تاریخ انتشار : دوشنبه 27 اسفند 1397 - 8:49
کد خبر : 53460

۱۳ درصد از درخواست های طلاق، منجر به سازش شدند/اجرای طرح نماد برای کاهش خشونت در دانش آموزان

۱۳ درصد از درخواست های طلاق، منجر به سازش شدند/اجرای طرح نماد برای کاهش خشونت در دانش آموزان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از عصر اترک، سید ابراهیم محجوب، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: تجمل گرایی، فرهنگ راحت طلبی و دخالت منفی والدین

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از عصر اترک، سید ابراهیم محجوب، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: تجمل گرایی، فرهنگ راحت طلبی و دخالت منفی والدین در زندگی زوجین از جمله علل بروز اختلافات خانوادگی در سطح کشور و استان خراسان شمالی هستند.

محجوب همچنین افزود: اعتیاد، عدم بهره مندی از مشاوره های قبل از ازدواج، استفاده نادرست از فضای مجازی و مشکلات اخلاقی از دیگرعلل بروز اختلافات خانوادگی در سطح کشور و استان خراسان شمالی هستند.

به گفته وی، در خراسان شمالی، طی ۱۱ ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته، پرونده های اختلافات خانوادگی ارجاع شده به شورای حل اختلاف استان در زمینه هایی از جمله درخواست نفقه، جهیزیه و مطالبه مهریه تا نیم درصد افزایش یافت.

وی همچنین افزود: طی مدت یاد شده، پرونده اختلافات خانوادگی ارجاع شده به دادگاه های استان در زمینه هایی از جمله درخواست طلاق و عدم تمکین تا شش درصد افزایش یافتند.

این مسئول تصریح کرد: در استان خراسان شمالی، طی ۱۱ ماهه امسال ۹ هزار و ۸۴۸ زوج که به اختلافات خانوادگی دچار بودند با راهنمایی صورت گرفته در کارگاه های کسب مهارت های زندگی به نام مدل عشق شرکت کردند.

وی همچنین افزود: طی همین مدت، سه هزار و ۸۹۷ زوج دیگر نیز که دچار اختلافات خانوادگی بودند نیز در کارگاه های آموزش مهارت های زندگی شرکت کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه طی ۱۱ ماهه امسال دو هزار  و ۴۰۰ پرونده درخواست طلاق به دادگاه های استان ارجاع شدند، گفت: زوجین  328 پرونده ( ۱۳.۷ درصد ) درخواست طلاق، پس از اینکه به مراکز مشاوره خانواده ارجاع و از مشاوره های آنان بهره مند شدند، از درخواست طلاق خود انصراف دادند و میان این زوجین سازش بادوام برقرار شد.

محجوب افزود: در سال گذشته ۲۰ درصد از پرونده های درخواست طلاق پس از شرکت زوجین در مراکز مشاوره خانواده منجر به سازش با دوام شد.

وی در بخشی دیگر از سخن خود، به دیگر آسیب های اجتماعی از جمله خشونت، توهین، فحاشی، تهدید و تخریب اشاره کرد و گفت: طی ۱۱ ماهه امسال در خراسان شمالی در این زمینه از آسیب های اجتماعی به ترتیب سرقت و ضرب و جرح بیشترین پرونده های وارده به دستگاه قضایی استان را به خود اختصاص دادند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: طی مدت یاد شده، در خراسان شمالی توهین به اشخاص تا ۲۰ درصد، تهدید تا سه درصد و ضرب و جرح تا یک و نیم درصد افزایش یافتند.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی تصریح کرد: برای کاهش خشونت و کنترل خشم در سطح استان، کارگاه های ضمن خدمت برای معلمان مدارس استان با هدف کسب ۲۳ مهارت به منظور انتقال این مهارت ها به دانش آموزان و والدین آنان طی سال جاری برگزار شد.

محجوب همچنین از اجرای طرح نماد ( نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) در استان با هدف کاهش خشونت در دانش آموزان در معرض آسیب در شش مدرسه در شهرستان بجنورد و شش مدرسه در شهرستان اسفراین با همکاری معاونت اجتماعی دادگستری استان و ادارات کل آموزش و پرورش، بهزیستی، کمیته امداد، فنی و حرفه ای و دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود در سال آینده نیز این طرح در سایر شهرستان های خراسان شمالی اجرایی شوند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد