تاریخ انتشار : جمعه 1 شهریور 1398 - 10:30
کد خبر : 62035

مقابله با رانت‌خواری و جلوگیری از فساد اداری انتظار زیادی از دولت نیست

مقابله با رانت‌خواری و جلوگیری از فساد اداری انتظار زیادی از دولت نیست

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از ابرکوه، حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی در خطبه‌های نماز جمعه ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و آغاز هفته دولت، گفت: پس از انقلاب تا کنون ۱۲ دولت منتخب ملت جهت خدمت و پیشبرد همه‌جانبه کشور روی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از ابرکوه، حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی در خطبه‌های نماز جمعه ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و آغاز هفته دولت، گفت: پس از انقلاب تا کنون ۱۲ دولت منتخب ملت جهت خدمت و پیشبرد همه‌جانبه کشور روی کار آمده‌اند.

گرایش‌های سیاسی و سرگرم شدن دولت‌ها به حواشی

حجت‌الاسلام حسینی افزود: اگرچه در مواردی گرایش‌های سیاسی و سرگرم شدن دولت‌ها به حواشی، سرعت روند نیل به آرمان و اهداف انقلاب را کمتر کرد؛ اما هشدارها و جهت‌بخشی‌های مقام معظم رهبری بسیاری از کاستی‌ها را جبران کرده است.

حسینی اظهار کرد: آنچه مورد انتظار ملت انقلابی ایران است، داشتن دولتی در تراز انقلاب اسلامی بوده و هست. دولت در تراز انقلاب، دولتی است که به سمت تحقق آرمان کشوری و جهانی، ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت حضرت مهدی (عج) حرکت کند و بتواند در مسیر ۴۰ ساله، گام دوم انقلاب را به درستی بردارد.

انتظارات مردم از دولت

امام‌جمعه ابرکوه اذعان کرد: در مقطع کنونی ضمن ارج نهادن به مواضع انقلابی و ضدآمریکایی دولتمردان، اقدام به دفع شر بدخواهان و دشمنان، عمل به توصیه‌های مقام معظم رهبری در مقابله با رانت‌خواری، جلوگیری از فساد اداری و اقتصادی، مورد انتظار مردم است.

وی تأکید کرد: مردم از دولت خواستار نظارت دقیق بر عملکرد دستگاه‌ها برای جلوگیری از شکل‌گیری کانون‌های فساد خیز، دل نبستن به بیگانگان و اتکاء به درون، مدیریت جهادی و تلاش مجاهدانه و شبانه‌روزی با روحیه انقلابی، پاک دستی و ساده زیستی، ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی و پاسداری از استقلال و آزادی و عزت ملی و محافظت از بیت‌المال هستند.

دولت فعلی مسائل مهم کشور را اولویت‌بندی کند

رئیس شورای فرهنگ عمومی تصریح کرد: انتظار این است که به حسب توصیه‌های مقام معظم رهبری، دولت در دو سال باقی‌مانده از خدمتش، مسائل مهم کشور را اولویت‌بندی و پیگیری کند و گرفتار آفات جناحی و حواشی و مسائل فرعی نشود و خصوصاً به دو اولویت اصلی کشور یعنی اقتصاد و فرهنگ بپردازد.

خطیب جمعه ابرکوه با بیان اینکه تنها نیمی از سال رونق تولید باقی‌مانده است، عنوان کرد: در این مدت باید به پیش‌نیاز رونق تولید یعنی نیروی انسانی، سرمایه، فن‌آوری و مدیریت اقتصادی اهتمام شود.

وی تأکید کرد: باید جهت مقابله جدی‌تر با دشمنی‌ها و قطع وابستگی به نفت خام، حفظ ارزش پول ملّی، پیشگیری از خصوصی‌سازی غلط و جلوگیری از قاچاق و واردات بی‌رویه که قاتل تولید است، شاهد همت مضاعف مسئولین در کشور باشیم.

عدم تحقق مطالبات رهبر در جلوگیری از واردات بی‌رویه

حسینی اضافه کرد: آمارها نشان می‌دهد که مطالبه رهبری در جلوگیری از واردات بی‌رویه هنوز محقق نشده است. نظام بانکی کشور، نظامی بیمار است و مطالبه رهبری جلوگیری از سوءاستفاده‌های بانکی بوده نه برخورد با مفاسد بانکی و در این خصوص بانک مرکزی مشکلات نظام ربوی و مفاسد بانکی را باید حل کند و لایحه اصلاح نظام بانکی به فرموده رهبری که چهار سال طبق قرار به مجلس برود هنوز مورد اقدام قرار نگرفته است.

بانک‌ها حاضر به پرداخت وام قرضه الحسنه به نیازمندان نیستند

امام‌جمعه ابرکوه خاطرنشان کرد: برای نظام و کشور مقتدر ایران اسلامی شایسته نیست که بانک‌های ما حاضر به دادن وام‌های ضروری کم‌بهره و یا قرض‌الحسنه به نیازمندان نباشد و فقط به دنبال منافع خودشان با دادن وام با بهره کمرشکن به مردم باشند.

وی افزود: به لطف خدا در کشور ما حتی توهم بن‌بست هم نیست؛ اما شما سیاست‌گذاران بانک مرکزی، اقشار ضعیف و مردم محرومی را که قدرت خرید جهیزیه برای دخترانشان ندارند و با سیلی صورت خودشان را سرخ نگه می‌دارند و حفظ آبرو می‌کنند، مأیوس و گرفتار می‌کنید! شما راست می‌گویید، چون سیرید و خبر از گرسنه ندارید!

سه دهه بی‌پروایی مسؤولین ولنگاری فرهنگی مهار آن را دشوار کرده است

خطیب جمعه ابرکوه ابراز کرد: در بحث فرهنگ هم هنوز عزمی جدی از متولیان فرهنگی در وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات و دستگاه‌های نظارتی کشور به صورت محسوس نمی‌بینیم. البته بی‌پروایی متولیان و دولتمردان در سه دهه گذشته منجر به ولنگاری فرهنگی شده و مسئله را امروز در امر مهار این اسب افسارگسیخته دشوار کرده است.

حسینی یادآور شد: حجاب یک حکم شرعی و مسئله‌ای قانونی است؛ اما گویا همه در اجرایی شدن این قانون شانه خالی می‌کنند! امروز که با حمله همه‌جانبه و جبهه وسیع دشمنان و بیگانگان در عرصه فرهنگی مواجه هستیم، مسؤولین فرهنگی باید مانع نفوذ اقدامات سازمان یافته ضد فرهنگی و ضد ارزشی در تولیدات فرهنگی، هنری، سینمایی، کتاب و تئاتر باشند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد