شربتی با خاصیت اکسیر جوانی/ با عناب از شر بیخوابیهای شبانه خلاص شوید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، عناب میوه ای ترش و شیرین و بسیار پر خاصیت است، طعم عناب تازه شبیه سیب شیرین و عناب خشک طعمی شبیه به خرما دارد. عناب طبعی معتدل و مرطوب دارد و دانههای
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، عناب میوه ای ترش و شیرین و بسیار پر خاصیت است، طعم عناب تازه شبیه سیب شیرین و عناب خشک طعمی شبیه به خرما دارد. عناب طبعی معتدل و مرطوب دارد و دانههای آن از مواد موثر بر درمان بی خوابی محسوب میشود؛ ترکیبات موجود در عناب باعث ایجاد آرامش شده و فلاونوئیدها، پلی ساکاریدها و ساپونین سیستم عصبی را آرام و کیفت خواب را بهبود میبخشد. مصرف عناب به دلیل کلسیم، مواد معدنی، فسفر و آهن فراوانی که دارد از سلامت استخوان ها محافظت کرده و از بروز بیماری های استخوانی نظیر پوکی استخوان پیشگیری میکند.
تحقیقات دانشمندان نشان میدهد مصرف ۴۰ میلیگرم عناب در روز از آسیب مخاط روده توسط ترکیبات مضر مانند آمونیاک جلوگیری کرده و به دفع و پاکسازی مواد سمی در بدن کمک میکند؛ فیبر موجود در عناب به تنظیم حرکات رودهای کمک کرده و برای درمان یبوست، نفخ و سایر مشکلات گوارشی مفید است.
حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک اظهار کرد: شربت عناب یک شربت خوشطعم و سرشاراز ویتامینهای A، گروه ویتامینهای B، B1، B2، B3، B6، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، قند، فیبر، آهن، فسفر، کلسیم، پروتئین، روی، منگنز، منیزیم، اسید فولیک، ساپونینها و فلونوئیدها و غیره است.
وی بیان کرد: این شربت با توجه به خواص شگفت انگیزی که دارد به عنوان اکسیر جوانی عمل میکند و نوشیدن آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود؛ نوشیدن آن سلولهای سرطانی را از بین میبرد و از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری میکند، همچنین نوشیدن شربت عناب میتواند تومورهای مغزی را هم کنترل کند.
بیشتر بخوانید: شربت خانگی که ضامن سلامتی شما خواهد بود/ نوشیدنی که آلزایمر را دور میکند
عظمایی گفت: یکی از مهمترین خواص این شربت تاثیر آن بر جذب آهن است؛ این خاصیت از سطح بالای ویتامین C آن ناشی میشود. مقدار مصرف آن در روز حدود ۳ لیوان است که بهتر است نیم ساعت قبل غذا یا دو ساعت بعد از غذا میل شود. این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: نوشیدن شربت عناب موجب تقویت کبد میشود و آن را پاکسازی میکند، همچنین استفاده از این نوشیدنی برای افرادی که دچار زردی یا همان یرقان هستند هم بسیار مفید است. نوشیدن این شربت موجب رفع دردهای معده و ورم معده میشود؛ خاصیت آرامبخشی دارد و سیستم قلبی و عروقی را تقویت میکند.
وی با اشاره به تاثیر این شربت بر بهبود خلق و خو تصریح کرد: شربت عناب اضطراب، استرس و افسردگی را از بین میبرد و برای افرادی که بر اثر بیماریهایی مثل سرماخوردگی، آسم و خشونت سینه و غیره دچار اختلالت تنفسی شدهاند، بسیار مفید است.
عظمایی بیان کرد: نوشیدن این شربت باعث تقویت عمومی بدن میشود و برای افرادی که دچار خارش، سردرد، سرگیجه وعطش هستند مفید خواهد بود؛ شربت عناب میتواند باعث تقویت و جوانسازی پوست، مو و حافظه میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: برای تهیه این شربت حدود یک کیلو عناب، ۲/۵ لیتر آب و مقداری سکنجبین نیاز است.
وی در ادامه توضیح داد: عناب را داخل آب میریزیم تا ۳ الی ۵ ساعت بماند و سپس آن را میجوشانیم؛ بعد از جوشیدن ومتعادل شدن دمای محلول، آن را صاف میکنیم و حدود یک لیتر سکنجبین به آن اضافه میکنیم؛ میتوانیم برای تأثیر بهتر، آن را با عرق شاهطره و کاسنی مخلوط کنیم.
انتهای پیام /
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰