آغاز طرح نظارتی شب یلدا از ۲۶ اذرماه/ گرانفروشی در صدر شکایات مردمی است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین اصغرزاده در گفتوگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: طی هشت ماهه نخست سالجاری بالغ بر ۱۴۶ هزار مورد بازرسی را در سطح استان انجام دادهایم که ماحصل این بازرسیها به تشکیل بیش از ۱۰
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین اصغرزاده در گفتوگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: طی هشت ماهه نخست سالجاری بالغ بر ۱۴۶ هزار مورد بازرسی را در سطح استان انجام دادهایم که ماحصل این بازرسیها به تشکیل بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ فقره پرونده انجامید.
ارزش ۵۳ میلیارد تومانی پروندهها
وی ارزش پروندههای متشکله طی این بازه زمانی را بالغ بر ۵۳ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تمامی این پروندهها جهت سیر مراحل قانونی به سازمان تعزیرات حکومتی مازندران ارجاع شده است.
شناسایی ۷۸۸ واحد متخلف خبازی طی امسال در مازندران
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت مازندران در توضیح جزییات پروندههای متشکله در حوزههای مختلف واحدهای صنفی و خدماتی طی این بازه زمانی، خاطرنشان کرد: در حوزه آرد و نان، بیش از ۱۰ هزار مورد بازرسی انجام شد که منجر به شناسایی ۷۸۸ واحد متخلف شد.
این مسئول ادامه داد: در حوزه مصالح ساختمانی، ۵ هزار و ۷۶۰ بازرسی انجام شد که منجر به شناسایی ۲۲۶ واحد متخلف در سطح استان شد.
اصغرزاده بیان کرد: در حوزه نهادههای کشاورزی نیز دو هزار و ۶۱۵ مورد بازرسی طی هشت ماهه نخست سال انجام که در نهایت یکصد و ۸۷ واحد متخلف شناسایی شد.
۵۸۰۰ مورد بازرسی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا
وی اضافه کرد: در حوزه مبارزه با کالای قاچاق، ۵ هزار و ۸۵۰ بازرسی انجام شد که برای ۳۰۰ واحد متخلف در این بخش تشکیل پرونده شد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در خصوص انجام نظارتها در حوزه برنج پاسخ داد: طی این مدت در حوزه برنج، دو هزار و ۵۴۴ مورد بازرسی از سطح بازار انجام شد که برای یکصدو نه واحد متخلف تشکیل پرونده شد.
شناسایی ۷۰۰ واحد متخلف پروتئینی
اصغرزاده عنوان کرد: در حوزه پروتئین هم بازرسی در واحدهای عرضه محصولات پروتئینی انجام شد که ماحصل آن، ۶ هزار و ۶۲۰ مورد بازرسی و شناسایی بیش از ۷۰۰ واحد متخلف بوده است.
وی افزود: در حوزه لبنیات نیز ۴ هزار و ۵۶۶ مورد بازرسی انجام و برای ۴۴۲ واحد متخلف تشکیل پرونده شد.
۵ هزار مورد بازرسی از مراکز عرضه میوه در استان
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت مازندران متذکر شد: در حوزه نظارت بر عرضه میوه نیز بیش از ۵ هزار مورد بازرسی انجام شد که ماحصل آن شناسایی ۴۶۰ واحد متخلف در سطح استان بود.
گرانفروشی در صدر شکایات مردمی
این مسئول گفت: طی هشت ماه نخست امسال، ۵ هزار و ۲۱۰ گزارشهای مردمی به سامانه ستاد خبری ادارات صنعتو معدن در سطح استان مخابره و اطلاعرسانی شده است که بیشترین این شکایات مربوط به گرانفروشی، عدم صدور فاکتور و عدم درج قیمت میباشد.
آغاز طرح نظارت بر بازار شب یلدا از ۲۶ آذرماه
اصغرزاده درپاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص اینکه آیا طرح نظارت بر بازار شب یلدا در دستور کار این سازمان قرار دارد یا خیر، تصریح کرد: طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا از ۲۶ آذرماه همزمان در تمامی شهرهای استان آغاز میشود و مراکز عمده مورد نیاز مردم در این ایام نظیر میوه، آجیل، شیرینی، شکلات و غیره مورد نظارت و بازرسی قرار خواهند گرفت.
وی در خصوص اینکه ایا این سازمان برای کنترل قیمتها در بازار، ابزار و برنامه مدونی در دستور کار خود دارد یا خیر، پاسخ داد: ما وظیفه نظارت و بازرسی از بازار و مراکز خدماتی را داریم با تطبیق فاکتور خرید عوامل توزیع با درصد قانونی مجاز برای عرضه کالا و تعیین نرخ و کنترل قیمتها در حیطه کاری این سازمان نیست.
لاستیک از اولویتهای نظارتی ما در بازار است
معاون سازمان صنعت مازندران در خصوص نوسانات موجود در بازار لاستیک مطرح کرد: لاستیک هم جزو الویتهای ما در نظارت از واحدهای صنفی بازار است که بهصورت مستمر بازرسی از واحدهای توزیع آن در حال انجام است.
این مسئول با بیان اینکه لاستیک یکی از کالاهای هدف ما است، ادامه داد: در حوزه لاستیکهای سنگین، همانگونه که مستحضرید، توزیع با حواله آن در حال انجام است و لاستیکهای سبک هم بدون حواله در بازار موجود است.
اصغرزاده در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص افزایش قاچاق چوب در مازندران طی سالجاری اظهار کرد: ما در خصوص قاچاق کالای چوب سازمان صنعت و معدن، دارای صلاحیت نیست، بلکه نظارت در اینباره بر عهده منابع طبیعی و محیط زیست تعیین شده است.
وی اظهار کرد: برابر قانون، هرکالایی در حوزه قاچاق، متناسب با دستگاه کاشف خود را دارد، بهطور مثال کاشف کالاهای قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی است، در خصوص ماهیان خاویاری، شیلات، چوب منابع طبیعی، سیگار، لوازم خانگی هم سازمان صنعت و معدن تا نظارتها و انسجام بیشتری در مقابله با کالای قاچاق صورت گیرد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در پایان از مردم استان خواست تا در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه تخلفات نظیر گرانفروشی، تقلب و غیره، مراتب را با سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت مازندران گزارش تا در اسرع وقت پیگیریها صورت گیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰