تاریخ انتشار : شنبه 4 خرداد 1398 - 7:14
کد خبر : 56696

سوء‌استفاده‌ها چهره طب ایرانی را مخدوش می‌کند/ وقتی رانت مانع مجازات می‌شود

سوء‌استفاده‌ها چهره طب ایرانی را مخدوش می‌کند/ وقتی رانت مانع مجازات می‌شود

حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا؛ با اشاره به سوء‌استفاده برخی افراد از طب ایرانی برای کسب منافع مالی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ خلأ قانونی برای برخورد با این سوء‌استفاده‌ها وجود ندارد و با آن‌ها برخورد می‌شود. وی افزود: متأسفانه آنچه وجود دارد این است

سوء استفاده‌ها، چهره طب ایرانی را مخدوش می‌کند/ آینده روشن طب ایرانیحسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا؛ با اشاره به سوء‌استفاده برخی افراد از طب ایرانی برای کسب منافع مالی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ خلأ قانونی برای برخورد با این سوء‌استفاده‌ها وجود ندارد و با آن‌ها برخورد می‌شود.
وی افزود: متأسفانه آنچه وجود دارد این است که این افراد از یک‌سری ارتباطات و رانت‌هایی برخوردار هستند که به محض دستگیری با استفاده از ارتباطات خود از مجازات مصون می‌مانند؛ این امر صدمه زیادی به چهره طب ایرانی و سلامت مردم می‌زند.
شهریاری تأکید کرد: دخالت در امر پزشکی جرم است و این افراد تحت هر نامی در این کار دخالت کنند مجرم هستند و باید دستگیر و مجازات شوند، تنها کافیست که چند نمونه تجویز و درمان اشتباه انجام شود تا رویکرد جامعه نسبت به این میراث ملی تغییر پیدا کند و این بزرگترین صدمه به طب ایرانی است.   رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آینده طب ایرانی بسیار روشن است، گفت: امروز درمان بیشترین هزینه را بر دوش دولت‌ها می گذارد. بسیاری از عهده این هزینه‌ها برنیامده و به پیشگیری روی آورده‌اند؛ طب ایرانی نیز یک رویکرد پیشگیرانه دارد و بسیاری از کشور‌های اروپایی از آن استفاده و به آن افتخار می‌کنند.   وی ادامه داد: وقتی کشور‌های اروپایی از چیزی که متعلق به ما بوده است، استفاده و بدان افتخار می‌کنند؛ چرا خود ما نباید استفاده کرده و از منافع آن برای سلامت جامعه و کاهش هزینه‌های درمانی بهره ببریم.   دبیرکل مجمع خیرین سلامت با بیان اینکه هزینه‌های کنونی طب نوین تنها منافع مالی شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی خارجی را تأمین می‌کند، گفت: ما اینجا نشسته‌ایم تا آنها هر شش ماه یک‌بار، تغییری کوچک در دستگاه‌های پزشکی اعمال کنند و ما نیز آن‌ها را خریداری و دستگاه‌های قبلی را به انبار منتقل کنیم؛ اگر به انبار دانشگاه‌های علوم پزشکی مراجعه کنیم، مملو از تجهیزاتی است که هزاران دلار قیمت داشته، اما دیگر استفاده‌ای برای ما ندارند، این نوعی هزینه‌تراشی برای دولت و ملت است.   وی یادآور شد: هیچ دولتی از پس هزینه‌های درمان برنیامده مگر اینکه به دنبال پیشگیری رفته باشد، ایران نیز این طور است، ما باید بتوانیم پیشگیری را ترویج و فرهنگ آن را توسعه دهیم، از طریق راهکار‌ها و تدابیر طب ایرانی می‌توان بسیاری از این اقدامات را انجام و هزینه‌های سلامت را کاهش داد.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد