تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 مهر 1398 - 11:47
کد خبر : 65243

درمان آلرژی فصلی با طب سنتی

درمان آلرژی فصلی با طب سنتی

حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره آلرژی فصلی اظهار کرد: آلرژی زمانی بروز می‌کند که یک عامل بیرونی همانند گیاهان یا غذا‌های محرک همچون غذا‌ها و نوشیدنی‌های محرک با واکنش شدید سیستم ایمنی بدن رو به رو شوند. آلرژی در هر فصلی می‌تواند بروز

حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره آلرژی فصلی اظهار کرد: آلرژی زمانی بروز می‌کند که یک عامل بیرونی همانند گیاهان یا غذا‌های محرک همچون غذا‌ها و نوشیدنی‌های محرک با واکنش شدید سیستم ایمنی بدن رو به رو شوند. آلرژی در هر فصلی می‌تواند بروز کند، اما در فصول بهار و پاییز بیشتر دیده می‌شود و به حالت آلرژی آنافیلاکسی ظاهر می‌شود. اثرات آلرژی بیشتر در پوست و تنفس بروز خواهد کرد و می‌تواند موجب فوریت پزشکی و اورژانسی شود.

 

ساعت15/درمان آلرژی فصلی با طب سنتی

عواملی مثل مو و پشم حیوانات یا مواد آرایشی هم میتوانند موجب بروز آلرژی در بدن شوند. سرد شدن هوا هم موجب خشکی پوست و هم باعث آلرژی خواهد شد و  خارش و ورم شدید پوست را در پی خواهد داشت. عمدتا در این آلرژی‌ها ورم گلو و زبان و  ورم چشم هم اتفاق می‌افتد.
آلرژی می‌تواند موجب خارش و اگزما و ترک‌های پوست شود و اثرات آن می تواند حتی به دستگاه گوارش هم سرایت می‌کند و باعث دل درد، سوزش و خارش در ناحیه مقعد، تهوع، استفراغ، اسهال، یبوست و ورم مخاط بینی می‌شود. گاهی افراد دچار عطسه و سرفه خیلی زیاد خواهند شد. اضطراب و افت ناگهانی فشار خون هم از عوارض دیگر این بیماری است.

بیشتر بخوانید:درمان مشکلات قلبی با طب سنتی

آلرژی‌ها با علائمی همراه هستند که با توجه به شدتشان می توانند نقاط مختلف بدن را تحت تاثیر خود قرار دهند. بعضی از اثرات آن در قسمت تنفسی دیده می‌شوند که حمله‌های آسم، سرفه‌های خشک، تنگی نفس و خس خس کردن سینه از آن جمله است. افراد مبتلا باید از خوردن غذا‌های ادویه دار اجتناب کنند.

از دیگر نشانه‌ها و علائم این بیماری در فصل پاییزمی توان به آبریزش بینی، حساسیت و تحریک سینوس‌ها اشاره کرد. در این رابطه باید بررسی شود که چه عواملی موجب ایجاد آلرژی می‌شوند.

افراد می‌توانند ناشتا آب جوش با لیمو ترش بنوشند ویک عدد سیب در صبحگاه مصرف کنند و از موادغذایی محرک مانند گردو و انگور استفاده نکنند. افراد می‌توانند از اسانس نعنا، اسطوخودوس، دمنوش آویشن، تخم گشنیز، اوکالیپتوس، آویشن و بابونه بنوشند. افراد مبتلا از خوردن ماهی و تخمه کدو باید اجتناب کنند، اما خوردن لبو و چغندر و کلم بنفش بسیارمفید هستند.

مالیدن روغن بنفشه و بادام شیرین میتواند برای این افراد مفید باشد. همچنین مصرف شلغم پخته هم برای این افراد مفید است. مالیدن وازلین و روغن شترمرغ برای ترک‌های پوستی سودمند خواهد بود و این افراد حتما باید از لباس‌های نخی استفاده کنند.

اگر همزمان با آلرژی، حالتی مانند کهیر و سرخ شدن و داغی در بدن ظاهر شود، این افراد می توانند عرق شاتره، کاسنی، خارشتر و ختمی را  به همراه سکنجبین بنوشند.این نوع دمنوش نیم ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از آن مصرف می شود و معمولا برای این افراد ا دارو‌های آنتی هیستامین و سیتریزین تجویز می شود.

انتهای پیام /

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد