تاریخ انتشار : جمعه 4 مرداد 1398 - 7:59
کد خبر : 59841

حمایت قاطع ناجا ازطرح مساجد قرارگاه مهروامید

حمایت قاطع ناجا ازطرح مساجد قرارگاه مهروامید

کلانتری و مسجد دو خط مقدم اسلام هستند فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: خط مقدم برقراری امنیت کلانتری و خط مقدم فقاهت مساجد هستند و گستره این دو نهاد در سراسر کشور پراکنده است و مظهر اسلام در نگاه مردم هستند. به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سردار مهدی معصوم‌بیگی پیش از ظهر امروز در

کلانتری و مسجد دو خط مقدم اسلام هستند

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: خط مقدم برقراری امنیت کلانتری و خط مقدم فقاهت مساجد هستند و گستره این دو نهاد در سراسر کشور پراکنده است و مظهر اسلام در نگاه مردم هستند.

کلانتری و مسجد دو خط مقدم اسلام هستند

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سردار مهدی معصوم‌بیگی پیش از ظهر امروز در همایش ائمه جماعت و رابطان و رؤسای کلانتری‌ها در طرح مساجد قرارگاه مهر و امید اظهار کرد: سقوط پهپاد نظامی آمریکا و توقف کشتی انگلیسی‌ها به دلیل بی‌نظمی نشانه استحکام نظام اسلامی است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: با اقتدار نظام اسلامی و به برکت خون شهدا و فرماندهی کل قوا، انگلیس و ترامپ به سرگیجگی و تهوع افتاده‌اند و دچار بیماری سرع هم شده‌اند که گاهً دچار ضعف و غش می‌شوند که این مهم به برکت خون شهدا و راهنمایی‌هایی مقام معظم رهبری به دست آمده است.

وی عنوان کرد: در حوزه فرهنگی کار بسیار پیچیده و با ظرافت است و مثل حوزه نظامی نیست و قدرت نرم باعث می‌شود که خود کشوری که مورد تهاجم قرار گرفته کمک ‌کند تا این تهاجم نرم شکل بگیرد بدون آن‌که خودش بداند.

معصوم‌بیگی اذعان کرد: تهاجم فرهنگی نرم و آهسته است و مردم متوجه نمی‌شوند و زمانی که متوجه می‌شوند، دیگر امکان فرار ندارند و حوزه فرهنگی حوزه دقیقی است که باید دغدغه همگان باشد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان بیان کرد: تردید ندارم که در حوزه نظامی دشمن کاری نمی‌تواند انجام بدهد و حتی در حوزه اقتصادی نیز به شرطی که به مردم به خوبی صحبت کنیم و به آن‌ها بگوییم، می‌توانیم از آن عبور کنیم، ولی حوزه تهاجم نرم فرهنگی حوزه‌ای است که اگر اقدام نکنیم، ضربه خواهیم خورد.

وی با اشاره به عملیات مرصاد که در آستانه سالگرد آن هستیم، گفت: طلوع جاویدان در این عملیات به غروب جاویدان تبدیل شد.

معصوم‌بیگی خاطر نشان کرد: در سه جبهه پنجه به پنجه با دشمن درحال مبارزه هستیم که در حوزه اقتصادی، فرهنگی و نبرد اطلاعات و امنیتی با دشمن درحال مبارزه هستیم اما در حوزه‌ای که دشمن می‌تواند به ما آسیب بزند، حوزه فرهنگی است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: یکی از راهبردهای نیروی انتظامی مشارکت حداکثری مردم در ایجاد امنیت به شکل‌های مختلف است و بسترهای لازم هم فراهم است که مردم کمک و مشارکت در تولید امنیت کنند.

وی با بیان اینکه کار باید از کوچه و محلات شروع شود، گفت: مرکز محلات و نقطه کانونی مساجد هستند و باید به اصل خودمان یعنی مساجد برگردیم؛ فلسفه وجودی مساجد را باید درک و عملیاتی کنیم و هیچ نهادی و دستگاهی به اندازه مساجد نفس در نفس مردم نیست.

معصوم‌بیگی ادامه داد: مساجد بچه‌ محل و همسایه مردم است و این ضعف است که این نهاد در بخشی پررنگ و در بخش‌های دیگر کم‌رنگ وجود دارد؛ پهنه و جغرافیای مساجد در کل کشور است و این یکی دیگر از برکات این نهاد است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان اشاره کرد: مردم دین‌شان را از مساجد می‌گرفتند و باورهای دینی آن‌ها از منبرهای مساجد دریافت می‌شود؛ اصلا امکان‌پذیر نیست که همه مردم به علما دسترسی داشته باشند و خط مقدم فقاهت در مسجد است.

وی با بیان اینکه باید این حوزه را تقویت کنیم و اگر این حوزه تقویت شود، دین ما تقویت شده است، مطرح کرد: خط مقدم برقراری امنیت هم کلانتری است و مساجد و کلانتری همان طور که در خط مقدم هستند با همدیگر در این طرح همکاری دارند؛ گستره این دو نهاد در سراسر کشور پراکنده است و ویژگی‌های مشترک دارند و مظهر اسلام در نگاه مردم هستند.

معصوم‌بیگی ادامه داد: کلانتری و مسجد دو محلی هستند که هسته عملیاتی ماموریت‌ها هستند و هردو جلوی چشم مردم‌اند و مورد ارزیابی می‌شوند؛ این دو مرکز دائما مورد قضاوت قرار می‌گیرند و این دو دستگاه می‌توانند نظام اسلامی را تقویت کند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: دقیق‌ترین اطلاعات در اختیار مساجد و کلانتری‌هاست و با کار مشترکی که شروع شد با محوریت علما، نیروی انتظامی آمادگی کامل برای حمایت دارد تا به معنای حقیقی کلمه مساجد مهر و امید باشد و این طرح به صورت پایلوت در اصفهان برگزار شد که تجربه موفق و خوب آن تبدیل به الگوی کشوری شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد