تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 اسفند 1397 - 8:48
کد خبر : 51937

نقش بستن تصویر یک بانوی محجبه مسلمان بر تابلوی ورودی شهری در اروپا + عکس

نقش بستن تصویر یک بانوی محجبه مسلمان بر تابلوی ورودی شهری در اروپا + عکس

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، تابلوی دیجیتال «به یوله خوش آمدید» تصویر «سوزان هیندی» بانوی مسلمان ساکن این شهر را که محجبه است، نشان می‌دهد. یوله در شمال استکهلم، پایتخت سوئد، واقع شده که شهری بزرگ با ۷۵

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، تابلوی دیجیتال «به یوله خوش آمدید» تصویر «سوزان هیندی» بانوی مسلمان ساکن این شهر را که محجبه است، نشان می‌دهد. یوله در شمال استکهلم، پایتخت سوئد، واقع شده که شهری بزرگ با ۷۵ هزار سکنه است. این تابلو برای خوشامدگویی به کسانی که از طریق جاده «چهار» وارد یوله می‌شوند نصب شده و نشان می‌دهد مردمان مختلفی در این شهر زندگی می‌کنند.

این اقدام شهردای علی‌رغم تحسین، اعتراضاتی را نیز در پی داشت. به طوری که برخی حجاب سوزان هیندی را نشان از آن دانستند که مردم سوئد بیش از اندازه به اسلام و مسلمانان روی آورده‌اند.

نقش بستن تصویر یک بانوی محجبه مسلمان بر تابلوی ورودی شهری در اروپا

جان آدلفسون، مدیر روابط عمومی شهرداری یوله، در خصوص این اعتراضات گفت: «این بخشی از اسلام‌گریزی قدیمی است که مردم فکر می‌کنند هر چیزی که بد و خطرناک است به اسلام مربوط می‌شود؛ بنابراین همین آدم‌ها هستند که تصور می‌کنند حجاب مشکل‌ساز و نشان از ظلم به خانم‌هاست». او در ادامه افزود «یوله یک شهر چند فرهنگی است. به طوری که حدود ۱۲۰ زبان مختلف در آن صحبت می‌شود. خانم هیندی سفیر تنوع در یوله است».

آدلفسون با اشاره به نظر برخی افراد درباره ظلم به زنان در مسئله حجاب تاکید کرد: «این زن یکی از زنان مسلمان بسیاری است که در یوله زندگی می‌کنند. او خودش انتخاب کرده است که حجاب داشته باشد؛ چون خودش این را می‌خواهد و چون خودش این طور دوست دارد».

نقش بستن تصویر یک بانوی محجبه مسلمان بر تابلوی ورودی شهری در اروپا

پس از این ماجرا، یک روزنامه محلی در خصوص سوزان هیندی نوشت: یک معلم شجاع ۳۲ ساله که با وجود سرطان و جنگ با آن کار خود را رها نکرده است.

بررسی‌های آماری سال ۲۰۱۷ نشان می‌دهد سهم مسلمانان از جمعیت ده میلیونی سوئد حدود ۸.۱ درصد است. این در حالی است که پس از بحران مهاجران در سال‌های اخیر تعداد مسلمانان در این کشور اروپایی افزایش یافته است. طبق قوانین دولتی سوئد، هیچ ممنوعیتی برای پوشش اسلامی، از حجاب گرفته تا برقه یا نقاب، وجود ندارد. زنان پلیس و آتش‌نشان‌ها نیز در آنجا می‌توانند حجاب داشته باشند. هرچند ممکن است برخی کارفرمایان، کارمندان خود را از استفاده از نماد‌های مذهبی یا سیاسی در ساعات کاری منع کنند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد