تاریخ انتشار : دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 - 7:53
کد خبر : 5405

نماز عامل سلامت انسان است/بیکاری مهم‌ترین علت افسردگی جامعه

نماز عامل سلامت انسان است/بیکاری مهم‌ترین علت افسردگی جامعه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد میرعمادی صبح امروز در مراسم زنگ سلامت در مدرسه دخترانه شاهد خرم آباد با اشاره به اینکه هرکسی که با الفبای اسلام آشنا باشد می داند که از نظر اسلام بزرگترین و برترین نعمت،

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد میرعمادی صبح امروز در مراسم زنگ سلامت در مدرسه دخترانه شاهد خرم آباد با اشاره به اینکه هرکسی که با الفبای اسلام آشنا باشد می داند که از نظر اسلام بزرگترین و برترین نعمت، نعمت سلامت است، اظهار داشت: هیچ دینی به اندازه اسلام در امر سلامت تاکید نکرده است و اسلام بر سلامت جسم و روح همواره تاکید داشته است.

«سلامت» منشا پیشرفت مادی و معنوی انسان است

وی با بیان اینکه امام سجاد(ع) در رساله حقوق یکی از حقوقی که برمی شمارد حقوق بدن است و برترین حقوق بدن را سلامت می شمارد، تصریح کرد: مسئله سلامت در اسلام آنقدر اهمیت دارد که در دعاهای بعد از نماز یا هنگام دعا از خدا درخواست می کنیم «اللهمَّ اعطنی الصحه فی الجسم».

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد تاکید بر اینکه برای رشد و تعالی و تقرب به سوی خدا نیازمند به سلامت هستیم و عبادت در سایه سلامت است، افزود: بندگی خدا، پیشرفت، جامعه با انضباط و تقرب به خدا در سایه سلامت است.

آیت الله میرعمادی با اشاره به اینکه سلامت منشا پیشرفت مادی و معنوی انسان است، اظهار داشت: از نشانه های شکوفایی و درخشش هر ملت و مردمی سلامت است.

وی با بیان اینکه در امر تعلیم و تربیت نیز اگر بخواهیم آموزش صحیح داشته باشیم باید به امر سلامت توجه کنیم و مدرسه باانضباط مدرسه ای است که دانش آموزان آن در سلامت به سر ببرند، تصریح کرد: سلامت روح نیز عواملی دارد که باید آنها را بشناسیم.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه در قرآن کریم «ایمان» به عنوان مهم ترین عامل سلامت یاد شده است، افزود: نماز عامل سلامت انسان است.

«روزه» عامل سلامت انسان است

آیت الله میرعمادی با اشاره به اینکه نماز انسان را از زشتی ها باز می دادر و انسان را از آلودگی ها پاک می کند، اظهار داشت: مدرسه با سلامت فقط مدرسه ای نیست که رنگ و لعابی داشته باشد بلکه مدرسه ای که دانش آموزان آن اهل نماز و بندگی خدا هستند مدرسه با سلامت است.

وی با بیان اینکه سومین عامل سلامت انسان روزه است، تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام می فرمایند: روزه بگیرید تا سلامت باشید؛ و امروزه در علم پزشکی و روانشناسی مشخص شده است که امساک و پرهیز از پرخوری و روزه گرفتن باعث سلامت انسان است.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه عامل دیگر سلامتی برای انسان صدفه دادن است، صدقه واجب و مستحب و حق مالی خدا را ادا کردن و به فکر محرومان بودن موجب سلامتی انسان می شود، افزود: اسلام دین اجتماعی است و این نیست که فقط گلیم خود را از آب بکشیم و باید به فکر یکدیگر نیز باشیم.

آیت الله میرعمادی به جا آوردن صله رحم را از دیگر عوامل سلامت انسان برشمرد و گفت: رفت و آمد و معاشرت فامیلی و خانوادگی باعث سلامت روح و روان انسان می شود.

برای تحقق سلامت در جامعه باید تعهد اجتماعی به وجود آورد

وی با بیان اینکه اگر می خواهیم سلامت جامعه و مدرسه حفظ شود باید در این رابطه تعهد اجتماعی به وجود بیاوریم و حرکت جمعی داشته باشیم، تصریح کرد: همه باید کوشا باشیم تا سلامت جامعه حفظ شود.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه تحقق کار، تولید و اشتغال در جامعه نیز در سایه سلامت است، افزود: وقتی در جامعه ای کار و تولید حاکم می شود که در ان جامعه انسان سالم وجود داشته باشد.

آیت الله میرعمادی با اشاره به اینکه بیکاری از مهم ترین عوامل افسردگی است، اظهار داشت: اگر به دنبال سلامت جامعه هستیم باید به فکر اشتغال باشیم، درد جامعه را اگر بخواهیم درمان کنیم باید به اشتغال و تولید روی بیاوریم.

وی با بیان اینکه خانواده ای که در آن فرد بیکار باشد خانواده ای افسرده خواهد بود، تصریح کرد: هرچقدر عوامل بهداشتی و پزشکی را در جامعه رواج دهیم اما بیکاری وجود داشته باشد آن جامعه سالم نخواهد بود.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه ایران اسلامی بعد از انقلاب در امر سلامت پیشتاز بوده است، افزود: رتبه ایران در امر سلامت ممتاز بوده و این امر نشان می دهد همه به دنبال این هستند که سلامت عمومی و فردی افراد حفظ شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد