تاثیر «سامانه تصمیم» در کاهش آمار طلاق
محمدتقی فتحی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه راهاندازی «سامانه تصمیم» تاثیر بهسزایی در کاهش آمار طلاق در سطح استان داشته است، اظهار کرد: پرونده افراد متقاضی طلاق قبل از ثبتنام در این سامانه و بدون دریافت مشاوره به دادگستری ارجاع داده نمیشود. معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان ادامه داد: همین
محمدتقی فتحی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه راهاندازی «سامانه تصمیم» تاثیر بهسزایی در کاهش آمار طلاق در سطح استان داشته است، اظهار کرد: پرونده افراد متقاضی طلاق قبل از ثبتنام در این سامانه و بدون دریافت مشاوره به دادگستری ارجاع داده نمیشود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان ادامه داد: همین فرآیند موجب شده است تا افراد ثبتنام کننده در سامانه بعد از دریافت مشاوره اگر امکان سازش بود، سازش مییابند و اگر نتوانند به هیچ طریقی سازش یابند، پرونده به دادگستری ارجاع داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد مراجعه کنندگان به سامانه تصمیم اصلا پیگیر تقاضای خود نمیشوند و انصراف میدهند و ۱۲ درصد نیز منجر به سازش بین زوجین میشود.
فتحی با بیان اینکه «سامانه تصمیم» لینک بین دستگاه قضایی و سازمان بهزیستی است، گفت: دستگاه قضایی و بهزیستی اطلاعات متقاضیان طلاق را در بانک اطلاعات خود ثبت کردهاند، لذا با توجه به ارتباطی که با یکدیگر دارند، وضعیت پروندهها را بررسی کرده و با ذخیره اطلاعات، روند پرونده را با انجام مشاورهها پیگیری میکنند که در صورت سازش، ختم پرونده اعلام و در غیر این صورت وارد مسیر دادگاه میشود.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰