معاون رسانهای ارشاد کردستان: مجوز فعالیت رسانه مشروط به تائید صلاحیت حرفهای متقاضیان صادر میشود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، از زمانی که سامانه «فارس من» در خبرگزاری فارس ایجاد شده است، سوژههای زیادی ثبت و پیگیری شده است. اخیرا سوژهای با عنوان «بر وبسایتهای خبری کردستان بیشتر نظارت داشته باشید» در این سامانه ثبت شده که
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، از زمانی که سامانه «فارس من» در خبرگزاری فارس ایجاد شده است، سوژههای زیادی ثبت و پیگیری شده است.
اخیرا سوژهای با عنوان «بر وبسایتهای خبری کردستان بیشتر نظارت داشته باشید» در این سامانه ثبت شده که خبرنگار فارس استان این موضوع را از طریق معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان پیگیری کرده است.
عبید رستمی در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۷۷ رسانه شامل ۵۶ رسانه چاپی شامل، ۲ روزنامه، ۱۳ هفتهنامه، ۸ دو هفتهنامه، ۱۳ ماهنامه، ۴ دوماهنامه،۱۲ فصلنامه و ۴ دو فصلنامه و ۱۸ رسانه الکترونیکی برخط در کردستان فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: مجوز فعالیت برخی از سایتهای خبری در استان مربوط به ارشاد اسلامی نیست اما اکثر قریب به اتفاق رسانههای فعال در کردستان به صورت حرفهای و قوی کار میکنند.
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: این طبیعی است که در حوزه کاری حتی هنر، ادبیات، رسانه و موارد دیگر افراد ضعیف و قوی وجود دارد و ما منکر وجود قلمهای ضعیف در جامعه رسانهای استان نیستیم.
رستمی اذعان کرد: یکی از مشکلات جدی در حوزه رسانه کردستان رشد قارچگونه کانالهای بدون مجوز است که این کانالها بدون هیچ نظارتی تولید محتوای غیرحرفهای میکنند که جلوگیری از فعالیت آنها نیازمند سازوکار اصولی و همتی نهادها و بخشهای مختلف است.
وی اضافه کرد: رسانههای دارای مجوز و حرفهای در استان کردستان با بهرهگیری از نیروهای توانمند در سطح خوبی فعالیت میکنند و تاثیر بسزایی در آگاهیبخشی جامعه دارند و قطعا تلاش در راستای ارتقای سطح توانایی و تخصص این مجموعه از اولویتهای مهم ادارهکل فرهنگ و ارشاد استان خواهد بود.
وی ادامه داد: سال آینده دو برنامه مهم آموزشی برای اصحاب رسانه استان برگزار میشود و دوره آموزشی ۸ تا ۱۰ ساعته هم برای فعالان رسانههای دیجیتال هدفگذاری شده است.
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اظهار کرد: برگزاری دورههای آموزشی رسانههای مکتوب در قالب ۶ یا ۷ پنل تخصصی در جشنواره رسانههای کردی از دیگر برنامههای ادارهکل ارشاد اسلامی کردستان است.
رستمی در پاسخ به سوژه «فارس من» در خصوص عدم نظارت بر روند فعالیت سایتها و صدور مجوز برای افراد غیرحرفهای، گفت: ضمن تشکر از حسننیت این افراد که به حوزه رسانه استان بها میدهند، معتقدیم که نیروهای حرفهای زیادی در بدنه رسانههای استان وجود دارند اما نیاز است که برای تقویت نیروهای غیرحرفهای هم دورههای آموزشی برگزار شود.
وی افزود: به همین منظور، سال آینده آموزشهای حرفهای در قالب دورههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت برای اصحاب رسانه استان در نظر داریم که از افراد متخصص و باتجربه در برگزاری این دورهها استفاده میکنیم.
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان همچنین، تقویت بنیه خبرنگاران در حوزه خبر، یادداشت، تحلیل محتوا، گزارش و سایر حرفههای رسانه را از اولویتهای ارشاد اسلامی کردستان در سال آینده دانست.
رستمی اضافه کرد: برای جلوگیری از ورود افراد غیرمتخصص به بدنه رسانه استان، ادارهکل ارشاد اسلامی شرایط جدیدی را لحاظ کرده و صدور مجوز نیز مشروط به تایید تواناییهای فنی و تخصصی و دیگر شرایط لازم متقاضیان خواهد بود.
وی اظهار کرد: از آنجایی که فعالین رسانهای نقش مهمی در آگاهیبخشی جامعه دارند لذا وجود افراد متخصص، صاحبنظر و توانمند در این حوزه به ارتقای سطح آگاهی مردم کمک خواهد کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰