میوهای خوشطعم که جایگزین ضدآفتاب میشود/ با مصرف آب هندوانه وزن کم کنید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، هندوانه یکی از میوههای دلچسب تابستان است که خواص بیشماری دارد؛ این میوه خوش طعم به دلیل داشتن فیبر، آب فراوان و سایر موادی موجود باعث میشود تا جذب اشعههای UV
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، هندوانه یکی از میوههای دلچسب تابستان است که خواص بیشماری دارد؛ این میوه خوش طعم به دلیل داشتن فیبر، آب فراوان و سایر موادی موجود باعث میشود تا جذب اشعههای UV پوست حدود ۴۰درصد کاهش پیدا کند.
دانههای هندوانه را میتوانید خرد کنید یا تفت داده آن را مانند بادام زمینی مصرف کنید، حتی میتوانید آن را در آب بجوشانید و مانند چای مصرف کنید.
دانههای هندوانه میتواند اختلالات سیستم گوارشی شما را کاهش دهد؛ مصرف مداوم مقدار مناسبی هندوانه برای کسانی که دچار بیماری سنگ کلیه هستند یا کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، بسیار مفید است.
ویتامین C یکی از مواد مغذی و موثر بر کنترل اختلالات تنفسی است که در بسیاری از میوهها و سبزی ها، از جمله هندوانه یافت میشود مصرف این میوه خوش طعم درد ماهیچه و زمان ریکاوری پس از انجام ورزش را کاهش میدهد.
جالب است بدانید مصرف روزانه هندوانه به میزان زیاد ممکن است به بروز برخی مشکلات ناشی از دریافت بیش از حد لیکوپن و پتاسیم منجر شود؛ برای مثال مصرف بیش از ۳۰ میلی گرم لیکوپن در روز میتواند به طور بالقوه حالت تهوع، اسهال، سوء هاضمه و نفخ را به همراه داشته باشد.
ترکیبی شگفت انگیز از آب هندوانه و سکنجبین
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شربت هندوانه و سکنجبین حاوی ویتامین A و ویتامینهای B، B۱، B۲، B۳، B۶، ویتامین C، آهن، منیزیم، سدیم، پتاسیم، دیکوپن، کربوهیدارت، فیبر، کلسیم و غیره است.
وی ادامه داد: از مهمترین خواص این شربت یا آبمیوه میتوان به تأثیر آن بر کاهش عطش اشاره کرد؛ ترکیب هندوانه و سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنیها برای فصل بهار و تابستان است.
عظمایی بیان کرد: هندوانه غنی از ویتامین A، C و بتاکاراتون بوده ؛ حدود ۹۰ درصد آن را آب تشکیل داده است و مقداری قند هم در آن دیده میشود؛ این گیاه به دلیل نداشتن چربی میتوان جزو مکملهای مناسب برای لاغری و کاهش وزن قرار بگیرد؛ این میوه خوش طعم میتواند آب، املاح و انرژی مورد نیاز بدن را تأمین کند.
عظمایی با اشاره به فواید استفاده از هندوانه برای افراد روزه دار گفت: مصرف ترکیب آب هندوانه و سکنجبین باعث رفع غلظت خون میشود همچنین افرادی که بر اثر قرار گرفتن در معرض آلودگیهای محیطی و دارویی دچار آسیب شدهاند میتوانند با مصرف این ترکیب عوارض دارویی و آلودگی محیطی را از بین ببرند؛ مصرف آب هندوانه کلیهها را پاکسازی میکندو آلودگی را از بدن افرادی که سیگار و قلیان میکشند دفع میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: یکی از مهمترین اثرات آب هندوانه کمک به درمان بیماری پروستات و کاهش ورم ناشی از این اختلالات است؛ این میوه خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و منجر به پاکسازی کلیه و رفع عفونتهای مجاری ادراری میشود.
وی با اشاره به تقویت و جوانسازی پوست و مو با مصرف این شربت گفت: مصرف ترکیب آب هندوانه و سکنجبین بر درمان نقرس مؤثر است همچنین اگر فردی بخواهد از این شربت به عنوان دارویی برای رفع سنگ کلیه استفاده کند میتوانند مقداری خارخاسک، تخم کرفس، هسته آلبالو، دم گیلاس و تخم کرفس را با هندوانه مخلوط و آن را بجوشاند؛ محلول به دست آمده را ۵ الی ۶ بار در روز استفاده کنید تا سنگهای کلیه خرد و از مجاری ادراری خارج شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: بهترین زمان برای خوردن این شربت نیم ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا و با معده خالی است؛ مهمترین خواص آن رفع تشنگی در تابستان و رفع ورم به خصوص ورم پروستات است.
وی ادامه داد: این نوشیدنی برای تهوع زنان باردار هم مفید است اما افرادی که طبع سرد دارند نباید در مصرف این شربت افراط کنند.
عظمایی بیان کرد: کافی است تا هندوانه را به اندازه دلخواه خرد کنید و در مخلوط کن بریزید، زمانی که آب هندوانه گرفته شد هنگام نوشیدن به ازای هر لیوان یک قاشق مرباخوری هم سکنجبین به این نوشیدنی اضافه و آن را میل کنید حتی میتوان چند قطره لیمو ترش هم اضافه کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰