تاریخ انتشار : دوشنبه 14 آبان 1397 - 14:59
کد خبر : 45394

اهواز| رسیدگی به تخلفات و گرانفروشی‌ها در اولویت کمیته نظارت و بازرسی قرار گیرد

اهواز| رسیدگی به تخلفات و گرانفروشی‌ها در اولویت کمیته نظارت و بازرسی قرار گیرد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از اهواز، امید بن عباس در جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان با پرداختن به مباحثی از جمله نحوه تنظیم و توزیع کالا در استان، رسیدگی به تخلفات صنفی استان، بررسی دلایل افزایش قیمت‌ها و تورم استانی خوزستان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از اهواز، امید بن عباس در جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان با پرداختن به مباحثی از جمله نحوه تنظیم و توزیع کالا در استان، رسیدگی به تخلفات صنفی استان، بررسی دلایل افزایش قیمت‌ها و تورم استانی خوزستان نسبت به تورم کشوری، رسیدگی به سامانه جامع انبارها و وضعیت بازرسی‌ها و درخواست طرح پیشنهادی برای الکترونیکی کردن رسیدگی به شکایات مردمی، این موضوعات را از وظایف مهم اعضای قرارگاه فرماندهی اقتصادی برشمرد.

وی با تاکید بر کنترل بازار و نظارت بر قیمت‌ها با بیان اینکه هر کالا در نهایت باید ۱۰ درصد گران شود، افزود: وقتی قیمت یک کالای دولتی اعلام می‌شود از طرفی شاهد عرضه آن با قیمت دو برابری در فروشگاه‌های مختلف در سطح شهر هستیم، بازرسی باید به این موارد بپردازد؛ کالایی که با نرخ دولتی باید توزیع شود از طرف چه افرادی با نرخ آزاد در حال توزیع است تا بتوانیم اقدام پیشگیرانه داشته باشیم.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با بیان اینکه در قرارگاه فرماندهی اقتصادی هفت کمیته تعریف شده که همه این کمیته‌ها سلسله وار به هم مرتبط است، افزود: خروجی کمیته آمار و اطلاعات، در کمیته رصد و پایش منتقل می‌شود تا این کمیته تحلیل ‌کند که در کدام بخش‌ها کمبود کالا داریم، کمیته تامین و توزیع نیز نحوه تامین و توزیع آن را انجام می‌دهد و اطلاعات را به کمیته بازرسی و نظارت می‌دهد که آیا توزیع انجام شده و آیا توزیع کالا با قیمت مصوب به دست مردم رسیده یا خیر و در نهایت، موارد تخلف به کمیته تخلف ارجاع داده شود.

وی با اشاره به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از کمیته آمار و اطلاعات بانک مرکزی جمهوری اسلامی و تورم خوزستان در برخی شاخص‌ها، گفت: کمیته رصد و پایش دلایل تورم و افزایش قیمت‌ها در رسته ارتباطات، خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها، انواع سبزی و حبوبات، قند و شکر و مربا عسل و شکلات که در استان خوزستان نامتعارف‌تر از میانگین کشوری بوده را بررسی  و گزارش آن ارائه دهد.

بن عباس با اشاره به افزایش قیمت برنج ایرانی در سطح استان خوزستان، گفت: گزارش تحلیلی افزایش قیمت برنج داخلی که کمیته رصد و پایش آن را انجام داد با شیب آن برای وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود. باید یک آنالیز قیمت روی اقلامی مثل روغن و رب گوجه فرنگی انجام شود که این قیمت‌ها باید در چه نُرمی باشد و قیمت‌های حال حاضر هم بررسی شود تا پیشنهاد لازم را به ستاد تنظیم بازار کشور ارائه دهیم.

جانشین قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان با اشاره به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از بانک مرکزی و افزایش قیمت برخی اقلام، اظهار داشت: افزایش قیمت گوشت گوساله خیلی چشمگیر بود، معمولا گوشت گرم گوسفندی قیمت گران‌تری داشته، به همین جهت تاکید می‌شود که دلایل افزایش قیمت گوشت گوساله مورد بررسی قرار گیرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود خطاب به مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امورحقوقی استانداری خوزستان گفت: دستوری صادر شود تا طرح پیشنهادی برای الکترونیکی کردن رسیدگی به شکایات مردمی با هدف افزایش نظارت به صورت مستمر تهیه و الزامات مورد نیاز و فرآیند اجرای آن نیزمشخص شود.

بن عباس با بیان اینکه بهترین کار در دنیا نظارت مردم و مصرف کننده است، تصریح کرد: روند رسیدگی به قدری سخت، طاقت فرسا، طولانی و گران است که مردم شکایت نمی‌کنند و یا از شکایت خود به بازرسی پشیمان می‌شوند. به این دلیل انگیزه مردم برای شکایت کردن کاهش پیدا می‌کند و خود به خود نظارت کم می شود.

وی ادامه داد: این طرح با توجه به ضوابط و رعایت قوانین به صورت نرم افزار، سامانه پیامکی یا شماره تماس گویا یا به هر شکلی که در کار مردم تسریع ایجاد می‌کند، همراه با پشتیبانی تدوین شود. به مردم اعلام شود که در چه بازه زمانی به شکایتشان رسیدگی می‌شود تا بدانند اگر امروز گزارش تخلف یک واحد صنفی را ارائه می‌دهند چقدر بعد باید منتظر پاسخ و رسیدگی به شکایت خود بمانند.

وی افزود: حتی ممکن است پاسخ این باشد که گزارش مردمی خلاف واقع باشد اما مردم انتظار دارند وقتی شاکی گرانفروشی و تخلف می‌شوند بازخورد آن را در بازه زمانی کوتاه دریافت کنند. اگر الزاماتی دارد یا نیاز به اعتبار دارد تا فرایند انجام کار اصلاح شود، اعلام کنید تا طبق برآوردها تامین شود.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص کمبود خودرو بازرسی در سطح استان با اشاره به دستور استاندار و مصوبه شورای تامین، گفت: فرمانداری اهواز باید تعداد ده خودرو در اختیار کمیته نظارت و بازرسی قرار دهد. سازمان تعزیرات حکومتی نیز گزارشی از وضعیت پرونده‌هایی که از ابتدای سال ۹۷ تشکیل شده و اینکه چقدر پرونده دریافت کرده، فراوانی در چه رسته‌هایی بوده، خروجی احکام صادره، تعداد پرونده‌های در حال رسیدگی، عناوین تخلفات به صورت درصدی ارائه دهد.

بن عباس ادامه داد: اداره کل دامپزشکی استان گزارش مقایسه کشتارهای سال گذشته و امسال در بخش‌های طیور، دام سبک، دام سنگین و دام و طیور وارداتی ارائه دهد تا چگونگی روند تامین و توزیع مشخص و بتوانیم بر اساس آن پیشگیری‌های لازم را برای ماه‌های آینده داشته باشیم.

بن عباس خطاب به مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان در خصوص سامانه جامع انبارها افزود: گزارشات موجودی کالاها در سامانه جامع انبارها به صورت هفتگی به قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان اعلام شود تا بتوانیم پیش‌بینی‌های لازم جهت تامین و توزیع کالا در استان را داشته باشیم. نقاط قوت و ضعف سامانه جامع انبارها و نحوه عملیات آن، نوع اقلامی که پوشش می‌دهد، تعداد اقلام و کالاهایی که تا به امروز در سامانه جامع انبارها وارد شده و اینکه چه اقلامی وارد این سامانه نمی‌شود را در گزارشی ارائه دهید.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد