ابلاغ ممنوعیت آموزش قرآن به پیش دبستانی و دبستان دروغ محض است

محمدرضا مسیبزاده، مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز ۱۹ اردیبهشتماه، بیان کرده بود که براساس سند ۲۰۳۰ یونسکو و توافقات صورت گرفته کودکان تا ۱۰ سالگی باید فقط با یک
محمدرضا مسیبزاده، مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز ۱۹ اردیبهشتماه، بیان کرده بود که براساس سند ۲۰۳۰ یونسکو و توافقات صورت گرفته کودکان تا ۱۰ سالگی باید فقط با یک زبان آشنا شوند و بر همین مبنا آموزش قرآن تا این سن ممنوع اعلام شده و از سال آتی نیز آموزش روانخوانی و حفظ قرآن از دوره پیشدبستانی تا سوم دبستان ممنوع است و فعالیت مراکز پیشدبستانی که در آنها آموزش قرآن انجام میشود با ممانعت مواجه میشود، گفت: این موضوع کذب محض است.
وی با تأکید بر اینکه سخنان مقام معظم رهبری همواره فصل الخطاب بوده است و هر آنچه معظمله میفرمایند باید بر روی چشم نهاده شود گفت: هیچ چیزی در مورد ممنوعیت آموزش قرآن به پیش دبستانی و دبستان به مدارس ابلاغ نشده است و بیان چنین موضوعی با توجه به سابقه آموزش و پرورش در امور دینی و قرآنی کم لطفی محسوب میشود.
مسیبزاده از کسانی که در این زمینه سخن از ممنوعیت آموزش قرآن در مراکز پیش دبستانی و دبستان زدهاند خواست تا اسناد خود را در این زمینه تحویل دهند و تصریح کرد: اگر سندی مبنی بر ابلاغ این موضوع به مدرسه، منطقه یا شهرستانی وجود دارد ارائه دهند تا پیگیری شود چرا که اداره کل قرآن، عترت و نماز چیزی در این زمینه ابلاغ نکرده است.
وی ادامه داد: این موضوع را از اداره کل پیش دبستانی و دبستان پیگیری کردم و جز اینکه این موضوع از سندیت برخوردار نیست به نتیجه دیگری نرسیدم. مسابقات بینالمللی قرآن دانشآموزان جهان اسلام امسال بعد از ۲۰ سال از سوی آموزش و پرورش برگزار شد و این خود مؤید اهمیتی است که ما در مجموعه برای آموزش قرآن قائل هستیم.
مسیبزاده با بیان اینکه تا پیش از سخنان مقام معظم رهبری اطلاعی از سند ۲۰۳۰ در اختیار نداشتیم گفت: اگر سندی بوده است در حوزه قانون گذاری بوده و به حوزه اجرا و ابلاغ نرسیده است. هر سندی مغایر با احکام اسلامی باشد در کشور ما جایگاهی ندارد و اگر موضوعی مبنی بر جلوگیری از آموزش زبان دوم در آن بیان شده است و مسئولان قصد اجرای سند را داشتند به طور حتم بومی سازی میشد، چرا که بارها موضوع ممنوعیت آموزش زبان دوم در مقطع ابتدایی از سوی برخی افراد مطرح شده اما با مخالفت کارشناسان مربوطه روبرو شده است.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰