تولید دستگاه فیلتراسیون مواد معلق مزارع پرورش ماهی توسط مخترع بسیجی/ جایزه پرفسور حسابی به نخبه بسیجی تعلق گرفت/ شکستن انحصار جهانی یک محصول در اوج تحریمها با ایده نخبه بسیجی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آنچه که جوانان نخبه بسیجی را متمایز میکند وجود روحیه تخصص و تعهد در یافتن عملیترین راهحلها برای کم کردن فاصلههای علمی، اقتصادی و … با کشورهای پیشرفته است. همین روحیه موجب میشود، در کنار رفع
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آنچه که جوانان نخبه بسیجی را متمایز میکند وجود روحیه تخصص و تعهد در یافتن عملیترین راهحلها برای کم کردن فاصلههای علمی، اقتصادی و … با کشورهای پیشرفته است. همین روحیه موجب میشود، در کنار رفع نیازها و حتی پیشرفتهای قابل توجه در برخی عرصهها، هیچگاه استقلال و عزت ایران اسلامی را معامله نکند.
چهارمحال و بختیاری تولید دستگاه فیلتراسیون مواد معلق مزارع پرورش ماهی توسط مخترع بسیجی چهارمحال و بختیاری
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از جهانبین نیوز، میثم حقشناس جوان نخبه و مخترع شهرکردی متولد سال ۱۳۶۹ فارق التحصیل مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کشاورزی گرایش آب از دانشگاه شهرکرد و فارق التحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشته آبیاری زهکشی از دانشگاه دولتی ملی اراک می باشد.
این بسیجی نخبه و مخترع موفق شده است برای اولین بار در کشور دستگاه فیلتراسیون مواد معلق مزارع پرورش ماهی را تولید کند.
وی در رابطه با معرفی و عملکرد اختراع خود بیان داشت: دستگاه فیلتراسیون مواد معلق مزارع پرورش ماهی جهت کاهش در صد مواد آلاینده مزارع پرورش ماهی به منظور افزایش راندمان وجلوگیری از تلفات ماهی در استخر های پرورش ماهی به کار میرود.
این جوان نخبه در مورد نحوه عملکرد محصول خود گفت: دستگاه به صورت چرخشی کار می کند به نحوی که آب مزارع پرورش ماهی از دستگاه عبور کرده و این دستگاه با دارار بودن فیلترهای توری استیل و همچنین سیستم بک واش مواد زائد آب را جدا و آب تسویه شده را از خود عبور میدهد همچنین این دستگاه قابلیت کارکرد فول اتوماتیک و دستی را داراست که با دارابودن سنسورهای حساس در مواقع قطع برق یا سیلابی شدن رودخانه با علائم هشدار دهنده باعث تغییر در سرعت حرکت دستگاه میشود.
حق شناس با اشاره به قیمت بالای نمونه خارجی این محصول گفت : دستگاه تولیدی ما از لحاظ قیمیتی نسبت به نمونه خارجی یک دوم قیمت تمام شده می باشد و استفاده از آن باعث جلوگیری خروج ارز و زخایر مالی از کشور می شود.
این بسیجی نخبه در مورد ایده کار و نهایی کردن ایده خود گفت: در زمان دانشجویی ایده تولید دو دستگاه به ذهنم رسید که اولین اختراع بنده در زمان تحصیل در مقطع کارشناسی دستگاه آبیاری اتوماتیک گلخانه بود که با همکاری دانشجویان دانشگاه شهرکرد این ایده را ثبت اختراع کردیم و مورد بهره برداری قرار گرفته است و اختراع دوم بنده دستگاه فیلتراسیون مواد معلق مزارع پرورش ماهی بود که در دوران تحصیلات تکمیلی این ایده به ذهنم رسید و مرتبط با تز پایان نامه کارشناسی ارشدم نیز بود.
این مخترع جوان در ادامه بیان داشت: ایده تولید این دستگاه پس از ورودم به خدمت مقدس سربازی به سمت نتیجه دادن و نهایی شدن نزدیک شد پس از اینکه به صورت سرباز امریه وارد واحد بسیج علمی پژوهشی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری شدم و با حمایتی که از طرف کارشناسان و مشاوران مجرب بسیج علمی پژوهشی شدم ایده خود را به سمت عملیاتی کردن نزدیک کردم و با تسهیلاتی که از طرف بسیج علمی پژوهشی گرفتم موفق شدم طرح اولیه و پایلوت محصول خود را تولید کنم.
این مخترع جوان و انقلابی گفت: همزمان با ورود به بسیج علمی پژوهشی وارد مرکز رشد علمی پژوهشی استان نیز شدم و در آنجا ایده اولیه و پایلوت را پرورش دادم و با گرفتن مشاوره و تسهیلات مجددا پس از گذراندن دوره خدمت مقدس سربازی در زمینه صنعتی کردن این اختراع بودم و در نهایت طرح را به مرحله کاربردی و صنعتی رساندیم و در مرحله اول دستگاه به صورت آزمایشی در مزارع پرورش ماهی مورد استفاده قرار گرفت و ایرادات آن برطرف شد و در حال حاضر دستگاه در مرحله تولید انبوه می باشد.
حق شناس با توجه به حمایت بسیج علمی پژوهشی و مرکز رشد استان در نهایی کردن این اختراع و عملیاتی کردن آن گفت: در مراحل کار و اجرایی کردن ایده مرکز علمی پژوهشی بسیج و مرکز رشد کمک فراوانی هم در زمینه کارشناسی و هم تتسهیلات فراهم کردند و کلا همه جوانان و افرادی که دارای ایده و طرحی باشند به این مراکز مراجعه کنند و بدون شک در این مراکز مورد حمایت و پشتیبانی قرار می گیرند .
این جوان مخترع رمز موفقت خود را کار تیمی می داند و اعتقاد دارد: برای به نتیجه رساندن طرح و ایده حتما باید کار به صورت تیمی و کارشناسی انجام شود کما اینکه دوستانی در مراکز رشد و علمی پژوهشی دارای ایده ای قوی وارد می شدند ولی به خاطر کار انفرادی متاسفانه با شکست مواجه می شدند.
حق شناس همچنین با توجه به اهمیت لزوم بازاریابی و سنجیدن نیاز بازار در هر زمینه ای گفت: یکی از مهمترین بخش های تولید، بازاریابی برای فروش و عرضه محصول می باشد و اول باید در زمینه ایده ای که در نظر داریم مشکلات را بسنجیم و با نگاه دقیق به بازار عرضه و تقاضا وارد شویم.
این مخترع بسیجی در پایان حمایت مسئولان استانی از ایده و اختراع خود را مثبت دانست و گفت: خوشبختانه مسئولین استانی و مسئولین پارک علم و فن آوری استان حمایت خوبی در این زمینه برای تجاری کردن این محصول از من دارند و با برگزاری نمایشگاه ها و همایش ها این تولید را معرفی می کنند.
زنجان
وقتی تکنولوژی نانو به کمک کشاورزی میآید/ نخبه بسیجی زنجانی توانست محصولش را به مرحله تجاریسازی برساند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از موج رسا; نیما نصیری ۲۶ ساله از بسیجیان نخبه استان زنجان بوده که در رشته مهندسی آب و خاک در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده است.
وی از سال ۹۰ عضو بسیج علمی و پژوهشی استان زنجان بوده و توانسته کار ماندگاری را در عرصه علمی انجام دهد.
نصیری با کمک بسیج علمی پژوهشی طرحی را در حوزه ساخت دستگاه نانو و تولید نانو مواد در حوزه کودها ارائه داد و با پشتیبانیهایی که از طرف بسیج انجام شد توانست این دستگاه را به مرحله ساخت برساند.
این نخبه زنجانی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا با اشاره به اقداماتی که در این خصوص انجام داده است، اظهار کرد: نمونههایی که ما برای بحث آزمایشگاه بود را در خارج از زنجان انجام داده و توانستیم گواهینامههای مرتبط این کار را دریافت کنیم.
وی بیان کرد: با استقبالی از این کار در استفاده از نانو کودها انجام شد، ما توانستیم این محصول را تجاری سازی کنیم.
نصیری با بیان اینکه در زمینه کشاورزی نیازی اساسی به کود داریم، خاطرنشان کرد: در حالت سنتی ما مقدار زیادی از کودها یا مواد ریزمغزی که برای رشد گیاهان لازم است را به خاک اضافه میکردیم که این باعث تخزیب بافت خاک شده و در نتیجه هزینه زیادی را هم به کشاورزان تحمیل میکرد.
وی با اشاره به اینکه ما با استفاده از تکنولوژی نانو میزان موادی را که برای گیاه استفاده میشد را به صورت بهینه درآوردیم، عنوان کرد: ما با استفاده از تکنولوژی نانو توانستیم این مواد را به کمترین میزان خودش در حالت مصرف برسانیم که هیچ آلودگی را برای گیاهان و تخریب را برای خاک نداشته باشد.
این نخبه بسیجی با بیان اینکه این روش برای کشاورزان نیز مقرون به صرفه است، گفت: از طرفی این روش یک تکنولوژی خاص با استفاده از فناوریهای نوین برای کشاورزی است.
وی با بیان اینکه در بحث معرفی این محصول با راگانهای مختلفی مذاکره داشتیم، ابراز کرد: ما توانستیم در کلاسهای ترویج سازمان جهاد کشاورزی این محصول را معرفی کنیم و با استفاده از گواهینامههایی که اخذ کرده بودیم در نمایشگاههای مختلف سطح استان و کشور این محصول را معرفی کردهایم.
نصیری با اشاره به اینکه به دنبال توسعه اقدامات خود هستیم، افزود: به دنبال این هستیم تا در زمینههای دیگر تکنولوژی نانو بتوانیم کارهای ماندگاری انجام دهیم.
وی با بیان اینکه از مسئولان اجرایی نیز درخواست حمایت داریم، خاطرنشان کرد: زمینههای خوبی برای رشد جوانان در بسیج ایجاد شده و امیدواریم همه مسئولان با توجه به این مسائل در راستای پیشرفت جوانان قدمهای خوبی بردارند.
این نخبه بسیجی با تاکید بر اینکه جوانان بسیجی پشتکار بسیار بالایی دارند، تصریح کرد: این خلوص نیت و اعتقاداتی که در بسیح وجود دارد سبب شده اقدامات ماندگاری انجام دهند و توصیهای که بنده به تمام بسیجیان دارم این است که از مشکلات پیش رو نترسیده و با قدرت رو به جلو حرکت کنند.
وی با بیان اینکه به سرانجام رساندن یک کار بسیار شیرین است، گفت: بسیجیان با با واژه ما میتوانیم تا به امروز در عرصههای مختلف موفقیتهای چشمگیری داشتند.
کرمانشاه شکستن انحصار جهانی یک محصول در اوج تحریمها /عدم حمایت دولت از ایدهای که جزو ۲۰ طرح ملی است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، احسان کرمی نخبه جوان کرمانشاهی است که متولد ۶۵ و فارغالتحصیل شیمی تجزیه از دانشگاه رازی کرمانشاه است؛ این جوان نخبه بسیجی شرکت دانش بنیان هایا شیمی رازی را به همراه تیمی از نخبگان استان پیش میبرد که با طراحی فرموالسیون و تولید موم قالبگیری در حوزه تخصصی تولید مواد پیشرفته شیمیایی و پلیمری فعالیت دارد.
آنها موفق شدهاند برای نخستین بار در کشور نانوکامپوزیتهای پیشرفته را اختراع و تولید کنند که پیش از این در ایران تولید نمیشد و تنها در انحصار چند کشور خاص بوده است.
احسان کرمی در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: ما در زمینه ساخت نانوکامپوزیتهای پیشرفته کار میکنیم که در ایران تولید نمی شود؛ موم ریختهگری یا قالبگیری برای اولین بار در ایران و حتی خاورمیانه تولید میشود.
وی ایده کار را از صنایع ریختهگری فراگرفته چون در آنجا تجربه کار داشته است؛ میگوید چون این ماده در ساخت قطعات اسلحه استفاده میشود تنها در پنج کشور تولید میشود و این کشورها نیز ماده مذکور را نمیفروشند و حالا با این اختراع ایران هم به جمع این پنج کشور افزوده شده است.
این نخبه بسیجی گفت: اگر به روش مهندسی معکوس این محصول تولید میشد قیمت تمام شده آن بسیار بیشتر از نمونه خارجی بود و در نتیجه با استفاده از پلیمرهای داخلی این محصول تولید شد و قیمت آن هم به نصف مشابه خارجی میرسد و تمام این ماده تولید داخل است.
وی در مورد اهمیت این اختراع تصریح کرد: چون این محصول در داخل تولید نمیشود صنایع داخلی هم به دلیل اینکه معمولا از نوع دسته دوم ان استفاده میکنند با مشکلاتی مواجه هستند و قطعات دقیقی نمیتوانند بسازنند، اما با این ماده تمام مشکلات حل میشود چون تمام فاکتورهای نمونه خارجی را دارد.
کرمی افزود: این ادعا نیست و تمام تستهای آزمایشگاهی را پشت سر گذاشتهایم و حتی صنایع ریختهگری هم آنرا تایید کردهاند.
حمایتی از دولت ندیدیم /وعدههای وعید مسئولان
از این مخترع بسیجی در مورد حمایتهای دولت پرسیدیم که در پاسخ گفت: شرکت ما یک شرکت دانش بنیان است، اما آنگونه که میگویند از شرکتهای دانشبنیان حمایت نمیکنند، تنها پارک علم و فناوری کرمانشاه که ما عضو آن هستیم حمایتهایی از ما کرده است.
وی بیان داشت: ما به شدت نیازمند فضای کارگاهی بودیم و برای ما این موضوع بسیار حائز اهمیت بود و بسیج سازندگی آنرا در اختیار ما گذاشت و این کمک بزرگی برای ما بود؛ تمام دستگاهها را هم خودمان تولید کردیم.
طرحی که جزو ۲۰ طرح ملی است
کرمی به عناوین کسب شده در جشنواره های مختلف هم اشارهای داشت و تصریح کرد: این محصول را به عنوان حق اختراع ثبت کردهایم و جزو ۲۰ طرح برگزیده ملی انتخاب شده است که رییس جمهور، وزیر کشور، نمایندگان مجلس و… از آن بازدید داشته اند و تنها وعده ای داده اند و رفته اند و همه در حد حرف بوده و عملا چیزی ندیدهایم.
به گفته وی، اختراع برتر جشنواره ملی رویش، طرح برتر رشته صنایع اجلاس بینالمللی فناوری و انرژی سبز، طرح برگزیده فستیوال ملی نواوری صنایع شیمیایی و پلیمری، فناوری منتخب ملی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و کارافرین برتر اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی از جمل دستاوردهای این طرح بوده است.
کرمی در مورد تاثیرات روحیه جهادی و بسیجی خود و همکارانش در پیشبرد امور هم گفت: ما معتقدیم هرکسی هر قدمی در راه خودکفایی و خروج از وابستگی کشور بردارد بسیجی است و اگر روحیه بسیج تیم همکار نبود این کار شدنی نبود با توجه به تمام موانع و مشکلات و سختیهای پیش روی دانشگاهیان برای ارتباط با صنعت و وارد شدن به این فضا و سیستم باید جهادی کار کند تا کشور را از وابستگی نجات دهد.
وقتی منافع ملی بر منافع فردی ارجحیت مییابد
از این نخبه و مخترع جوان پرسیدیم که چرا این اختراعش را در خارج از کشور ثبت نکرده که پاسخ داد: با اولین مشاوری که خودش هم از اهل فن بود در مورد اختراعمان صحبت کردیم پیشنهاد داد که این کار را در ایران انجام ندهیم و در کشور دیگری غیر از ایران آنرا ثبت کنیم چون تنها حق اختراع حتی بدون تولید محصول عواید مالی فراوانی را برای مخترع در بردارد، اما بسیار مسائل هست که آدم وطنش را ترجیح میدهد.
وی افزود: من معتقدم که چون ما تمام دانش و هرچه آموختهایم در این مملکت و آب و خاک بوده باید بازخورد و منفعتی هم برای مردم کشورمان داشته باشد و وقتی مشکلی در کشور وجود دارد خیلی برای ما سنگین است که ایده را ببریم در جاهای دیگر انجام دهیم.
کرمی در پایان یک قدردانی هم از همکارانش داشت و گفت: تیم ما متشکل از نخبگان دانشگاهی بود از جمله دکتر روشنی استاد شیمی دانشگاه رازی، خانم دکتر عظیمی عضو هیئت علمی دانشگاه رازی، آقایان محجوب و نصیری و خانمها صیدزاده و خاناحمدی ما را در این راه کمک کردند و انگیزه های خوبی به ما دادند؛ همچنین بسیج سازندگی هم حمایتهای خوبی از ما داشت که از همه آنها تشکر میکنم.
در معرفی این محصول میتوان گفت: در تمامی صنایع تولید انبوه قطعات فلزی دارای دقت ابعادی بالا، اشکال پیچیده، ظریف و صافی سطح یکنواخت از روش ریختهگری دقیق استفاده میشود در صنایع ریختهگری دقیق از موم قالبگیری بهعنوان مدل یا الگو استفاده میشود.
موم قالبگیری یکی از مواد استراتژیک در صنعت کشور است و به دلیل استفاده از این محصول در ساخت قطعات دقیق و پیچیده که اکثر این قطعات مربوط به صنایع نظامی-دفاعی و ساخت جنگافزار هستند واردات این ماده به داخل کشور بسیار دشوار بوده و شرکتهای تولیدکننده این ماده که تنها در کشورهای آمریکا، آلمان و انگلیس مستقر هستند از فروش گریدهای مناسب این ماده به ایران امتناع میکنند.
در نتیجه بیشتر شرکتهای ریختهگری کشور از موم نامناسب استفاده میکنند که اکثراً متناسب با شرایط تولید و نوع قطعات تولیدی آنها نیست این امر باعث ایجاد مشکالت عدیدهای ازجمله ضایعات بسیار زیاد، هدررفت نیروی انسانی و سرمایههای شرکت، کیفیت نامناسب، سلب اعتماد مشتریان، عدم توانایی در تولید بسیاری از قطعات با پایداری ابعادی و پیچیدگی بالا و ناتوانی در تولید قطعات لوکس و زینتی و…میشود.
موم قالبگیری تاکنون در خاورمیانه تولید نشده و به طور کلی در دنیا معموالا از ترکیب چند نوع موم طبیعی ساخته میشود، اما به دلیل هزینهی بالای واردات این مواد به داخل کشور و همچنین قیمت بالای آنها تولید آن به این روش و با این مواد اولیه به صرفه نیست و شرکت دانشبنیان مذکور موفق شده با استفاده از پلیمرهای تولید شده در داخل کشور که بسیار ارزانقیمت هستند فرموالسیونی طراحی کنند که تمام فاکتورهای موردنیاز صنعت را پاسخ داده و بر اساس آنالیز صورت گرفته توسط آزمایشگاه همکار استاندارد مرکز پژوهش و توسعه فناوریهای نفت در بعضی مؤلفهها مثل درصد خاکستر، نقطه اشتعال و نفوذپذیری از نمونههای خارجی نیز مطلوبتر است.
گلستان
با حمایت بسیج در مسابقات مختلف رباتیک کشور شرکت کردم/ آرزوی پرکردن خلاهای کشور را دارم
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گلستان ما، مهران مراد زاده مخترع رباتیک شهرستان کلاله در گفتگویی اظهار کرد: از دوران کودکی با کارکردن با وسایل برقی مثل آرمیچر، باتری و چرخ دنده ها و سرهم کردن آنها بر روی وسایل دور ریختی به ساخت ماشین های برقی مشغول شدم.
وی افزود: از جمله اختراعاتم با تفاسیر یاد شده، ماشین برقی کنترلی بود که توانستم رتبه اول شهرستان کلاله و رتبه چهارم استانی را کسب کند.
مخترع شهرستان کلاله گفت: شرکت در مسابقات استانی و شهرستانی باعث رغبتم برای ساخت ربات جنگنده شد و با حمایت های فکری و مالی فرمانده بسیج شهر فراغی ربات جنگنده نازعات را اختراع کردم و در مسابقات کشوری ربات های جنگنده در مشهد، با حضور فرمانده بسیج در این مسابقات شرکت کردم و با گذراندن چندین راند و شکست ربات های حریف، ربات من ربات برتر این مسابقات شد.
مرادی ادامه داد: چون در زمینه اختراع ایده های زیادی داشتم و مطمئن بودم که مجموعه بسیج پشتوانه من در مراحل مختلف خواهند بود، به فکرشرکت در مسابقات رباتیک جوانان کشور با ساخت رباتی کشاورز که بتواند خلاهای موجود در کشاورزی را پر کند، افتادم و در این زمینه با استفاده از وسایل دورریختنی ربات مدنظر را که ۲۵ کیلوگرم بود و توانایی شخم، چمن زنی، جمع آوری چمن، سم پاشی، آبیاری و کود پاشی و کاشت بذر است، را اختراع کردم و توانستم در مرحله استانی مسابقات خوارزمی رتبه اول را بدست آورم و به مرحله کشوری این مسابقات راه پیدا کنم.
مخترع رباتیک کلاله ای تصریح کرد: پس از کسب رتبه اول استانی با ساخت ربات کشاورز، به مرحله کشوری دعوت شدم و از اولین فیلتر داوری در دانشگاه شهید رجایی عبور کردم و در دور بعد داوری که متشکل از ۸ داور دارای دکتری بود، به دفاع از ربات خود پرداختم و خوشبختانه این ربات باعث هیجان و رضایت داوران شد.
وی تاکید کرد: برای ساخت ربات های مختلف به همکاری خود با مجموعه بسیج ادامه می دهم و امیدوارم ربات ها و تجهیزاتی را اختراع کنم که بتواند خلاهای مختلف کشور را پر کند.
مازندران
از دریافت جایزه پرفسور حسابی تا اهدای نوبل ایرانی به زلزلهزدگان کرمانشاه
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از بلاغ، محمود مرادی متولد سال ۶۳ دکترای رشته فیزیک و دانشجوی نمونه علمی سال ۹۵ در کشور و پژوهشگر برتر قرآنی استان مازندران در سال ۹۶ از شهرستان نور است که در تمام دوران تحصیل خود دانشجوی نمونه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بود و تندیس و لوح تقدیر را از معاون اول رئیس جمهور دریافت کرد.
این نخبه کشوری در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: مؤلف بیش از ۳۰ مقاله مختلف بینالمللی و ملی هستم و ۹ جلد کتاب در زمینه علمی، فیزیک، فلسفه فیزیک، نانو و هشت جلد کتاب غیرفیزیکی در زمینه فرهنگی، مذهبی و اجتماعی نوشتم و عضو بنیاد نخبگان کشور، عضو کانون نویسندگان، انجمن اهل قلم، انجمن فیزیک و باشگاه پژوهشگران جوان هستم.
این دانشمند بسیجی از سوی بنیاد ملی نخبگان به عنوان نخبه کشوری به بنیاد فرهنگی البرز معرفی و جایزه بنیاد البرز(نوبل ایرانی) را دریافت و به زلزلهزدگان کرمانشاه اهدا کرد.
مرادی نویسنده ممتاز انجمن نویسندگان کشور افزود: سال ۹۶ جوان نمونه استان معرفی شدم و جایزهی پرفسور حسابی که به تحقیقات پژوهش نو و بدیع و پایان نامههای برتر کشور داده میشود را در سال ۹۷ دریافت کردم.
این نخبه بسیجی خاطرنشان کرد: برای ترجمه کتاب الکترو دینامیک از سوی وزارت ارشاد و خانه کتاب ایران برنده جایزه کتاب فصل کشور در سال ۹۱ شدم.
وی افزود: پژوهشگر برتر نیروی زمینی ارتش و عضو بسیج اساتید استان کهگیلویه و بویراحمد بودم و با تشکیل نخستین حلقه علمی در بسیج اساتید در رشته فیزیک معرفی و در جشنواره کشوری در سال ۹۵ به عنوان استاد بسیجی نمونه از سوی سازمان بسیج اساتید استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شدم.
وی دانشجوی نمونه آموزشی در سالهای ۹۲ و ۹۳ و پژوهشگر برتر دانشگاه یاسوج در سال ۹۳ و ۹۴ و درمقطع دکترا رتبه اول تحصیلی را کسب کرد.
این استاد بسیجی در خصوص سابقه تدریس خود تصریح کرد: سابقه چهار سال تدریس در دانشگاههای دولتی یاسوج، غیرانتفاعی دانا و دانشگاه فرهنگیان و دروس فیزیک پایه ۱ و۲، آزمایشگاه فیزیک، ریاضی فیزیک، مکانیک آماری، الکترو مغناطیسی را دارم.
این نخبه بسیجی با اشاره به اردوهای جهادی خاطرنشان کرد: در اردوهای جهادی از سوی بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد شرکت و در مناطق محروم نیز تدریس کردم و داور مجلات و کنفرانسهای علمی در سال ۹۶ و ۹۷ هستم و در کنفرانسهای شیمی و فیزیک در اراک و تبریز در سال ۹۶ و۹۷ به طور شفاهی و سخنرانی مقالاتی را ارائه دادم و در حال تألیف کتاب عشق و اتوپیای مولانا و ترجمه کتاب مکانیک کلاسیک گلدشتیان هستم.
گفتنی است از نمونه کتابهای چاپ شده این دانشمند بسیجی فیزیک لایههای نازک، محمود مرادی و صمد امینی در سال ۹۶، نانو سیستم، محمود مرادی و سمیرا حسینی ۹۶، پلاسمونیک، محمودمرادی و صمد امینی ۹۶، فلسفه غرب،محمودمرادی، صمد امینی و داوود مرادی در سال 96 است.
مرکزی
بومیسازی تجهیزات نیروگاهی/بینیازی کشور از واردات تجهیزات نیروگاهی پالایشگاهی و پتروشیمی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از دیار آفتاب؛ طی سالهای اخیر علیرغم تلاش همهجانبه دشمنان با اعمال تحریمهای مختلف برای متوقف کردن روند توسعه و رشد علمی در کشور، شاهد شکوفایی استعدادهای جوانان در عرصههای مختلف بودهایم که هیچگاه دست از تلاش برای نوآوری و پیشرفت برنداشتهاند.
در مسیر شکوفایی استعدادهای جوانان سازمانهای مختلفی ایفای نقش کرده تا یاریگر جوانان باشند و مسیر پیشرفت را برای جوانان هموار کنند.
سالهاست که صنعت نفت و گاز در کشور فعالیت میکند و بسیاری از بودجه کشور از این طریق تأمین میشود اما متأسفانه بسیاری از تجهیزات و قطعات مورداستفاده در این صنعت وارداتی است و ارز بسیاری جهت خرید آن از کشور خارج میشود. دراینبین نخبگانی هستند که اگر به آنها میدان داده شود میتوانند کشور را از واردات این تجهیزات بینیاز و از خروج ارز جلوگیری کنند.
شهرجردی استاد دانشگاه، دکترای مکانیک و نخبه بسیجی به همت گروهی از نخبههای بسیجی استان، با ساخت تجهیزات نیروگاهی، تجهیزات تحتفشار و پروژههای EPC کشور از واردات تجهیزات نیروگاهی پالایشگاهی و پتروشیمی بینیاز کردند.
ساخت تجهیزات نیروگاهی، تجهیزات تحتفشار و پروژههای EPC فعالیت میکند
شهرجردی استاد دانشگاه، دکترای مکانیک و نخبه بسیجی در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به کارهای انجامشده جهت بینیاز کردن کشور از واردات تجهیزات نفت و گاز گفت: در سال ۱۳۹۰ پسازاینکه مدرک دکتری را از خارج کشور اخذ کردم، به ایران آمدم. پس از مدتی در شرکت صنایع آذرآب اراک که درزمینهٔ ساخت تجهیزات نیروگاهی، تجهیزات تحتفشار و پروژههای EPC فعالیت میکند، با تشکیل گروه تحقیق و توسعه اعلام کردیم میتوان یک سری از تجهیزات نیروگاهی، پالایشگاهی و پتروشیمی را بومیسازی و از واردات آن جلوگیری کرد.
وی افزود: پس از اعلام این موضوع، تعدادی از تجهیزات را بهعنوان نمونه انتخاب کردیم و با تلاش شبانهروزی توانستیم چهار- پنج قطعه را که قبلاً از خارج کشور وارد میشد تولید و با این کار از خروج ارز جلوگیری کنیم. بهعنوانمثال توانستیم پکیجهای شیمیایی شامل چندین پمپ و تجهیزات داخلی را که هرکدام حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار یورو قیمت داشت و از خارج خریداری میشد باقیمتی حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان داخلی کنیم و ارزآوری بسیاری برای کشور داشته باشیم.
این نخبه بسیجی اضافه کرد: وظیفه این محصول تزریق مواد شیمیایی داخل خطوط لولههای نفتی و تجهیزات پالایشگاهی جهت جلوگیری از یخزدگی و زنگزدگی آنها است. در این روند سعی کردیم کمکم تمام قطعات لازم برای تولید محصول نهایی را خودمان تولید کنیم و در حال حاضر همه قطعات در ایران تولید میشود.
شهرجردی با اشاره به محصول دیگری با عنوان دوده زدا تصریح کرد: این قطعه بخار را با سرعت صوت روی لولهها میپاشد و با این کار دودهای که روی لولههای دیگ بخار هست را از بین میبرد. این محصول که سالهای قبل از خارج کشور باقیمت ۱۵ تا ۲۰ هزار یورو خریداری میشد را توانستیم باقیمتی معادل ۱۰ میلیون تومان بومیسازی کنیم که با این کار مبلغ قابلتوجهی در مصرف ارز صرفهجویی شد.
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: باید تأکید کنم که تمامی کارهای صورت گرفته نتیجه کار گروهی بوده و بنده تنها مدیریت این گروه را بر عهده داشتم.
این مدرس دانشگاه با اشاره به محصول دیگری با عنوان سایلنسر یا صدا خفه کن اظهار کرد: این قطعه نیز در صنایع نفت و گاز مورداستفاده قرار میگیرد که سالهای گذشته از خارج کشور وارد میشد. برخی تجهیزات بکار رفته در صنایع نفت و گاز صدایی با حجم حدود ۱۵۰ دسیبل تولید میکند که برای شنوایی انسان خطرناک است. صدا خفه کن این مقدار را تا حدود ۸۰ دسیبل کاهش میدهد تا آسیبی به گوش نرسد. روی این قطعه هم چند کار تحقیقاتی و علمی انجام دادیم و درنهایت توانستیم آن را تولید کنیم.
وی در مورد همکاری مسئولین و مدیران دولتی در بومیسازی تجهیزات عنوان کرد: مجموعه آذر آب از ما حمایت کافی را داشته است اما از آنطرف شرکت نفت بهعنوان کارفرما به دلایل مختلف ازجمله عدم اعتماد به تجهیزات داخلی همچنین جذابیت خرید از خارج کشور، تمایل به استفاده از تجهیزات داخلی نداشت. با تشدید تحریمها، مدیران مجبور به استفاده از تجهیزات داخلی شدند و با دیدن کیفیت مناسب، تجهیزات ساخت داخل مورد استقبال نیز قرار گرفت تا اینکه توانستیم حدود ۶۰-۷۰ درصد قسمتی از تجهیزات را در داخل تولید کنیم.
شهرجردی در مورد چگونگی روند تولید یک قطعه توضیح داد: در تولید یک قطعه هیچگاه کپی کاری نکرده و نمیکنیم. جهت این کار ابتدا روی دانش آن قطعه تحقیق میکنیم، سپس برای آن نرمافزار نوشته و بعد مورد آزمایش قرار میدهیم. درنهایت محصول که آماده شد در حضور کارفرما آزمایش نهایی را روی آن انجام داده و در صورت رضایت او قطعه را به تولید انبوه میرسانیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر تجهیزات تولیدی توسط تیم ما چهار پنج سال است که در پالایشگاهها و پتروشیمیها کار میکند و اگر مشکلی هم پیش بیاید بادانشی که آن را بومیسازی کردهایم خودمان آن مشکل را برطرف میکنیم.
این استاد مکانیک در پایان با اشاره به سنگاندازیهای برخی مسئولین خاطرنشان کرد: از دولت خواهان حمایتهای بیشتر در بخش تولید هستیم. اگر دولت از تولیدات داخلی حمایت کند و به جوانان میدان دهد میتوان بسیاری از تجهیزات را در داخل تولید کرد و از واردات آن کشور را بینیاز کرد.
هرمزگان
پژوهشگر نوجوان بسیجی هرمزگان، منتخب جشنواره سراسری گیاهان دارویی شد
یاهان داربه گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ملیکا چشم به راه، پژوهشگر نوجوان ۱۴ ساله هرمزگانی است که به همراه ایلین رضوانی زاده در چهارمین جشنواره سراسری و دومین جشنواره دانش آموزی گیاهان دارویی و طب سنتی با ارائه اطلس گیاهان دارویی و درمانی استان هرمزگان موفق به کسب رتبه سوم شدند.
ملیکا در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به موفقیت اخیرش اظهار کرد:دومین جشنواره دانش آموزی گیاهان دارویی و طب سنتی با حضور نمایندگان ۳۲استان و ارائه یک هزار طرح برگزار که در مرحله اول ۱۶۰ انتخاب شد که در این راستا نمایشگاهی در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.
وی افزود:حدود ۱۶۰تیم به مدت یک هفته در نمایشگاه کارهای خود را ارئه دادند که در نهایت پس از یک هفته داوری کارشناسان دو تیم از هرمزگان موفق به کسب رتبه سوم کشوری شدند.
این نوجوان پژوهشگر اظهار کرد: به واسطه سفرهایی که با همکاری سازمان محیط زیست استان و منابع طبیعی، همراهی ایلین و استاد راهنمایمان حدود یک سال بر روی طب سنتی و گیاهان بومی منطقه گنو تحقیق و پژوهش انجام دادیم که در نهایت اطلس گیاهان دارویی و درمانی برای اولین بار در کشور با استفاده از اصل گیاه تهیه شد.
پژوهشگر بسیجی تصریح کرد:در سال های اخیر پژوهشهای زیادی در زمینه طب سنتی وسلول های بنیادی انجام دادیم و در دومین کنگره بین المللی کشور نیز شرکت کردم همچنین یکی از مقالات گیاه شناسی را برای نشریات فرانسوی نیز ارسال کردم.
ملیکا مشوق اصلی خود را برای موفقیت در این طرح حمایت های بی شائبه خانواده و همراهی مادر در تمامی مراحل پژوهش دانست و تاکید کرد:مادرم علی رغم تمامی دغدغه های زندگی همواره در کنارم حاضر بوده و انتظار می رود سایر خانواده برای موفقیت بیش از پیش فرزندانشان همراه و یاورشان باشند.
همدان
رونق اقتصادی رزن بیشتر بر پایه کشاورزی بنا شده است/کشاورزان به کشت و تولید گیاهان دارویی تشویق و سوق داده شوند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از نافع، مصطفی فیروز نخبه علمی اهل رزن و روستا شاهنجرین، متولد ۱۳۶۸ و بسیجی فعال در شهرستان رزن است که با توجه به کسب رتبههای بالا در آزمونهای ارشد و دکتری گفتوگویی با این جوان بسیجی ترتیب داده شده که میخوانید.
نافع: مدرک تحصیلی شما چیست؟
فیروز: لیسانسم را از دانشگاه ملایر گرفتم و در آزمون ارشد با رتبه ۱۹ در دانشگاه تربیت مدرس تهران پذیرفته شدم؛ با معدل ۱۷.۵ در رشته مهندسی منابع طبیعی گرایش مرتع و آبخیزداری از این دانشگاه فارغالتحصیل شدم.
در آزمون دکتری هم رتبه ۱۶ کسب کردم اما به دلایلی در مصاحبه پذیرفته نشدم و به دنبال مشورتهایی با اساتید در رابطه با فرصتهای شغلی از ادامه تحصیل دست کشیدم.
نافع: اکنون مشغول چه کاری هستید؟
فیروز: در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و در کنار آن یک استارتاپ خوب راهاندازی کردیم که به نظرم اگر بیشتر وقت بگذاریم ان شاءالله آینده خیلی خوبی خواهد داشت.
نافع: از فعالیتهاتون در بسیج بگید و اینکه چطور و از چه زمانی با بسیج آشنا شدید؟
فیروز: از دوران راهنمایی با شرکت در دورههای تابستانی بسیج با بسیج آشنا شدم و با توجه به جذابیتها و تنوع فعالیتهایی که هر نوجوان ۱۲-۱۳ سالهای را اغنا میکند من هم جذب بسیج شدم؛ در دوره دبیرستان و اردوها و دورههای چند روزه بیشتر مرا با بسیج اخت داد.
در دوران دانشجویی، بسیج، خط مشی و آرمانهای آن جزء دغدغههایم شد و تلاش و انگیزه مرا برای پیشبرد این اهداف جدیتر کرد.
نافع: در وضعیت کنونی مهمترین رسالت و وظیفه بسیجیان چیست؟
فیروز: نه تنها باید خودمان را بسازیم، بلکه باید چنان رشد کنیم که در جامعه هم تأثیرگذاری داشته و جریانساز باشیم؛ این جامعه میتواند از خانواده شروع شود تا به بالا.
باید در جریانات مختلف و اتفاقاتی پیرامون، بصیرت لازم را داشته باشیم و بدانیم در چه موقعیتی چه عکسالعملی نشان دهیم؛ از طرفی باید سطح مطالبهگری از مسئولان را بالا ببریم، ه نظرم همین مطالبهگری که رهبر معظم انقلاب از ما انتظار دارند هم یک نوع امر به معروف و نهی از منکر است که در اسلام نیز مورد تأکید است.
نافع: با توجه به شرایط امروی تعریف شما از بصیرت یک بسیجی چیست؟
فیروز: بصیرت یعنی آگاهی از گذشته هم درمورد اشخاص و هم جریان و اتفاقات، درک موقعیت کنونی و اینکه در چه جایگاهی هستیم، پیشبینی و نگاه به آینده و اینکه اگر هر اتفاقی در زمان کنونی بیافتد چه آیندهای را برایمان رقم خواهد زد؛ اگر جوان مطالعه و شناختش را در مورد اتفاقات گذشته و جاری بالا ببرد، میتواند جایگاه خودش را بشناسد و بالطبع وظیفهاش را هم میتواند به خوبی ایفا کند.
نافع: در مورد شهرستان رزن و مشکلات آن چه نظری دارید؟
فیروز: در شهرستان رزن چندین مشکل عمده وجود دارد که مانع پیشرفت میشود، اولین مشکل برخاسته از طرز تفکر مدیران شهرستانی است که هم از خودشان و هم از مدیران بالادستی استانی و کشوری سطح انتظارات پایینی دارند، زود قانع میشوند و از جایگاهشان به خوبی استفاده نمیکنند. و این امر شاید به دلیل ترس از دست دادن پست و یا ناتوانی در انجام کارهای بزرگ و نداشتن ایدههای بزرگ است.
مشکل بعدی اپیدمی در آمار و گزارش کار به بالا دستی است که عموماً هم یک گزارش کار دور از واقعیت بوده و این مسئله خود باعث انجام کارهای کوتاه مدت، کم بازده و به اصطلاح دهن پرکن میشود و ترس از اینکه نکند نان یک کار اساسی و طرح بلند مدت یک مدیر را مدیر بعدی خورده و پز آن را بدهد.
این امر مسئولان را به کارهای کم بهره زود بازده سوق میدهد تا مدیر بتواند در کارتابل گزارش کار برگههای بیشتری را قرار دهد و این میشود که مشکلات عمده و ریشهای که اکثر مدیران هم از آن باخبر هستند، فقط جزء جدایی ناپذیر شعارهای انتخاباتی شده و در همان مقطع جا خشک میکند.
مشکل سوم این است که متأسفانه در اکثر ادارات شهرستانی، از مدیر گرفته تا کارمندان جزء، دیدگاه جهادی، خلاقیت و شم ریسکپذیری وجود ندارد، این مسئله باعث شده در مدیریت شهرستان و در اکثر ادارات یک خمودی و یکنواختی عجیبی را شاهد باشیم.
به نوعی هر کارمندی حداقلِ انتظارات را برآورده میکند و انگار همه از اول ماه فقط منتظر هستند کی آخر ماه برسد که حقوقشان واریز شود، کمتر کسی پیدا میشود که داوطلبانه پیگیر کار ارباب رجوع بوده، راهها را به ویژه برای جوانان هموار کند و سیستم بروکراسی را به حداقل برساند؛ این امر را می توانید با پیگیری اخذ مجوز راهاندازی یک کسب و کار امتحان کنید.
نافع: از معضلات همیشگی شهرستان رزن چیست؟
فیروز: یکی از معضلات همیشگی که مختص شهرستان ما هم نیست این است که نمیدانم کجای قانون اساسی هست که با تغییر نماینده مجلس، این همه مدیر و رئیس ادارات تغییر می کنند؟!
آیا این جزو وظایف نماینده است یا به صورت داوطلبانه برای خدمت بیشتر به شهرستان انجام می دهند؟؛ چرا مدیری که کارآیی بالایی دارد و کارنامهاش هم این را نشان میدهد با اعمال فشار نماینده مجلس باید جایش را به کسی بدهد که نه در حد مدیریت است نه توان آن را دارد بلکه فقط به دلیل هم سلیقگی سیاسی با نماینده آن شهرستان، پستی مهمی را در اختیار می گیرد؟
این موارد است که میتواند یک شهرستان پر استعدادی مثل رزن را عقب نگه داشته و استعدادهای خوب شهرستان را مجبور به مهاجرت یا گوشهگیری کند.
نافع: چه پیشنهادی در راستای پیشرفت شهرستان دارید؟
فیروز: وقتی مشکلات شناسانده شوند، نیمی از راه حل را رفتهاید؛ ولی به طور اختصاصی در راستای پیشرفت شهرستان چند پیشنهاد هست که ابتدا تبدیل شدن شهرستان به قطب اول یک محصول صنعتی یا کشاورزی است، یعنی شهرستان رزن حداقل باید در تولید یک یا دو محصول، در مرحله اول قطب اول کشوری و در مرحله بعدی قطب خاورمیانه شده و نام رزن را به همان محصول بشناسند.
اینکه این محصول چه باشد، باید با مطالعه نخبگان و امکانسنجی انجام شود و استعدادهای شهرستان با فاکتورهای گستردهای مورد بررسی قرار گرفته، همه جوانب از آب و هوا و موقعیت جغرافیایی تا نیاز بازار و امکان گسترش بازار فروش در منطقه برای آینده بررسی شود.
راه حل دیگری نیز در راستای رونق اقتصادی شهرستان که بیشتر بر پایه کشاورزی بنا شده است، تشویق و سوق کشاورزان به کشت و تولید گیاهان دارویی است؛ در این راستا میتوانیم از مرحله آموزش کشت و کار گیاهان دارویی و معطر به کشاورزان تا تهیه نهادههای مطمئن، برداشت، فرآوری، بازاریابی و فروش و حتی راهاندازی صنایع تبدیلی این محصولات را به شهرستان بیاوریم.
یزد
کشف «مولکول ماده اولیه داروی ضد انعقاد خون» توسط بسیجی نخبه یزد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از یزدرسا، حمید ندری دانشیار شیمی دارویی و مدیر گروه شیمی دارویی دانشکده داروسازی علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، با حمایت های مالی و معنوی بسیج علمی پژوهشی سپاه موفق به تولید مولکول ماده اولیه داروی ضد انعقاد خون شده که جایگزین والفارین میباشد که برای بیماری های قلبی عروقی پیشگیری از سکته از آن استفاده می شود.
وی گفتگو با خبرنگار یزدرسا، افزود: ماده اولیه این دارو در کشور وجود ندارد و تمام مواد اولیه آن از خارج از کشور تامین میشود به طوری که امسال هزار کیلوگرم از آن وارد کشور شده است. قیمت جهانی این دارو برای هر کیلو گرم آن حدود ۴ هزار دلار می باشد.
به هرحال ما توانستیم مولکول ماده اولیه دارو را تولید کنیم و اکنون هم به دنبال کارهای انبوه سازی برای تولید این دارو می باشد.
ندری ادامه داد: با توجه به اینکه سالیانه ۴ هزار دلار صرف واردات این دارو میشود و چون میتواند جایگزین داروی وارفارین شود و قاعدتاً نیاز به این دارو در کشور افزایش پیدا کرده و واردات آن ۳۰۰ برابر شده است صرفه اقتصادی دارد.
وی با بیان این که فرایند ثبت اختراع این مولکول در حال انجام است، افزود: در واقع روش سنتزی که برای این دارو داشتیم تقریبا روش جدیدی می باشد.
مدیر گروه شیمی دارویی دانشکده داروسازی علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، خاطرنشان کرد: در واقع می توان گفت تمام قسمت هایی که مورد نیاز ما بود تحت حمایت بسیج علمی پژوهشی قرار گرفتیم.
وی به رمز و راه موفقیعت خود اشاره کرد و گفت: هر کاری را میتوان انجام داد ولی مهم این است که پیگیری واستمرارداشته باشیم وکفش آهنی بپوشیم.
ندری محیط دانشگاه را یک فرصت برای دانشجویان دانست و افزود: همین کاری که ما انجام دادیم با کمک سه نفر از دانشجویان بوده است و قطعاً یک زمینه کاری جدیدی می تواند باشد مثلاً برای دانشجویان داروسازی آن چیزی که به عنوان فرصت شغلی آینده شان میتواند به دست بیاید راه اندازی یک داروخانه است؛ ولی میتوان کارهای دیگری انجام داد مثل کاری که ما انجام دادیم. فرصت های شغلی که برایشان در این محیط ها ایجا دمی شود را می توانند بعدا به عنوان یک کارتولیدی داشته باشند.
وی اذعان کرد: در حیطه های مختلف به طور مثال در صنعت، فرمولاسیون های ترکیبات دارویی وجود دارد که خیلی میتواند به آنها کمک کند و بعدا در کنار کارهای دیگر خود به عنوان یک کار اصلی نگاه کنند. فقط همه چیز ختم به داروخانه یا درمان نمی شود و صنعت می تواند قسمتی از آن باشد.
گیلان
حضور جوانان گیلانی در صدر مسابقات قرآن کریم/ کسب مقام دوم قرائت روشندلان جهان توسط قاری گیلانی/ سوگند رفیع زاده؛ پدیده سال در حفظ قرآن
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ۸ دی، فرهاد فلاح پور، در بزرگترین همایش قرآنی سفیران الهی که با تجلیل از ۷۰ حافظ کل قرآن کریم در رشت برگزار شد با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص) در رابطه با قرآن کریم اظهار کرد: پیامبر بر چگونگی قرائت قرآن تاکید داشتند زیرا ما عقیده داریم که مردم قرآن را هزاران مدل می خوانند.
وی با بیان اینکه تنها یک مدل از هزاران مدل قرآن خواندن مردم صحیح است و برکت اصلی را دارد اذعان کرد: قرائت قرآن قوت قلبی است و قرائت صحیح آن برکات بسیاری را شامل میشود و کسانی که قرآن را با مدل صحیح آن می خوانند سعادتمند می شوند.
استاد برجسته قرآن کریم با اشاره به اینکه باید طرز صحیح قرائت قرآن را با همه جوانب آن به یکباره و در یک آموزش به کودک داد گفت: باید همه بخشهای مهم را با تمام ویژگی های آن را به صورت یک لقمه به بچه ها بدهیم زیرا اگر اینطور نباشد فرد با آموزش نادرست حرکت میکند و دیگر نمیتوان آن را تغییر داد زیرا در ذهن کودک هک میشود.
فلاح پور نوع آموزش را علت علاقه کودکان به کلاسهای قرآن معرفی کرد و افزود: کودکان با عشق در کلاس قرآن شرکت می کنند و این عشق از حضور آنها در کلاس ها هویدا است.
وی با بیان اینکه سال ۹۶ در سطح کل کشور به صورت انفرادی و تیمی جز بهترین های ایران شدیم و این صدر بودن به دلیل نوع آموزش ما بود ابراز کرد: مهدی عبرتی از کل ایران برای مسابقات جهانی انتخاب می شود که در حفظ ایران بین تمام جوانان مقام اول را کسب کرد و برای مسابقات جهانی دعوت شد.
استاد برجسته قرآن کریم با اشاره به رضا حقیقی که توانست مقام دوم قرائت روشن دلان جهان را دریافت کند گفت: سوگند رفیع زاده نیز پدیده سال ۹۶ در حفظ قرآن معرفی شد و همچنین او تمام ترجمه قرآن بالغ بر هفت جلد را به پایان رسانده است.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰