گفتند خودتان آخر هر عبارت کنوانسیون یک «اسلامی» اضافه کنید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام احمد سالک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی صبح امروز شنبه ۱۰ آذر در نشست شنبههای انقلاب که با موضوع تحول قانون و قانون گذاری در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، گفت: امام خمینی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام احمد سالک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی صبح امروز شنبه ۱۰ آذر در نشست شنبههای انقلاب که با موضوع تحول قانون و قانون گذاری در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، گفت: امام خمینی بعد از چهلم آیت العظمی بروجردی و پیش از آغاز نهضت میگفتند من از این چهل روزی که ملت برای ایت اله بروجردی اقامه عزا کرد، به این نتیجه رسیدم که این ملت میتواند نهضتی را برپا کند.
وی با اشاره به اینکه دشمن سعی میکند بر دستاوردهای انقلاب سرپوش بگذارد و مشروعیت زدایی از نظام بکند، اظهار داشت: به انقلاب اسلامی کلمهای اضافه نکنیم، این انقلاب «کبیر» است، اما بگذاریم همان عبارت امام و رهبری درباره انقلاب گفته شود.
سالک با یاداوری دو ماموریت قانون گذاری و نظارت مجلس گفت: نظارت مجلس این بسیاری از معضلات را حل میکند، اما متاسفانه ضعیف است.
وی افزود که ماموریت سوم مجلس ارتباط منطقی با مردم است که البته باید از حالت پوپولیستی خارج شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: از دوره اول تا دوره نهم مجلس ۲۹۱۶ قانون تصویب شده است که سهم حوزه فرهنگی ۱۳۶ قانون بوده یعنی ۴و ۷ دهم درصد، یعنی کمترین توجه به حوزه فرهنگ بوده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس اظهار داشت: برخی از لوایح و طرحها برگرفته از کنوانسیونهای غربی است. من به یکی از مسئولان مربوطه گفتم که کجای این لایحه الحاق ایران به کنوانسیون غربی اسلامی است؟ پاسخ داد که شما خودتان آخر هر عبارتش یک «اسلامی» اضافه کنید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه قرارگاههای فرهنگی و شورای عالی فرهنگی به سیاستگذاریها میپردازد، اما اجرایی نمیشود، گفت: امروز تهاجم فرهنگی به فضای مجازی بسیار خطرناک است از این رو تقویت پیام رسانهای داخلی و مدیریت این فضا باید در دستور کار ما باشد.
سالک خاطرنشان کرد: در طول چهل سال ارزشهای دینی از جمله موضوع عفاف و حجاب در زمره قوانین و مقررات کشور درآمده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: همواره ابعاد فرهنگی زندگی فردی و اجتماعی مردم دارای اهمیت شایانی در نظام قانون گذاری کشور بوده است و تشکیل کمیسیونها و کمیتههای تخصصی در حوزه فرهنگی در مجلس یکی از کارکردهای مجلس در این حوزه بوده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰