قدم اول انقلابیگری مقابله با اسلام آمریکایی است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از مشهد، حجتالاسلام محسن قنبریان عصر امروز در جمع فعالان فضای و مجازی و خادمیاران رسانهای در مجتمع آموزشی امام رضا(ع)، گفت: ما در ایران ۲۵ میلیون خانه و ۲۰ میلیون خانوار داریم، پس نباید کپرنشین داشته باشیم.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از مشهد، حجتالاسلام محسن قنبریان عصر امروز در جمع فعالان فضای و مجازی و خادمیاران رسانهای در مجتمع آموزشی امام رضا(ع)، گفت: ما در ایران ۲۵ میلیون خانه و ۲۰ میلیون خانوار داریم، پس نباید کپرنشین داشته باشیم.
این استاد حوزه علمیه ادامه داد: این ۵ میلیون خانه خالی دو قسم است، حدود دو میلیون از آنها تفریحی است، دسته دیگر منزلهای بنگاهی است که نگه داشته شده تا نرخ بازار نشکند، چون اگر وارد بازار شود نرخ پایین میآید و برای برخی ضرر دارید، به همین خاطر از این کار پیشگیری میکنند.
وی با اشاره به اینکه ۳۰سال است قصد داریم تا از خانههای خالی مالیات بگیریم، خاطرنشان کرد: چون عدهای در ردههای بالا ذی نفع هستند مانع تصویب این قانون میشوند، ۴۰ درصد حاشیه دریای خزر برای نهادهای دولتی خاص است، اما مهمتر از اینها بحث انحصار است، انحصار بحث سیاسی است وقتی از بیرون نگاه میکنیم نابرابری است اما طبق قانون پیش رفتهاند.
قنبریان با بیان اینکه بدترین سم برای مراجع دینی محافظهکاری است، عنوان کرد: اگر بخواهیم در جامعه حجاب داشته باشیم باید چادر ارزان باشد، پوشاک حجاب نباید گران باشد، دو طیف از حجاب و بیحجابی سود میبرند، کسی که انحصار واردات یا قاچاق را دارد.
این استاد حوزه علمیه اظهار کرد: ما موشک داریم اما به تازگی رنگ سیاه چادر را کشف کردهایم، به سختی کارخانه چادربافی در ایران میماند، چون انحصار در دست عدهای است، در صورتی که بزرگترین مصرفکننده چادر ما و عربستان هستیم.
وی تصریح کرد: اگر به عدالت نرسیم به هیچ چیز نرسیدهایم، انتخابات مجلس واقعا مهم است اما تا به حال در مورد انتخابات اتاق بازرگانی فکر کردهاید؟ انتخابات نظام پزشکی و مهندسی و اتاق بازگانی از انتخابات ریاست جمهوری ارزش کمتری ندارد.
قنبریان عنوان کرد: مالیات جای تیغ زدن به اموال است، کسانی که فربهتر شدهاند، بهطور قانونی و ساختاری کمتر از جامعه کارمند ۱۱ میلیونی مالیات میدهند.
این استاد حوزه علمیه اضافه کرد: برای پزشکان یا ۲۰۰ هزار نفر کارفرما سازمان نظام مهندسی و نظام پزشکی مالیات تعیین میکنند که ۴۰ درصد درآمدشان مالیات ندارد، در صورتی که برای کارمندان اگر ۳۰ میلیون شود، باید مالیات پرداخت کنند، این ساختارهایی است که باید رسانهایها باز و آنها را تشریح کنند، یقهگیری نکنید بازی میخوریم، مسئلهمحور باشیم و دقیق بررسی کنیم بعد جامعه را روشن کنیم، قطعا خیلی مسائل حل میشود.
وی افزود: اینها در حوزه فرهنگ و سیاست تأثیر دارد، ما میتوانیم فرهنگ اسلامی داشته باشیم، اما نظام اقتصادی بر فرهنگ تأثیر دارد.
قنبریان تاکید کرد: مدارس عادی دولتی هیچ سهمی از رتبههای برتر کنکور ندارند، چه کسی میتواند پول بدهد و درس بخواند؟ بچه کارگر که نمیتواند پول این مدارس را تأمین کند به همین خاطر ورودیها به عدهای خاص تعلق میگیرد.
این استاد حوزه علمیه متذکر شد: طبق حدیث هر کسی حاجت مردم را به دست سلطان برساند قدمهایش در صراط نمیلرزند، این وظیفه رسانه است، اگر تبعیض در جمهوری اسلامی بماند مانند خرمن آماده است، ما هستیم که باید محافظهکاری و انقلابیگری را بهصورت متوازن حفظ کنیم، قدم اول انقلابیگری مبارزه با آمریکا نیست بلکه مقابله با اسلام آمریکایی است.
۸۰ درصد جمعیت ما شهری و عمده مشکلات شهری است
مدیر مؤسسه ساج نیز در ادامه گفت: حزباللهیها را فقط با برخی از شعارهای خاص میشناسند، این مشکل از بچههای انقلاب است که در همه زمینهها ورود نکردهاند و فقط با برخی برندهای خاص شناخته میشوند.
داوود مدرسیان اظهار کرد: ما در برخی از مسائلی که نیاز جامعه است ورود نکردهایم، غالب کانالها، فعالیتهای مجازی و تولیدات ما در مورد مسائل خاصی است، بهعنوان مثال در مورد محیط زیست کار نکردهایم، در صورتی که مسئله محیط زیست مسئله بسیار مهمی است.
وی ادامه داد: فکر میکنیم که کار جهادی یعنی همین که برویم روستاها و کار کنیم، ۸۰ درصد جمعیت ما شهری و عمده مشکلات شهری است، مردم ما را به آن چیزی میشناسند که زیاد از ما میبینند.
مدیر مؤسسه ساج با بیان اینکه حدود ۱۳ آسیب از فرمایشات رهبری در مورد رسانهایها استخراج کردهایم، بیان کرد: از جمله این آسیبها ضعف مبانی دینی، نداشتن تحلیل مستقل، دوری از اخلاق سیاست، تهدیدمحوری، ترس از آزاداندیشی، برخورد سطحی با مسائل، بیاطلاعی از نظرات و دیدگاههای رهبر انقلاب، محدود شدن به شعائر اسلامی، عدم ملاحظه نسبت بین آرمانها و واقعیات، ناامیدی از تأثیرگذاری، اصلی و فرعی نکردن مسائل و یا عدم توان تشخیص، دیپلمات گونه بودن و عدم رعایت نسبت بین تکلیف و نتیجه را میتوان برشمرد.
مدرسیان افزود: برخی میگویند که ما در انتخابات شرکت میکنیم تا صرفا شرکت کرده باشیم، اگر ما گفتیم نتیجه مهم است و مجلس باید انقلابی باشد تا علیه سیاستهای رهبری عمل نکند نتیجهگرا شدهایم؟ این مسئله برای برخی حل نشده است.
وی خاطرنشان کرد: رهبری میفرمایند اتفاقا نتیجه مهم است، اما تکلیف یعنی راه شرعی رسیدن به نتیجه مورد نظر، ما باید تکلیفمان را انجام دهیم نتیجه هرچه باشد، تکلیف این است که ما مجلس را از دست ندهیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰