تاریخ انتشار : سه شنبه 13 آذر 1397 - 10:41
کد خبر : 46953

انتصاب بانوان در پست‌های مدیریتی لرستان افزایش می‌یابد؛ کمبود منابع مالی برای پروژه‌های عمرانی

انتصاب بانوان در پست‌های مدیریتی لرستان افزایش می‌یابد؛ کمبود منابع مالی برای پروژه‌های عمرانی

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حبیب الله خجسته پور ظهر امروز حاشیه مراسم روز دانشجو و در پاسخ به سوالات دانشجویان دانشگاه آزاد خرم‌آباد اظهارداشت: براساس آمار، در انتخابات گذشته در خوابگاه‌های دانشجویی و محیط‌های دانشگاهی اگر

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حبیب الله خجسته پور ظهر امروز حاشیه مراسم روز دانشجو و در پاسخ به سوالات دانشجویان دانشگاه آزاد خرم‌آباد اظهارداشت: براساس آمار، در انتخابات گذشته در خوابگاه‌های دانشجویی و محیط‌های دانشگاهی اگر نگوییم اکثریت حداقل نیمی از دانشجویان هم در سال ۹۲ و هم در سال ۹۶ به دولت فعلی رأی دادند اما اینکه هیچ  کسی از بین این ۸ هزار دانشجو و سه یا چهار هزار نفر طرفدار دولت پشت این تربیون قرار نگرفت خود جای سوال دارد.

وی افزود: چه شده است دانشجویانی که موافق نظر دولت هستند حاضر نمی‌شوند پشت این تریبون قرار گیرند و جمله‌ای از عقاید خود دفاع کنند.

معاون سیاسی-امنیتی استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با جایگاه زنان در مسئولیت‌های اجرایی عنوان کرد: اعتقاد داریم زنان نیمی از جامعه هستند و می‌توانند نیمی از مسئولیت توسعه کشور و بلکه بیشتر را به عهده گیرند چرا که موفقیت مردان و فرزندان نیز در گرو همراهی و همکاری مادران و همسران است، پس نقش زنان به مراتب از نقش مردان بیشتر است.

وی بیان کرد: به دلایل مختلفی از جمله مسائل فرهنگی و بعضا مذهبی و اجتماعی جایگاهی که در شان بانوان استان باشد نتوانسته است تحقق پیدا کند. همه دولت‌ها به سهم خود به دنبال این موضوع بودند.

خجسته پور گفت: یکی از برنامه‌هایی که در آغاز دولت دوازدهم رئیس جمهور منتخب  در دستور کار قرار داد این بود که ۳۰ درصد از مناصب مدیریتی تا پایان دولت در اختیار بانوان قرار گیرد البته شاید تا حدودی عدد رویایی باشد اما چون وضعیت موجود این را ایجاب می‌کند شاید عدد و رقم بزرگ باشد؛ به هر حال این کار شروع شده است و ما نیز  به سهم خود در استان لرستان به دنبال این موضوع بودیم.

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌هایی که استاندار لرستان به محض ورود به استان اعلام و بخش نامه کردند این بود که همه مدیران دستگاه‌های اجرایی که بیش از دو معاون دارند موظف‌اند یک معاون را از بین بانوان یا جوانان منصوب کنند.

معاون سیاسی-امنیتی استاندار لرستان خاطرنشان کرد: هم اکنون ۵ مدیر کل بانو در استان مشغول فعالیت هستند که تاکنون این رقم سابقه نداشته است؛ برای تحقق شایسته سالاری تجربه کاری لازم است پس باید از جایی شروع کرد.

وی اظهارداشت: برای اولین بار در استان ۶ بانو را به عنوان معاون فرماندار  منصوب کردیم یعنی از ۱۱ فرمانداری لرستان ۶ معاون فرماندار  هم اکنون در حال خدمت هستند.

خجسته پور به فعالیت یک بخشدار زن در استان اشاره کرد و گفت: در ادامه مسیر تلاش می‌کنیم تعداد بانوان فرهیخته و شایسته استان در مناصب بیشتر شود؛ نزدیک ۴ بانو در معاونت‌های مدیران کل استان مشغول فعالیت هستند و به طور یقین تا رسیدن به ۳۰ درصد و نقطه مطلوب راه درازی پیش رو داریم اما این کار را شروع کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه بحث اشتغال یک موضوع تفکیک جنسیتی شده نیست و سند اشتغال دارد بیان کرد: در استان موضوعات اشتغال نیز دارد دنبال می‌شود اما اینکه ویژه و اختصاصی بانوان باشد نیست چرا که متولیان امر و کسانی که در این زمینه تخصص دارند این گونه دیدند که برای موضوع اشتغال تفکیک جنسیتی قائل نشوند بلکه بر اساس شایستگی و آزمون‌هایی باشد که در فواصل مختلف برگزار می‌شود.

معاون سیاسی-امنیتی استاندار لرستان تصریح کرد: علاوه بر بنیاد حجاب و عفاف که به صورت غیردولتی فعالیت می‌کند، در استانداری و در همه فرمانداری‌ها کارگروه ویژه‌ای به نام حجاب و عفاف تشکیل دادیم و در این زمینه سالیانه همه دستگاه‌های دولتی استان را مورد بررسی قرار می‌دهیم، بازرسان ما به صورت ماهیانه بازدید و گزارشات را در این کارگروه مطرح می‌کنند و به دنبال آن هستیم این ارزش دینی حفظ شود بنابراین اینکه در این رابطه ما مخالف بانوان یا مخالف حجاب و عفاف باشیم به طور یقین بی‌انصافی است.

وی در رابطه با طولانی شدن زمان افتتاح پروژه‌های عمرانی استان نیز اظهارداشت: مسیری که در مورد پروژه‌های کشور و استان ما شروع شده بود یک مسیر با رشد متوازنی بود تا اینکه چند اتفاق در کشور رخ داد و این مسیر را کند کرد، خزانه‌هایی که بناست پروژه‌های عمرانی را تامین اعتبار کند یک مقداری با خلل مواجه شدند.

خجسته پور با بیان اینکه در استان لرستان پروژه آزاد راه خرم‌آباد – بروجرد – اراک تا قبل از سال ۹۲ کمتر از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما بعد با رشد خوبی (بیش از ۷۰ و۸۰ درصد) در حال حرکت بود که به دلیل اتفاقاتی مقداری با کندی مواجه شد، افزود: کارخانه فولاد ازنا تقریبا تا سال ۹۲ و ۹۳، ۱۰ درصد رشد فیزیکی داشت که این رشد فیزیکی اکنون به ۸۳ درصد رسیده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد