۱۲ مرکز درمان سرپایی اعتیاد در زنجان فعال است
محمد محمدی قیداری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان به رویکرد بهزیستی در حوزه پیشگیری اشاره کرد و اظهار داشت: در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بهزیستی استان اقدامات متعددی انجام داده است. مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات بهزیستی در حوزه پیشگیری از طلاق بوده است، تصریح کرد:
محمد محمدی قیداری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان به رویکرد بهزیستی در حوزه پیشگیری اشاره کرد و اظهار داشت: در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بهزیستی استان اقدامات متعددی انجام داده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات بهزیستی در حوزه پیشگیری از طلاق بوده است، تصریح کرد: در این راستا سامانه تصمیم راهاندازی شده است و سال قبل بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ طلاق در استان داشتیم که امسال شیب طلاق در استان کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه اغلب طلاقها در پنج سال نخست زندگی رخ میدهد، اضافه کرد: در این راستا اقدامات بهزیستی در مشاوره درست و جلوگیری از طلاق بوده است که نزدیک ۱۰ درصد سازشها مربوط به این بخش است.
محمدی قیداری همچنین به بحث کودکان خیابانی نیز اشاره کرد و افزود: ما ۱۹۱ کودک خیابانی داریم که با راهاندازی مرکزی در قالب مشاوره و روانشناختی خدمات مربوطه به آنها ارائه میشود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به برنامه اورژانس اجتماعی و اقدامات روانشناختی در این حوزه اشاره کرد و گفت: این برنامه تلفیقی از مداخله در بحران، فردی، خانوادگی و اجتماعی ( مرکز اورژانس اجتماعی)، خط تلفن اورژانس اجتماعی (۱۲۳) ، تیم سیار اورژانس اجتماعی خدمات اجتماعی سیار( پایگاه اجتماعی) است.
وی با اشاره به اینکه ویژگی مهم برنامه اورژانس اجتماعی «تخصصی بودن»، «به موقع بودن“ و «در دسترس بودن» آن است، اضافه کرد: این برنامه طراحی شده است تا ارائه خدمات اجتماعی به مردم در سازمان بهزیستی کشور محدود به زمان و مکان نشده و جایگزین رویکرد غیر فعال شود و در برنامهها عملیاتی شود.
محمدیقیداری به اهداف اجرای طرح اورژانس اجتماعی اشاره کرد و گفت: کنترل و کاهش بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی در دسترس قرار دادن خدمات تخصصی و اورژانسی سازمان بهزیستی به آحاد جامعه، ارتقای سطح دانش و آگاهی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی درباره مسائل و مشکلات اجتماعی و کمک به درک موقعیت خود در شرایط بحرانی و ارتقای آگاهیها و شناخت خانواده و اجتماع نسبت به نیازهای مراجعان به منظور تسهیل فرایند حل مسئله در شرایط بحرانی از اهداف این طرح است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به افراد مشمول این خدمت نیز اشاره کرد و افزود: زوجین متقاضی طلاق و افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده اجتماعی، افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کردهاند، کودکان خیابانی و کار، همسران آزار دیده، کودکان آزار دیده، مبتلایان به اختلال هویت جنسی و دختران و پسران فراری از منزل جامعه هدف این خدمت هستند.
وی دیگر خدمت بهزیستی در حوزه پیشگیری را پیشگیری از اعتیاد عنوان کرد و گفت: در این راستا دو نوع مرکز درمان سمزدایی و درمان نگهدارنده فعال است.
محمدی قیداری افزود: در حال حاضر ۱۲ مرکز درمان سرپایی در استان زنجان مشغول فعالیت است که همین مراکز در سالجاری به ۲ هزار و ۶۳۸ نفر خدمت ارائه کردند.
انتهای پیام/۷۳۰۰۵/ق۴۰
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰