ظرفیتهای قرآنی دانشآموزان مناطق محروم را امسال شناسایی میکنیم

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، فارس نوشت: محمدرضا مسیبزاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به لزوم شناسایی استعدادهای برتر قرآنی در کشور، اظهار داشت: ما در مناطق مختلف کشور ظرفیتهای ناشناخته قرآنی بسیاری داریم که به
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، فارس نوشت: محمدرضا مسیبزاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به لزوم شناسایی استعدادهای برتر قرآنی در کشور، اظهار داشت: ما در مناطق مختلف کشور ظرفیتهای ناشناخته قرآنی بسیاری داریم که به دلیل کمبود امکانات هنوز کشف و پرورش نیافتهاند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش همواره سعی در کشف استعدادهای قرآنی دارد، گفت: سال گذشته ما طرح «الگوی تلاوت» را با هدف جذب ظرفیتها و استعدادهای قرآنی در سطح کشور برگزار کردیم که در این طرح بیش از ۸۰ هزار دانشآموز شرکت کردند و در نهایت ۲۰۰ نفر انتخاب و به مسابقه تلویزیونی اسراء معرفی شدند.
مسیبزاده با اشاره به اینکه تلاش ما ارتقای توانمندیهای دانشآموزان کشورمان در زمینههای قرآنی است، افزود: همه ما بخش مهمی از زندگی خود را در مدارس سپری کردیم و شکلگیری توانمندی و شخصیت افراد نیز در این برهه است بر همین اساس ما همواره با دقت لازم اقدام به برنامهریزی کرده و با توجه به کلام وحی فعالیتها را پیگیری میکنیم تا زمینه رشد دانشآموزان را در زمینههای قرآنی فراهم سازیم.
وی با بیان اینکه برای توسعه توانمندی دانشآموزان با بسیاری از نهادها مشارکت داریم، گفت: به منظور عدم تداخل فعالیتها و بازدهی بیشتر امور قرآنی با شبکه قرآن و سازمان اوقاف مشارکتی سازنده داریم و امسال نیز برای توسعه طرح ملی تلاوت با وزارت ارشاد همکاری خواهیم کرد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن دانشآموزی، خاطر نشان کرد: این رقابتها ۳۰ فروردینماه برگزار میشود و امیدواریم بتوانیم با برپایی این رقابتها انگیزه نوجوانان برای فعالیت در عرصههای قرآنی را ارتقا بخشیم.
وی در ادامه به توسعه تلاوتهای تقلیدی اشاره کرد و گفت: ما تلاش میکنیم امکانات لازم آموزشی را برای دانشآموزان محروم فراهم کنیم تا آنها بتوانند همچون سایر افراد در این عرصه پیشرفت کنند البته با توجه به اعتبارات موجود ممکن است با کمبود اساتید مواجه شویم به همین دلیل در وهله اول تلاوتهای تقلیدی را ترویج میکنیم.
مسیبزاده با بیان اینکه ما ۱۳ میلیون دانشآموز داریم، افزود: یکی از فعالیتهای ما در سال جدید توجه به تلاوتهای تقلیدی و ترویج آن در سطح کشور است چرا که دانشآموزان با تقلید از تلاوتهای قاریان مصری نیاز کمتری به استاد دارند و این امر میتواند مشکل کمبود اساتید برای اعزام به مناطق محروم را کاهش دهد.
وی در ادامه مشارکت با طرح ملی تلاوت را یکی دیگر از برنامههای آموزش و پرورش برای شناسایی نوجوانان قرانی دانست و گفت: با همکاری متولیان طرح ملی تلاوت دانشآموزان مستعد فعالیت در عرصههای قرآنی را شناسایی کرده و توانمندیهای آنها را توسعه میبخشیم. هدف ما این است که هر کدام از این نوجوانان به عنوان استاد در شهرهای خود فعالیت و افرادی قرآنی تربیت کنند.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰