توصیههای طب سنتی برای طرز صحیح و اصولی نوشیدن آب+ اینفوگرافی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، طبق تحقیقات انجام شده آب را نباید یک نفس و با سرعت نوشید و این کار باید به صورت تدریجی، در سه نفس انجام شود، همچنین فرد تنها زمانی که واقعا تشنه می شود باید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، طبق تحقیقات انجام شده آب را نباید یک نفس و با سرعت نوشید و این کار باید به صورت تدریجی، در سه نفس انجام شود، همچنین فرد تنها زمانی که واقعا تشنه می شود باید آب بنوشد و خوردن آب پس از غذا سبب اختلال در هضم میشود.
دیدگاههای طب مدرن و سنتی درباره آب
درمانگران طب سنتی موادغذایی و خوراکیها را به سه دسته مختلف تقسیم میکنند. در بسیاری از متون طب سنتی به این نکته اشاره شده که هر ماده خوراکی میتواند یک یا چند خاصیت داشته باشد، همچنین برخی مواد خوراکی خاصیت غذایی بیشتر و برخی خاصیت دارویی قویتری داشته و گروهی هر دو خاصیت را دارند.
میزان لازم آن برای بدن چقدر است؟
با توجه به اینکه ۷۰ درصد بدن را آب تشکیل میدهد، برای سرحال و سرپا نگه داشتن بدن جهت انجام درست کارها به آن نیاز داریم. زمانی که آب مورد نیاز بدن به قدر کافی تأمین نشود عواقب طولانی و کوتاهمدتی برای سلامتی در پی خواهد داشت.
نرسیدن آب کافی به بدن در طولانیمدت ممکن است به رماتیسم مفصلی، میگرن، گلودرد، ورم مخاط روده بزرگ، سوءِهاضمه، فشارخون بالا، چاقی، بواسیر (بیماری مقعدی)، سرطان سینه، سل ریوی، سنگ کلیه، سینوزیت و سرطان رحم منجر شود. از این رو نوشیدن آب بعد از بیدار شدن و در طی روز، به بدن کمک میکند تا از این بیماریها دور بماند.
فواید اصلی نوشیدن آب پس از بیدار شدن
۱. کمک به دفع سموم بدن
نوشیدن آب به طور طبیعی باعث حرکات روده میشود. شب هنگام با دفع سموم بدن مشغول بازسازی خود میشود. زمانی که صبح ناشتا آب بنوشید با دفع سموم زیانآور، بدنی سالم و سرحال خواهید داشت. نوشیدن مقدار زیادی آب به تولید سلولهای عضلانی و سلولهای خونی جدید کمک میکند.
۲. سوختوساز را افزایش میدهد
نوشیدن ناشتای آب سوختوساز شما را حداقل تا ٪۲۴ افزایش میدهد، به همین دلیل این کار برای افرادی که از رژیمهای سخت غذایی پیروی میکنند بسیار مهم است. متابولیسم تقویت شده به معنای یک سیستم گوارشی بهتر است. اگر هضم سریعتری داشته باشید آسانتر میتوانید رژیم غذایی خود را ادامه دهید. نوشیدن ناشتای آب با تمیز کردن رودهی بزرگ، امکان جذب بهتر مواد مغذی را فراهم میکند.
۳. به کاهش وزن کمک میکند
وقتی صبحها با شکم خالی آب مینوشید، با دفع سموم به بهتر شدن گوارش خود کمک میکنید و احساس گرسنگی کمتری خواهید داشت. کمتر گرسنه میشوید و هوس شما برای غذا خوردن فروکش میکند. به همین دلیل نوشیدن آب از اضافه وزن ناشی از پُرخوری جلوگیری میکند.
۴. سوزش سردل و سوءِهاضمه را تسکین میدهد
سوءِهاضمه به دلیل افزایش اسیدیتهی معده (ترش شدن) ایجاد میشود. زمانی که این اسید به سمت مری بالا میآید احساس سوزش میکنید. اما وقتی صبحها ناشتا آب مینوشید این مشکل با فرستاده شدن اسید به پایین و رقیق شدن آن حل میشود. این کار همچنین معده را برای صبحانهای که قرار است میل کنید آماده میکند.
۵. رنگ چهره و درخشندگی پوست را بهبود میدهد
کمآبی باعث بروز چین و چروک پیش از موعد و ایجاد منافذ عمیق در پوست میشود. در یک مطالعه مشخص شد نوشیدن ۵۰۰ میلیلیتر آب به صورت ناشتا با افزایش جریان خون به پوست باعث درخشندگی آن میشود. به علاوه نوشیدن بیشتر آب در طول روز موجب دفع سموم میشود که درخشندگی پوست را به همراه دارد.
۶. کمک میکند موهای براق، صاف و سالم داشته باشید
کمآبی میتواند اثر جدی بر رشد مو داشته باشد. نوشیدن آب فراوان موهای شما را از درون تقویت میکند. آب یک چهارم وزن تار مو را تشکیل میدهد. کمبود آب میتواند باعث شکنندگی و نازکی مو شود. شما باید هر روز آب بیشتری بنوشید اما، نوشیدن آب به صورت ناشتا به بهترین شکل میتواند کیفیت موهایتان را افزایش دهد.
۷. از سنگ کلیه و عفونت مثانه جلوگیری میکند
نوشیدن ناشتای آب برای جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و عفونت مثانه اهمیت دارد. این یک واقعیت است که نوشیدن آب با شکم خالی موجب رقیق شدن اسیدی میشود که مسبب اصلی سنگ کلیه است. هر چه آب بیشتری بنوشید (البته تا حد مجاز برای سلامتی)، از انواع بیشتری از سنگ کلیه و عفونت مثانه ناشی از سموم در امان خواهید بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰