تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 آبان 1398 - 14:56
کد خبر : 67612

قند خونتان را با این اکسیر گیاهی کاهش دهید

قند خونتان را با این اکسیر گیاهی کاهش دهید

داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مصرف مداوم شلغم در فصل‌های سرد سال گفت: از خواص این سبزی افزایش ایمنی و تقویت سیستم دفاعی بدن است. او افزود: افرادی که قند خون بالایی دارند میتوانند روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ گرم آب شلغم

ساعت 18/قند خونتان را با آب شلغم کاهش دهیدداود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مصرف مداوم شلغم در فصل‌های سرد سال گفت: از خواص این سبزی افزایش ایمنی و تقویت سیستم دفاعی بدن است.

او افزود: افرادی که قند خون بالایی دارند میتوانند روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ گرم آب شلغم را مصرف کنند و چنانچه به مدت ۲۰ روز مداوم این نوشیدنی را مصرف کنند، باعث کاهش قند خونشان می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: شلغم برای درمان بیشتر بیماری‌های کلیوی نظیر بالا بودن اوره، عفونت‌های کلیه، مجاری ادرار و کم خونی مفید است. مچنین این سبزی به طور فوق العاده‌ای ضعف جنسی را درمان کرده و مردانی که ضعف حرکت اسپرم دارند، می توانند دو هفته روزی یک فنجان آب شلغم میل کنند.

بیشتر بخوانید: استرس را با این دمنوش‌ها درمان کنید

حاج محمد خانی تصریح کرد: افرادی که جوش‌های عفونی دارند می‌توانند برای درمان، از آب شلغم خام استفاده کنند. روش تهیه آن هم به این صورت است که آب شلغم را با آب لیموی تازه به طور مساوی مخلوط کرده و میل و  این نوشیدنی را هر روز به مدت دو هفته مصرف کنید.  
او یادآور شد: شلغم پخته برای رفع ورم ناشی از نقرس مفید است. برای این منظور افراد باید آن را پخته سپس له کنند و به موضع ضماد کنند.

وی گفت:کودکان از آب شلغم استقبال خوبی نمی‌کنند. برای اینکه آن‌ها هم از خواص فوق العاده شلغم بهره ببرند می‌توانید آب شلغم را با کمی آب هویج، آب سیب و یا آب لیمو مخلوط کنید تا کودکان راحت‌تر بنوشند و از فواید آن بی بهره نمانند. همچنین برای رهایی از خشکی و خارش پوست، افراد می‌توانند شلغم را پخته و رنده کنند سپس به موضع بمالند.

حاج محمد خانی افزود: شلغم برای افرادی که کم‌کاری تیروئید دارند از سوی پزشکی نوین منع شده است. همچنین، چون این سبزی نفاخ است در افرادی که نفخ گوارشی دارند با مصلحات آن، که زیره و فلفل می‌باشد میل کنند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد