواج به مراکز مشاوره است که در تلاش برای اجرای آن هستیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با اشاره به تشکیل پنج هزار و ۴۰۳ فقره پرونده مربوط به حوزه خانواده تصریح کرد: با برنامه‌هایی که تدوین شده شاهد کاهش این موارد در استان خواهیم بود.

وی در مورد آسیب خشونت در استان گفت: همچنان خشونت جرم اول همه استان‌های کشور و اردبیل است به‌طوری که در سال گذشته ۴۵ هزار و ۲۵۴ فقره پرونده جدید مربوط به خشونت در استان تشکیل شده است.

خدادادی اردبیل را از حیث امنیت جزو استان‌های امن کشور دانست و اظهار کرد: در این حوزه استان همواره در رتبه‌های اول تا سوم کشور قرار داشته به طوری که جرائم بسیار خشن سازمان یافته، گروگانگیری، سرقت مسلحانه، تجاوز به عنف و نظیر این جرائم را در استان نداریم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل افزود: خشونت‌های جزئی، خرد و سبک است که بیشتر ریشه فرهنگی و اجتماعی دارد نه امنیتی و انتظامی، در اردبیل بیشتر مشهود است.

وی از شناسایی علل و عوامل خشونت در استان خبر داد و گفت: ۵۱ علت برای این پدیده در استان شناسایی شده و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در حوزه کاهش این آسیب اجتماعی مشخص و ابلاغ شده اما نتیجه مد نظر در این حوزه محقق نشده است به طوری که هر چند نسبت به سال‌های گذشته خشونت در استان کاهش یافته اما این کاهش ملموس نبوده است.

خدادادی با اشاره به اقدامات موثر انجام شده فرهنگی در راستای کاهش خشونت در استان بیان کرد: در سال ۹۱ در بحث کاهش خشونت اقدامات موثر فرهنگی انجام شد که با توجه به این اقدامات میزان خشونت ۱۰ درصد کاهش یافت که این مهم بیانگر تاثیرگذاری اقدامات فرهنگی در کنترل و مهار خشونت است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل خواستار همکاری نهادهای مختلف فرهنگی برای کاهش خشونت در استان شد و افزود: باید همه تلاش کنند تا کاهش محسوس در خشونت را شاهد باشیم.

وی از تامین امنیت سرمایه‌گذاری در استان خبر داد و گفت: از مهمترین موانع سرمایه‌گذاری در استان دید منفی مردم و مسئولان به سرمایه‌گذار است که لازم است تا این رویکرد تغییر یافته و نگاه مثبت، موثق و ملی به سرمایه‌گذار داشته باشیم.

خدادادی با بیان اینکه با تلاش کمیته حمایت از سرمایه‌گذاران استان موانع و مسائل سرمایه‌گذاران به شدت کاهش یافته است، تصریح کرد: با تلاش این کمیته که رتبه نخست کشوری رادر حمایت از سرمایه‌گذاری دارد مشکلات ۴۵۰ واحد سرمایه‌گذاری بررسی و تصمیمات مناسب اتخاذ شده است تا زمینه برای حل مشکلات آنها فراهم شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل از فعالیت سامانه سجام برای دریافت گزارش هر مورد تخلف، بزه و جرمی در هر مکانی خبر داد و افزود: این سامانه بدون ثبت مشخصات گزارش‌دهنده در تمامی مباحث آماده دریافت گزارشات مردم و مسئولان در همه حوزه‌ها بوده تا هم به مسئولان استانی اطلاع‌رسانی شود  و نیز به معاونت پیشگیری قوه قضائیه و به بالاترین مقامات اداری این بخش منعکس و پیگیری می‌شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد