راهکار طلایی برای مهار فشارخون
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از افکارنیوز، برای بررسی خواص آش ویشیل اراک و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید. مهم ترین خواص آش ویشیل اراک
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از افکارنیوز،
برای بررسی خواص آش ویشیل اراک و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهم ترین خواص آش ویشیل اراک
اخبار اجتماعی– حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص آش ویشیل اراک گفت: مقادیر بالای پروتئین در این غذا موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن میشود؛ لذا برای افرادی که فعالیتهای فیزیکی سخت انجام میدهند از جمله کارگران و ورزشکاران، مخصوصا بدنسازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.
وی افزود: فیبر موجود در آش ویشیل اراک موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رودهها میشود؛ لذا هضم غذا را آسان کرده و یبوست را رفع میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این آش به علت داشتن ویتامین B12، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کمخونی میشود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید و سودمند است.
عظمایی بیان کرد: مصرف آش ویشیل اراک موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه میشود؛ لذا از آلزایمر پیشگیری میکند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: از دیگر خواص این آش میتوان به کنترل قند، فشار و چربی خون ، تقویت بینایی و تقویت سیستم قلبی عروقی اشاره کرد.
عظمایی بیان کرد: آش ویشیل اراک به علت داشتن ویتامین D، کلسیم، سلنیوم و منیزیم تاثیر چشمگیری در تقویت و استحکام استخوان و دندان دارد و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری میکند.وی گفت: این غذا دارای انواع ویتامینها و املاح معدنی مفید است؛ لذا موجب تقویت، طراوت و جوانسازی پوست و رشد مو میشود و از پیری زودرس پیشگیری میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: آش ویشیل اراک جزو غذاهای رژیمی است؛ زیرا موجب چربی سوزی، لاغری و تناسب اندام میشود.
مواد لازم آش ویشیل اراک
-رشته آش یک بسته
-سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر) یک کیلو
-پیاز ۲ عدد
-تخممرغ ۲ عدد
-نخود ۲ لیوان
-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
-آبغوره به مقدار دلخواه
-آب به مقدار لازم
-روغن کنجد یا دنبه به مقدار لازم
-پیاز داغ و نعناع داغ برای تزئین
طرز تهیه آش ویشیل اراک
-برای تهیه این غذا ابتدا نخود را از شب قبل در آب خیس میکنیم.
-نخود خیس خورده را با مقداری آب نیمپز میکنیم.
-پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن کنجد یا دنبه تفت میدهیم.
-مقداری زردچوبه اضافه میکنیم.
-سپس مقداری آب اضافه کرده و اجازه میدهیم به جوش بیاید.
-سبزی را شسته و خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم.
-در این مرحله رشته آش را اضافع میکنیم.
-هنگامی که سبزی پخته شد نخود را اضافه میکنیم.
-در انتهای پخت تخممرغ را اضافه میکنیم.
-هنگامی که غذا آماده شد، با پیازداغ و نعناع داغ تزئین میکنیم.
-به دلخواه میتوان کمی آبغوره به غذا اضافه کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰