تاریخ انتشار : یکشنبه 21 مهر 1398 - 12:34
کد خبر : 65960

درمان آفت دهان با طب سنتی

درمان آفت دهان با طب سنتی

مامک هاشمی متخصص طب سنتی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آفت دهان اظهار کرد: آفت دهان زخم‌هایی هستند که در مخاط دهان و لثه ایجاد می‌شوند. از نظر پزشکی علت قطعی برای این عارضه شناخته نشده است، بنابراین درمان‌های آفت دهان تنها جنبه

مامک هاشمی متخصص طب سنتی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آفت دهان اظهار کرد: آفت دهان زخم‌هایی هستند که در مخاط دهان و لثه ایجاد می‌شوند. از نظر پزشکی علت قطعی برای این عارضه شناخته نشده است، بنابراین درمان‌های آفت دهان تنها جنبه تسکینی دارند.

بیشتر بخوانید: مهم‌ترین نشانه‌های تشنج در کودکان

او بیان کرد: کمبود برخی املاح و ویتامین‌ها، استرس، تغییرات هورمونی و ضربه‌ها و تروما‌هایی که به مخاط دهان و لثه وارد می‌شوند، در ایجاد آفت دهان موثر هستند. افرادی که به شکلی مکرر به آفت دهان دچار می‌شوند باید از نظر بیماری‌های خود ایمن بررسی شوند، زیرا در برخی موارد آفت دهان می‌تواند نشانه‌ای از یک بیماری خود ایمن باشد.

بهبود آفت دهان با طب سنتی

هاشمی افزود: در طب سنتی علل مختلفی در ایجاد آفت دهان نقش دارد. انواع سوء مزاج‌های کلی بدن یا سوء مزاج‌های دستگاه گوارش و معده در بروز آفت دهان موثر هستند. اگر فردی به شکل مکرر و زیاد به آفت دهان دچار می‌شود باید به متخصص طب سنتی مراجعه کند.

درمان‌های تسکینی برای کاهش سوزش آفت دهان

استادیار دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا تاکید کرد: یک راه ساده برای تسکین درد و سوزش آفت دهان این است که یک قاشق را داخل فریزر بگذاریم تا به طور کامل سرد شود، سپس این قاشق یخ زده را روی محل آفت قرار دهیم. این روش به تسکین درد و سوزش آفت به ویژه در کودکان بسیار کمک می‌کند.

بهبود آفت دهان با طب سنتی

او تصریح کرد: ترکیبی از قره‌قروت و عسل هم در درمان آفت دهان موثر است، برای این منظور باید این ترکیب را به شکل خمیر در بیاوریم، سپس آن را روی محل آفت قرار دهیم. ماساژ محل آفت با رب انار یا  مزه‌مزه کردن رب انار هم در بهبود آفت دهان موثر است.

بهبود آفت دهان با طب سنتی

هاشمی گفت: برای تسکین درد و سوزش آفت می‌توان دانه‌های سماق کوبیده نشده را در آب جوشاند و سپس این ترکیب را صاف کرده و محلول صاف شده را به صورت دهانشویه استفاده کرد. جوشانده برگ‌های مورد هم در بهبود آفت دهان موثر است. برای این منظور باید برگ‌های مورد را حدود  پنج دقیقه در آب بجوشانیم و سپس مایع حاصل از صاف شدن برگ‌های مورد را غرغره کنیم.

بیشتر بخوانید: رهایی از تیرگی دور چشم و پُف زیر چشم با طب سنتی

استادیار دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا اظهار کرد: برای درمان آفت دهان می‌توان گل‌گاوزبان خشک شده را پودر کرد و این ترکیب پودر شده را روی موضع پاشید. برای درمان آفت دهان چندین فرآورده دارویی گیاهی به شکل قطره یا خمیر در داروخانه‌ها موجود هستند که می‌توان از آنها استفاده کرد. 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد