دانشگاههای کشور با دانشگاه تراز انقلاب اسلامی فاصله دارند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، محمدجواد نیکروش، رئیس سازمان بسیج دانشجویی در جمع دانشجویان طرح ولایت که در دانشگاه فردوسی برگزار شد، گفت: در این سالها تلاش شده تا طرح ولایت به مبانی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، محمدجواد نیکروش، رئیس سازمان بسیج دانشجویی در جمع دانشجویان طرح ولایت که در دانشگاه فردوسی برگزار شد، گفت: در این سالها تلاش شده تا طرح ولایت به مبانی و غرض خود که تحکیم اندیشههای بنیادین اسلامی است پایبند باشد.
نیکروش با اشاره به انتقادات دانشجویان مبنی بر مسائلی مانند مدیریت سلیقهای و نبود همکاری برخی، افزود: سعی کردهایم آنچه تکلیف ما بوده را به درستی انجام دهیم و برای اینکه این اتفاقات رقم نخورد با مراجعه به منویات امامین انقلاب دستورالعملهایی را به کار گرفتهایم.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی ضمن اشاره به پیام تاریخی امام (ره) در آذر ۶۷، خاطرنشان کرد: تفاوت بسبج دانشجویی با سایر تشکلها این است که خود امام (ره) این نهاد مقدس را در زمین انقلاب اسلامی کاشتند، امام در پیام خود، افق بسیج را تشکیل حکومت بزرگ اسلامی عنوان کردند، ما باید نسبت خود را با افق امام را مشخص کنیم.
وی عنوان کرد: زمانی میتوانیم از شعارهای انقللاب پاسداری کنیم که مبانی قوی داشته باشیم، امام راحل در آخرین ماههای حیات خود، جداگانه دانشجوها و طلبهها را مخاطب قرار داد، نقطه اشتراک این دو قشر نهاد علم است.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: حکومت اسلامی زمانی محقق میشود که ما دو رکن نیروی تراز تشکیل حکومت اسلامی و تولید دانش مورد نیاز برای ایجاد تمدن اسلامی را که هر دو کارکرد نهاد علم هستند، داشته باشیم.
وی با اشاره به لزوم حرکت دانشگاهها به سمت مطلوب انقلاب اسلامی، یادآور شد: دانشگاههای ما با تراز انقلاب اسلامی فاصله دارند، دانشجوها و طلاب کسانی هستند که گام نخست انقلاب را برداشتند و اکنون نیز همینها باید گام دوم را عملی کنند.
نیکروش ضمن بیان اینکه هر تمدنی فناوری خاص خودش را دارد، چراکه مبتنی بر فرهنگ خودش بوده و فرهنگ برگرفته از اندیشه آن تمدن است، بیان کرد: نظام تعلیم، تربیت، سلامت، اقتصادی، حقوقی لایههای نرم شکلدهی تمدن اسلامی بوده و باز هم به نهاد علم و حوزه و دانشگاه مربوط است.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به رسالت بسیج دانشجویی، تاکید کرد: رسالت این بسیج این است که متن برنامه باشد نه فوق برنامه، دشمن خیلی تلاش کرده تا جریانهای انقلابی فوق برنامه نظام باشند، آنها میدانند که بعد گذشت ۴ دهه از انقلاب، با وجود تاکیدات ویژه رهبری هنوز ۲۰۳۰ در حال اجرا شدن در آموزش و پرورش است.
وی عنوان کرد: نهادهای انقلابی باید کارکرد ویژه داشته باشند و در راس آنها بسیج باید کارکرد ویژه داشته باشد، بسیج باید طرح امام را عملی کند، نظام امام و امت، هنوز در جامعه ما به خوبی شکل نگرفته، ولی هر جا شکل گرفته، نتیحه مثبت گرفتهایم، نمونه آن نیروهای مسلح است، نتیجهاش میشود فتوحات سردار سلیمانی، اینها را با عملیاتهایی مانند برجام مقایسه کنید.
نیکروش با اشاره به اینکه در نظام امام و ماموم فاصلهها برداشته شده و نتیجهاش شهید حججی میشود، خاطرنشان کرد: شهید حججی با ولایتمداری به نقطهای رسید که آقا به استقبال او آمد، ما باید به سمت تحقق حداکثری الگوی امامت باشیم، بسیج امتداد انقلاب اسلامی در بین مردم بوده و بسیج دانشجویی گل سر سبد آن است.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور اظهار کرد: مراقب باشید دشمن بسیج را به حاشیه نبرد، نهاد علم باید تربیت نیرو داشته باشد، به همین خاطر است که امام میفرمایند، اگر دانشگاه اصلاح شود مملکت اصلاح میشود، خیلی از عزیزان در دیدار با رهبری صف اولی هستند، ولی در تصمیمات نقطه مقابل رهبری هستند.
وی یادآور شد: دانشگاه، کارکرد تخصصی نهاد علم است که مبدا تحولات میشود، بسیجیهای ما باید سرآمدان علمی باشند، حوزه اول در بیاینه گام دوم حوزه علم و فناوری است و شماها به عنوان بسیجی دانشجو در نهاد علم مسؤولیت دارید، انتظار از بچههای دانشجو کار دانشبنیان است.
نیکروش با اشاره به ماموریتهای بسیج دانشجویی، اظهار کرد: برای اینکه متن برنامه باشیم باید کار تیمی را که ماموریت اول بسیج دانشجویی است در نظر داشته باشیم، تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی از روشهای مختلفی باید صورت پذیرد، تربیت نیرو در میدان نبرد صورت میگیرد و امروز درگیر جنگ نرم هستیم، ماموریت دوم بسیج دانشجویی ایجاد میدان نبرد است که از طریق ایفای نقش در مسائل کشور صورت میپذیرد.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه شناخت مسائل مبتنی بر انس با منظومه فکری امامین انقلاب و انس با مسائل نظام است، بیان کرد: بهترین معلم اندیشه امام، مقام معظم رهبری هستند.
وی ادامه داد: منظومه فکری و نظام مسائل کمک میکند از سردرگمی خارج شویم، خیلی از مسائل به برخی مربوط نمیشود، باید به مسائل مورد نیاز شهر خود بپردازیم و آنها را رفع کنیم، حسن تهرانیمقدم جمله معروفی داشت که میگفت، تنها انسانهای ضعیف به اندازه امکاناتشان کار میکنند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور افزود: گام سوم گفتمانسازی مبتنی بر نظام مسائل و گام چهارم مطالبهگری است، باید از مسؤولان مطالبه داشته باشیم، گام پنجم اقدام مستقیم است، یعنی باید به خط بزنیم مانند کاری که در این ۴ دهه انجام شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰