الگوهایی که ماهواره برای جوانان تعریف میکند/ به سبک زندگی ائمه توجه کنیم
وقتی پسوند اسلامی به واژهای به نام سبک زندگی افزوده میشود، بدان معناست که معیار سنجش آن، ارزشهای اسلامی است. پس واژه سبک زندگی اسلامی میتواند متضمن این ویژگیها باشد که فرد مورد نظر نیست؛ بلکه منظور یک رفتار جمعی و اجتماعی است. در مسائل اجتماعی نیز همه افراد ملحوظ نیستند و معمولاً روش رایج
وقتی پسوند اسلامی به واژهای به نام سبک زندگی افزوده میشود، بدان معناست که معیار سنجش آن، ارزشهای اسلامی است.
پس واژه سبک زندگی اسلامی میتواند متضمن این ویژگیها باشد که فرد مورد نظر نیست؛ بلکه منظور یک رفتار جمعی و اجتماعی است.
در مسائل اجتماعی نیز همه افراد ملحوظ نیستند و معمولاً روش رایج در جامعه بررسی میشود، البته چهبسا استثناهایی نیز وجود داشته باشد یا بخش زیادی از آن جامعه این روش را نداشته باشند.
این نیز ویژگی بحثهای اجتماعی است. واژه اسلامی نیز تصریح دارد که باید از دیدگاه ارزشی به مسئله بنگریم و صرفاً توصیفی نیست.
باید این دو را با هم تطبیق دهیم که آیا آنچه رایج است با سبک زندگی اسلامی یعنی با ارزشهایی که اسلام در رفتار معتبر میداند، مطابقت دارد یا ندارد؟ آنگاه بخشی را که تطابق ندارد، باید برای اصلاح آن چارهجویی شود که چه کنیم مردم به سمت زندگی اسلامی حرکت و کمبودهایشان را جبران کنند، راهکار آن چیست؟ از کجا باید شروع کرد و چه نهادهایی برای این اصلاح رفتار مؤثر هستند؟
تمسک به قرآن، راه رسیدن به سبک زندگی اسلامی
ﺣﺠﺖاﻻﺳﻼم و اﻟﻤﺴﻠﻤﯿﻦ ﺳﯿﺪﺣﺴﻦ ﺳﯿﺪی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی اظهار کرد: تمسک به قرآن، راه رسیدن به سبک زندگی اسلامی است.
وی با بیان اینکه انس با قرآن و عمل کردن به فرامین ائمه اطهار(ع) بهترین راه رسیدن به سبک زندگی اسلامی است، افزود: با الگوبرداری از زندگی ائمه (ع) میتوانیم زندگی ایدهآل و پر از آسایش داشته باشیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: سبک زندگی اسلامی، شیوه زندگی انسان را برای رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی تضمین میکند.
سیدی با اشاره به اینکه زندگیهایی که از فضای اسلامی خارج شود، آشفتگیهایی را به همراه خواهد داشت، اظهار کرد: امروزه متاسفانه بسیاری از خانوادهها از سبک زندگی اسلامی فاصله گرفتهاند و همین امر باعث شده آسیبهای فراوانی متوجه این خانوادهها شود و مشکلات عدیدهای در جامعه به وجود آید.
وی بیان کرد: برخی مشکلات روحی در جامعه، از جمله طلاق، افزایش سن ازدواج، افزایش اعتیاد و آمار زندانیان همگی با فاصله گرفتن از سبک زندگی ایرانی-اسلامی به اوج رسیده است.
الگوهای نادرستی از غرب برای جوانان تعریف شده است
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: امروزه شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی، زندگی را از حالت اسلامی خارج کرده و موجی از ناهنجاریها را به راه انداخته است.
سیدی با بیان اینکه فضای مجازی زوجین را به سمت طلاق عاطفی سوق میدهد، افزود: طلاق عاطفی آثار مخرب فردی و اجتماعی بسیار زیادی بر افراد خانواده به ویژه بر فرزندان گذاشته است.
وی یادآور شد: متاسفانه امروز عدهای به بهانه زندگی مدرنیته و الگو گیری غلط از فرهنگ غرب، دست به هر تغییری میزنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: باید گفت اسلام با اصل تغییر و مدرن شدن مخالف نبوده، اما عدهای به اشتباه به دنبال الگوهای نادرست از غرب میگردند.
سپیده قلندری اسفدن
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰