تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 فروردین 1398 - 5:54
کد خبر : 54298

۳۲ درصد پرونده های طلاق در اردکان به سازش منجر شد

۳۲ درصد پرونده های طلاق در اردکان به سازش منجر شد

حمیدرضا پایدارفر روز پنجشنبه به ایرنا افزود:‌ نتیجه مداخلات روانی و اجتماعی انجام شده توسط تیم تخصصی مرکز تحکیم بنیان خانواده بهزیستی در سال گذشته منجر به این میزان سازش پرونده های ارجاعی از دادگستری در اردکان شد.رئیس اداره بهزیستی اردکان با بیان این مطلب که اعتیاد ، خیانت و عدم تسلط به تکنیک های

حمیدرضا پایدارفر روز پنجشنبه به ایرنا افزود:‌ نتیجه مداخلات روانی و اجتماعی انجام شده توسط تیم تخصصی مرکز تحکیم بنیان خانواده بهزیستی در سال گذشته منجر به این میزان سازش پرونده های ارجاعی از دادگستری در اردکان شد.
رئیس اداره بهزیستی اردکان با بیان این مطلب که اعتیاد ، خیانت و عدم تسلط به تکنیک های مرتبط با مهارت های زندگی از مهم‌ترین عوامل طلاق در شهرستان اردکان است تصریح کرد: در سال گذشته ، ۸۱۰ پرونده طلاق از مداخله در بحران و خط تلفن ۱۲۳ به مرکز تحکیم بنیان خانواده بهزیستی اردکان ارجاع شد که ۳۲ درصد آن به سازش منجر شده است.
پایدارفر اظهارداشت: بهزیستی اردکان توانسته با برگزاری کلاس های آموزشی مهارت‌های زندگی، آموزش های پیش از ازدواج و آموزش خانواده، آمار سازش را بالا ببرد.
وی تصریح کرد: مرکز تحکیم بنیان خانواده بهزیستی با استفاده از نیروهای متخصص ، متعهد و با تجربه سازمان بهزیستی ، بکارگیری اصول علمی مددکاری اجتماعی ، خانواده درمانی ، روان درمانی ، مشاوره و … به بررسی اختلالات عاطفی – شناختی زوجین و شناخت همه جانبه مسائل و مشکلات در ابعاد گوناگون پرداخته و زوجین متقاضی طلاق را در رفع اختلالات یاری می کند.
این مسئول افزود: این مرکز زمینه های سازش ، حفظ و انسجام خانواده را فراهم می نماید و در صورتی که طلاق تنها راه تامین سلامت و امنیت روانی افراد خانواده باشد به منظور کاهش آسیب های ناشی از طلاق ، توصیه ها و رهنمودهای لازم را در رابطه با نمودار ارتباط صحیح با فرزندان ، ضرورت تداوم ارتباط والدین و فرزندان به آنان ارائه می دهند و در صورت لزوم در رابطه با چگونگی وضعیت سرپرستی فرزندان پیشنهاداتی ارائه می نماید.
پایدارفر با بیان اینکه در حال حاضر مرکز مداخله در بحران بهزیستی اردکان پرونده های ارجاعی از دادگستری و خود معرف را پوشش می دهد ، افزود: در سال ۹۷پرونده های ارجاعی از دادگستری به این مرکز ، ۹۱ درصد و خود معرف ۹ درصد بود.
وی همچنین خط تلفن ۱۲۳ را یکی از واحدهای اورژانس اجتماعی برشمرد و افزود: مسئولان این خط تلفنی به صورت اورژانسی به افراد دارای مشکل همسرآزاری ، خودکشی ، فرار از منزل و سایر مشکلات، مشاوره ارائه می دهند.
مرکز شهرستان ۹۸ هزارنفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
۷۵۴۴/ ۶۱۹۷
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد