تاریخ انتشار : پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 5:39
کد خبر : 57747

اجرای ۳۰ عنوان برنامه همزمان هفته حجاب در شازند

اجرای ۳۰ عنوان برنامه همزمان هفته حجاب در شازند

 به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، صبح امروز نشست هماهنگی برنامه‌های هفته حجاب و عفاف با حضور فرماندار، امام جمعه و سایر مدیران ادارات در سالن جلسات فرمانداری شازند برگزار شد. فرمانده سپاه شازند در این نشست با اشاره به فرارسیدن سالروز

 به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، صبح امروز نشست هماهنگی برنامه‌های هفته حجاب و عفاف با حضور فرماندار، امام جمعه و سایر مدیران ادارات در سالن جلسات فرمانداری شازند برگزار شد.

فرمانده سپاه شازند در این نشست با اشاره به فرارسیدن سالروز حادثه دلخراش مسجد گوهرشاد اظهار کرد: با فرارسیدن سالروز فاجعه  مسجد گوهرشاد و هجوم وحشیانه سربازان و مزدوران رژیم سفاک رضاخان به معترضین کشف حجاب در ۲۱ تیرماه سال ۱۳۱۵ و همچنین گرامیداشت شهدای این واقعه جانسوز و سایر شهدای مسیر عفاف و پاکدامنی، ایام پیش رو به هفته عفاف و حجاب  نامگذاری شده است.

وی افزود: به منظور ترویج فرهنگ غنی حجاب و عفاف و همچنین تقویت بنیان خانواده و مبارزه با تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمن، ضرورت دارد که دستگاه‌های ذی‌ربط بویژه سازمان‌های دولتی و تشکل‌های مردمی با بکارگیری رسانه‌های نوین در فضای مجازی، محیط‌های اجتماعی، برنامه‌های هوشمندانه و خلاقانه و هماهنگی را اجرا کند.

فرمانده سپاه شازند در خصوص برنامه‌های اجرایی سپاه و بسیج شهرستان در هفته حجاب و عفاف  بیان کرد: بیش از ۳۰ عنوان برنامه در این هفته اجرا خواهد شد که اجتماع بزرگ مردمی با عنوان مدافعان حریم خانواده در دو شهر شازند و مهاجران، راه اندازی پویش مردمی با هدف ترویج حجاب و عفاف، اجرای تئاتر خیابانی، برگزاری نمایشگاه و عرضه محصولات حجاب و عفاف در اماکن پرتردد، تولید محتوای  فرهنگی درباره واقعه تلخ و تاریخی مسجد گوهرشاد، برگزاری مشاوره اخلاقی و خانواده، برپایی برنامه‌های ورزش همگانی با محوریت خانواده با تکیه بر ترویج عفاف وحجاب بخشی از این برنامه‌ها است.

مهجوری اعزام اساتید سخنور و مبلغین و مبلغات در ادارات به منظور ترویج عفاف و حجاب، تجلیل و تشویق فعالان موسسات و تشکل‌های مردمی مروج فرهنگ عفاف، برپایی جشنواره حافظان چادرهای آسمانی، اجرای طرح تعویض چادر فرسوده با چادر نو و… را از دیگر برنامه‌های این هفته برشمرد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد