تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1398 - 5:26
کد خبر : 66774

ریشه بسیاری از آسیب‎های امروز خانواده‌ها در دوران کودکی است

ریشه بسیاری از آسیب‎های امروز خانواده‌ها در دوران کودکی است

«علیرضا آقایی» در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که بسیاری از آسیب‎های امروز خانواده‎ها ریشه در دوران تحصیل افراد دارد، ابراز می‎کند: بررسی پرونده‌ها نشان می‏‌دهد که بسیاری از مشکلات و آسیب‌های امروز خانواده‌ها ریشه در دوران نوجوانی و جوانی آنها دارد به طوری که گاهاً کمبود مهر و عاطفه ورزی خانواده‎ها موجب روی

«علیرضا آقایی» در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که بسیاری از آسیب‎های امروز خانواده‎ها ریشه در دوران تحصیل افراد دارد، ابراز می‎کند: بررسی پرونده‌ها نشان می‏‌دهد که بسیاری از مشکلات و آسیب‌های امروز خانواده‌ها ریشه در دوران نوجوانی و جوانی آنها دارد به طوری که گاهاً کمبود مهر و عاطفه ورزی خانواده‎ها موجب روی آوردن آنها مسائلی می‎شود که بعد از ازدواج هم گریبانگیر آنها باقی می‌ماند.

وی با تاکید بر این‎ که بعضی از آسیب‎ها اجتماعی با درایت قابل پیشگیری است، اظهار می‎کند: خانواده‌ها نباید محبت را از فرزندان خود به ویژه فرزندان دختر دریغ کنند بلکه باید با وقت گذاشتن برای خانواده در تفریحات خانوادگی، بحث و مشورت‎های روزانه و حتی کم اهمیت با جدیت بیشتری مشارکت کنند.

آقایی در ادامه با اشاره به طلاق به عنوان یکی از معضلات اجتماعی جامعه، موضوع طلاق در جامعه را یک مسئله نگران‌کننده می‎داند و می‌گوید: متاسفانه با افزایش این آسیب و عوارض ناشی از آن، سلامت خانواده‌ها به خطر می‌افتد و خطرات آن نه تنها زوج‌ها بلکه فرزندان و خانواده آنها را نیز تهدید می‌کند.

وی از مهمترین دلایل بروز این آسیب را مشکلات اقتصادی و افزایش استرس در خانواده‎ها، اختلافات فرهنگی و نداشتن شناخت زوج‎ها از یکدیگر و معظلاتی مانند اعتیاد می‎خواند و اضافه می‎کند: آشنا نبودن زوج‎ها با مهارت‎های زندگی یکی از موضوعاتی است که به اختلافات خانوادگی دامن می‌زند و در دراز مدت با افزایش فاصله‎ها بین زوج‎ها منجر به جدایی آنها از یکدیگر می‎شود.

رئیس واحد میانجیگری و خانواده دادگستری میبد با اشاره به این که ۲۷ آسیب مهم در کمین خانواده‌هاست و آشنایی با آنها، هنر خوب زندگی کردن با شناخت مهارت‌های زندگی می‌تواند سلامت یک زندگی مشترک را تضمین کند، تصریح می‎کند: البته از آنجا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است، دوره‎های آموزشی برای آشنایی افراد در شرف زندگی مشترک با این آسیب‎ها ایجاد شده است.

به گفته وی، بسیاری از زوج‌هایی که دچار اختلاف می‌شوند، با نهایت خشم به دادگاه می‌آیند و تنها خواسته‌شان این است که قانون تکلیف آنها را مشخص کند اما در مرکز میانجیگری، علاوه بر قانون، اخلاق و شرع نیز بکار گرفته و سعی می‎شود تا اختلاف بین زوج‌ها مرتفع شود.

وی به تدین مردم میبد اشاره و بیان می‌کند: خوشبختانه با توجه به فعالیت روحانیون در مرکز میانجی‌گری و تاثیر صحبت‎های آنها در دل مردم مومن میبد، این مرکز در آشتی بین زوجین و رفع اختلافات آنها بسیار موفق بوده است.

آقایی با اشاره به عامل مشکلات اقتصادی در بروز اختلافات بسیاری از زوجین، می‎گوید: در همین رابطه نیز با کمک گرفتن از خیرین یا اعطای وام‎های بلاعوض سعی می‌کنیم تا در حد امکان مشکلات مالی زوج‎ها را مرتفع کنیم و به اختلافات آنها پایان بدهیم.

این مسئول در پایان تشکیل موسسه حمایت از زوجین، ایجاد اتوبوس فرهنگی سیار همراه با برنامه‌های آموزشی در راستای تحکیم بنیان خانواده‌ها، جلوگیری از اعتیاد و توهین، پیشگیری از تصادفات، ایجاد مشاوره‎های فقهی، حقوقی و خانوادگی، ایجاد مرکز مشاوره شبانه‎روزی در ستاد پلیس ۱۱۰، تشکیل مرکز مشاوره در محلات، راه‎اندازی مراکز مشاوره محله را از دیگر اقدامات این مرکز برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و خانواده به ویژه طلاق ذکر می‎کند.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد