تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 خرداد 1396 - 19:36
کد خبر : 6550

شاهد رواج بی‌اعتنایی به قانون هستیم/ خط قرمز حجاب در ۱۰ استان

شاهد رواج بی‌اعتنایی به قانون هستیم/ خط قرمز حجاب در  ۱۰ استان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام احمد صحت قول شامگاه چهارشنبه در همایش طلایه داران تبلیغ در اردبیل تصریح کرد: معضلات اجتماعی متعددی بروز و ظهور یافته که می‌توان به حاشیه‌نشینی، بی‌اعتقادی، طلاق و اعتیاد و بی‌حجابی در بین آن ها اشاره کرد.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام احمد صحت قول شامگاه چهارشنبه در همایش طلایه داران تبلیغ در اردبیل تصریح کرد: معضلات اجتماعی متعددی بروز و ظهور یافته که می‌توان به حاشیه‌نشینی، بی‌اعتقادی، طلاق و اعتیاد و بی‌حجابی در بین آن ها اشاره کرد.

وی افزود: مقابله با آسیب‌های اجتماعی از برنامه‌های اولویت‌دار سازمان تبلیغات اسلامی است و انتظار می‌رود با هدف درمان به موقع روحانیون به این معضلات توجه داشته باشند.

مدیرکل امور فرهنگی و رسانه تبلیغات اسلامی تأکید کرد: سهل‌انگاری در درمان این معضلات می‌تواند جامعه اسلامی را از اساس دچار مشکل کند.

صحت قول با اشاره به معضل بی‌حجابی بیان داشت: بررسی‌های کارشناسی وضعیت حجاب در شهرهای کشور نشان می‌دهد در ۱۰ استان خط قرمز حجاب رد شده است.

وی با اذعان به اینکه حجاب یک واجب شرعی است، ادامه داد: هر چند در مجموع آمار حجاب شرعی در کشور مطلوب بوده و شاهد حجاب شرعی ۵۰ درصدی بانوان هستیم اما لازم است نسبت به هدف دشمن به ترویج بی‌حجابی هوشیار بود.

مدیرکل امور فرهنگی و رسانه تبلیغات اسلامی تأکید کرد: با وجود تلاش دشمن با وارد کردن شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی به خانه‌ها و ترویج بدحجابی همچنان حجاب شرعی وضعیت مطلوبی دارد.

صحت قول با تأکید به اینکه دشمن به دنبال دست‌درازی به خانواده‌ها با ترویج آسیب‌های اجتماعی است، ادامه داد: در صورتی که از راهکار هدفمندی استفاده نشود بنیان خانواده تا پنج سال آینده متزلزل خواهد شد.

وی با تأکید به نقش روحانیت در این خصوص ادامه داد: نهاد خانواده نهاد مقدسی در شرع مقدس اسلام است و حفاظت از آن مسئولیتی خطیر خواهد بود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد