نقش تأثیرگذار مراکز مهر خانواده در کاهش آسیبهای اجتماعی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از سیستانوبلوچستان، طلاق در سالهای اخیر به یک معضل مهم اجتماعی تبدیل شده است و متاسفانه روز به روز افزایش مییابد، بطوری که در برخی شهرستانها، از هر سه ازدواج، یکی منجر به طلاق میشود.طلاق با گسیخته شدن پیوند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از سیستانوبلوچستان، طلاق در سالهای اخیر به یک معضل مهم اجتماعی تبدیل شده است و متاسفانه روز به روز افزایش مییابد، بطوری که در برخی شهرستانها، از هر سه ازدواج، یکی منجر به طلاق میشود.
طلاق با گسیخته شدن پیوند زناشویی آغاز میشود، اما آثار مخرب آن تا سالها ادامه دارد؛ کودکان قربانیان اصلی طلاق هستند که در اثر عدم توجه والدین صدمههای روحی و روانی جبران ناپذیری میبینند.
یکی از مشکلاتی که فرزندان پس از جدایی والدین خود با آن مواجه هستند، این است که درصورتیکه پدر و مادرشان نتوانند نسبت به تعیین زمان و مکان ملاقات با فرزند خود با یکدیگر به توافق برسند، باید بر اساس حکم قاضی عمل کرده و قاضی در آن حکم مکان مربوط به تحویل کودک به پدر یا مادر را مشخص میکند که در گذشته این ملاقاتها بیشتر در فضای کلانتریها انجام میشد و از لحاظ روانی تأثیر مخربی بر کودکان میگذاشت.
به همین منظور طرح مرکز ملاقات والدین و کودک در دستور کار قرار گرفت و مطابق با آن، قرار شد که دیدار فرزندان طلاق با والدین بهجای کلانتریها در این مراکز، تحت عنوان مراکز مهر خانواده، انجام شود.
هدف از افتتاح این مراکز جلوگیری از آثار منفی است که بهواسطه شرایط نامناسب و تنشزای محیط کلانتریها بهوجود میآید و ناگزیر بر روح و روان کودک تأثیر میگذارد و آسیبهای تربیتی بسیاری را موجب میشود.
ملاقاتها در محیطی امن و بهدور از اضطراب باشد
محمدعلی حمیدیان، معاون رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان در این خصوص بیان کرد: طلاق یک اتفاق ناگوار و مخرب است که علاوه بر گسیختن خانواده و اعمال فشار روانی زیاد روی زوجین، تأثیرات منفی بسیاری روی فرزندان میگذارد.
وی ادامه داد: با توجه به ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی هر یک از دو زوج این حق را دارند که پس از طلاق، در فواصل زمانی مشخص با فرزندشان ملاقات کنند و در این زمینه حتی مشکلات مادر یا پدر هم نمیتواند مانعی برای جلوگیری از ملاقات وی با فرزندش شود.
معاون رئیس کل دادگستری استان اظهار کرد: در گذشته این ملاقاتها در کلانتریها صورت میگرفت، در حالی که خود این محیطها روی کودکان تأثیر منفی میگذاشت و حتی کودکان دچار استرس میشدند؛ ملاقاتها باید در محیطی آرام و به دور از اضطراب صورت میگرفت.
وی افزود: با راهاندازی مراکز مهر خانواده، دیگر کودکان در محیطی امن خانواده خود را ملاقات میکنند و خاطره خوبی برایشان به جا میماند؛ این فضاها از آسیبها و تأثیرات منفی کلانتریها و دادگاهها به دور هستند.
حمیدیان عنوان کرد: باید تمام تلاش خود را بهکار بست تا از شیوع طلاق در جامعه جلوگیری کرد، زیرا فروپاشی خانواده مقدمه فروپاشی یک جامعه و آغاز انحراف افراد است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰