تاریخ انتشار : دوشنبه 10 تیر 1398 - 20:23
کد خبر : 58404

آمار طلاق در زنجان با تشکیل بنیاد صیانت از خانواده کاهش یافته است

آمار طلاق در زنجان با تشکیل بنیاد صیانت از خانواده کاهش یافته است

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  زنجان، قاسم یار محمدی اظهار داشت: دستگاه قضایی آینه تمام نمای جامعه بوده که خروجی اقدامات نهادها و مردم دادگستری است. وی به مجموع دادگاهای زنجان اشاره کرد و گفت: ۱۰ شعبه حقوقی،

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  زنجان، قاسم یار محمدی اظهار داشت: دستگاه قضایی آینه تمام نمای جامعه بوده که خروجی اقدامات نهادها و مردم دادگستری است.

وی به مجموع دادگاهای زنجان اشاره کرد و گفت: ۱۰ شعبه حقوقی، ۹  شعبه کیفری، 3 دادگاه خانواده که یک شعبه حقوقی هم در سال ۹۸ اضافه شده  تا خدمات در کمترین زمان مربوط به مردم ارائه شود و در سال ۹۷ نیز ۲ شعبه اضافه شده که مجموعا با ۲۷ قاضی فعال است.

رئیس کل دادگاههای عمومی شهرستان زنجان به آمار عملکرد محاکم زنجان  اشاره کرد و گفت: در سال ۹۶ مجموعه ۳۳هزار و ۹۷۷ پرونده وارد محاکم شده که نسبت به پرونده‌های  سال ۹۷ که ۳۷هزار و ۱۷۱ مورد بوده، نشان دهنده رشد ۸.۵ درصد سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ بوده است. 

وی به میانگین رسیدگی به پرونده اشاره کرد و گفت:  میانگین رسیدگی به پرونده‌ها در سال ۹۶ ، ۸۳ روز بوده که در سال ۹۷  علی رقم  افزایش ۳ هزار پرونده به ۷۹ روز رسیده است.

افزایش معلولیت‌های ناشی از حوادث در تهران/ فقر و بیکاری، دلیل اصلی طلاق نیستندنیمی از ازدواج‌ها در بریتانیا به طلاق منجر می‌شوداصفهان| آمار طلاق در اردستان ۲۸ درصد کاهش یافت

یارمحمدی به سامانه ثنا اشاره کرد و افزود: تعداد ابلاغ الکتریکی در سال ۹۶ ۷۲هزار و ۲۶۰ فقره بوده که در سال ۹۷ به ۱۵۵ هزار و ۶۶۳  مورد رسیده که در سال ۹۶، 42 درصد بوده و در سال ۹۷ به ۷۴ درصد رسیده که شاهد رشد ۲ برابری  ابلاغ الکترونیک بودیم.

وی به مزیت این سامانه  اشاره کرد و گفت: کسانی که در این سامانه ثبت‌نام می‌کنند احکام صادره قوه قضاییه به خود شخص ابلاغ می‌شود و این باعث شده که  شخصیت افراد حفظ شده  و همچنین صرفه جویی در بودجه، دقیق بودن ابلاغ، سرعت  و زمان رسیدگی به پرونده‌ها را به همراه داشته است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت طلاق در استان زنجان تصریح کرد: در سال۹۶، ۲۰ هزارو ۲۸ فقره پرونده طلاق بوده  که در سال ۹۷  به ۱۶ هزار و ۸۴ فقره رسیده که با کاهش ۱۷ درصدی همراه بوده است. 

رئیس کل دادگاههای عمومی شهرستان زنجان در مورد مهریه گفت: مصوبه ای تصویب شد که افرادی که توانایی پرداخت مهریه را ندارد نباید زندانی شوند و محاکم زنجان  از بابت مهربه به صفر رسیده است.

وی به اهمیت شعار سال رونق تولید اشاره کرد و گفت: تاکید رئیس قوه قضائیه در خصوص سرمایه گذاری این است که قطعات کارخانه یا کارگاهها توقیف نشود تا تولید متوقف نشود و سعی شده توقیف در محصولات تولید شده انجام شود.

وی به قانون چک اشاره کرد و گفت: قانون چک  که در مجلس تصویب شده  بانکها را موظف کرده است به افرادی که درخواست دسته چک دارند کد رهگیری داده شود و این کد در سامانه ثبت می‌شود.

یار محمدی به مزیت‌های آن اشاره کرد و افزود: چند مزیت برای خود  فرد و جامعه  دارد به محض اینکه کد در سامانه درج شد اگر فردی چک برگشتی دارد از افتتاح حساب ممنوع شده و کلیه وجوه وی مسدود می‌شود و ضمانت نامه بانکی  به وی تعلق نمی‌گیرد.

وی به فضای مجازی اشاره کرد و گفت: امروزه فضای مجازی فضای حقیقی است و هیچ کنترلی روی فضای مجازی وجود ندارد و مسئولین هشدارهای لازم را داده‌اند که مردم و خانواده‌ها  روی فضای مجازی کنترل بیشتری داشته باشند.

فتحی معاون رئیس کل امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم نیز در این ادامه این جلسه گفت:  277 هزار پرونده در استان زنجان با ۱۳۴ قاضی رسیدگی شده که نشان دهنده تعداد و پرونده‌ها و حجم کاری بسیار بالا است.

 وی به وظایف معاونت پیشگیری از جرم اشاره کرد و گفت: وظیفه این معاونت کاهش پرونده و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

فتحی به اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگی گفت:  در سال ۹۷، ۴۵ برنامه در قالب ادارات مختلف تدوین و ابلاغ شده که ۱۵ برنامه درحوزه فرهنگی اجتماعی بوده، کارگاه پیشگیری رشدمدار فرهنگیان و مدارس متناسب با سن دانش‌آموزان، نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان با همکاری آموزش و پرورش، غربالگری دانش آموزان آسیب پذیر، عملیاتی کردن محاکم اطفال از افراد بزرگسال، وجود مشاور در محاکم اطفال که جز این برنامه‌ها می‌باشد.

وی به حوزه خانواده اشاره کرد و گفت: در حوزه خانواده نیز کارهایی انجام شده که از سال ۹۷ بحث تشکیل صیانت از خانواده به ریاست آیت الله خاتمی امام جمعه زنجان  و رئیس کل دادگستری استان زنجان که اولین اقدام راه اندازی سامانه تصمیم بوده است.

 معاون رئیس کل امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم گفت: پرونده طلاق مستقیم در محاکم پذیرفته نمی‌شود و باید حتما در سامانه تصمیم ثبت شود.

وی خاطر نشان کرد: در سال ۹۷ و دو ماهه سال ۹۸  یک هزار و ۱۲۰  تقاضای طلاق در این سامانه ثبت سده که ۵۳۴ مورد انصراف از طلاق داده‌اند و ۴۰۲ مورد از ۵۳۴ مورد منصرف شده‌اند ۷۵ درصد از انصراف داده‌ها سازش کرده‌اند  و ۵۸۶ مورد در مرحله غربالگری هستند ۲۲۰ مورد مستقیم برای طلاق اقدام کردند ۳۶۶ مورد به مرکز مشاوره ارجاع داده شده‌اند که ۱۰ درصد از این ۳۶۶ مورد منجر به سازش قطعی شده و تنها یک  مورد  منجر به طلاق شده است.

 به گفته وی این نشان دهنده آن است که با توجه به اوضاع امروز جامعه می‌توان به زندگی برگشت و جلو طلاق را گرفت.

فتحی به آموزش‌های پیش از ازدواج اشاره کرد و گفت: از ۱۵ دی ۹۷ زوجین موظف به گذراندن این کلاس‌ها هستند که در این طرح ۴۵۰۰ زوج تحت آموزش پیش از ازدواج قرار گرفته‌اند.

وی به مرکز ملاقات اطفال طلاق اشاره کرد و گفت: این ملاقات‌ها که قبلا درکلانتری صورت می‌گرفت که صورت خوشی برای اطفال نداشت تصمیم به ایجاد مرکز ملاقات اطفال با والدین صورت گرفت که در این مرکز  ملاقاتها با حضور مشاور انجام می‌گیرد که در سال ۹۷ در پروسه دیدن اطفال ۱۵ زوج مطلقه با هم سازش کردند.

 معاون رئیس کل امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم به بحث قضازدایی یا حمایتهای قضایی  از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان استان زنجان اشاره کرد و گفت: در سال ۹۷ ، ۷۱  کارخانه و کارگاه با مشکل  مواجهه بودند جمله مالیات، مواد اولیه، بیمه، مشکلات بانکی که قوه قضائیه توانست مشکل ۶۳ مورد  را حل کند.

وی به  زندان زدایی اشاره کرد و گفت: قانون مجازات اسلامی به جای مجازات جایگزین ۲هزار و ۷۲۴ مورد حکم  جایگزین زندان صادر شده است.

فتحی در مورد معتادین متجاهر نیز گفت: در سال ۹۷، ۱۲۸ معتاد کارتن خواب که ترک اعتیاد کرده  و برای آنها ایجاد اشتعال شده است.

معاون رئیس کل و رئیس شوراهای حل اختلاف استان زنجان نیز در این جلسه گفت: خدمات قضایی که در شوراهای حل اختلاف ارائه می‌شود هم ارزان سریع و هم بدون پیچیدگی‌های قضایی و تشریفات آیین دادرسی بوده است.

وی  به میانگین زمان رسیدگی به پرونده اشاره کرد و گفت: میانگین رسیدگی به پرونده‌ها  40 روز بوده که به نرخ   101 درصد رسیده است.

احمدی گفت: ۱۵۰۰ پرونده به شورای حل اختلاف رسیده که از این تعداد ۱۴۰۰ پرونده رسیدگی شده و این  نشان دهنده رشد ۹۸ درصدی بوده است.

 وی گفت: در شورای حل اختلاف ابلاغ الکترونیکی در سال ۹۶، ۴۳ درصد بوده که در سال ۹۷ به ۷۹ درصد رسیده است.

 معاون رئیس کل و رئیس شوراهای حل اختلاف استان زنجان گفت: با کمک شورای حل اختلاف دو سوم زندانیان از زندان آزاد شده و همچنین ۳ نفر از محکومین قصاص نجات پیدا کرده‌اند.

 وی تصریح :در شورای حل اختلاف تعداد پرونده های مختومه  زیاد نیست و در سه ماهه سال ۹۸ ،۲۰ درصد  از حجم آنه کم شده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد