تاریخ انتشار : دوشنبه 19 آذر 1397 - 10:01
کد خبر : 47393

حجاب در نیروهای مسلح ترکیه جنجالی شد

حجاب در نیروهای مسلح ترکیه جنجالی شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از مشرق، رجب طیب اردوغان دیروز در یک مراسم افتتاحیه در استانبول با اشاره به اینکه هنوز هم آثاری از ذهنیت پلیدی که در دوره ای، بی جهت اذهان را مشعول کرده بود به چشم می‌خورد گفت: این کشور مساله حجاب

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از مشرق، رجب طیب اردوغان دیروز در یک مراسم افتتاحیه در استانبول با اشاره به اینکه هنوز هم آثاری از ذهنیت پلیدی که در دوره ای، بی جهت اذهان را مشعول کرده بود به چشم می‌خورد گفت: این کشور مساله حجاب و بی حجاب را حل کرده و ما دیگر با چنین مساله‌ای مواجه نیستیم. خواهران ما در تمام سازمان‌های دولتی آزاد هستند تا با حجاب ویا بدون حجاب بر سر کارسان حاضر شوند.

بیشتر بخوانیم:

تیر آخر آمریکا برای انصراف ترکیه از خرید “اس۴۰۰”

اردوغان در واکنش به اظهارات یکی از دادستان‌های این کشور که خواستار لغو آزادی حجاب در نیروهای مسلح شده بود گفت: این دادستان کیست که چنین حقی را به خود می‌دهد؟ در جاییکه هم چیز با قوانین و مقررات لازم در جای خود قرار گرفته است این‌ها چگونه به خود اجازه می‌دهند که چنین حرف‌هایی بزنند و خواهان لغو آن شوند؟ این‌ها ذهنیت‌هایی هستند که محصول ترکیۀ سابق است.اردوغان گفت: آغاز کردن چنین بحث‌هایی که دادگاه‌های عالی کشور نقطۀ آخر آنرا را هم گذاشته اند، هیچ فایده‌ای برای کسی ندارد.اخیرا یکی از دادستان‌های دیوان عالی ترکیه گفته بود آزادی حجاب در ارگان‌های نظامی نقض مادۀ مربوط به لاییک بودن ارتش است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد