تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مهر 1397 - 12:19
کد خبر : 44628

«سرطان»؛ ۱۶ درصد ازدواج‌های کشور را به ورطه هلاکت می‌سپارد!

«سرطان»؛ ۱۶ درصد ازدواج‌های کشور را به ورطه هلاکت می‌سپارد!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا کورکی نژاد؛* تصویب یک فوریت طرح اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی در ۴ مهرماه از بی سر و صدا‌ترین مصوبات چند وقت اخیر مجلس بود. این طرح اصلاحیه ضمن ایراد ممنوعیت ازدواج برای دختران زیر ۱۳ سال و پسران زیر ۱۶ سال، ازدواج دختران ۱۳ تا ۱۶ سال و پسران

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا کورکی نژاد؛* تصویب یک فوریت طرح اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی در ۴ مهرماه از بی سر و صدا‌ترین مصوبات چند وقت اخیر مجلس بود. این طرح اصلاحیه ضمن ایراد ممنوعیت ازدواج برای دختران زیر ۱۳ سال و پسران زیر ۱۶ سال، ازدواج دختران ۱۳ تا ۱۶ سال و پسران ۱۶ تا ۱۸ سال را نیازمند اذن دادگاه و تایید صلاحیت پزشکی قانونی میکند و اکنون در صف انتظار تصویب نهایی به سر می‌برد.

فوریت این اصلاحیه ۱۵۱ رای موافق خود را در درجه اول مرهون تلاش‌های مستمر و حساب شده مهندسی افکار عمومی و در درجه بعد زمان ارائه آن به مجلس بود، هر چند که پاسخ‌های نامربوط مخالفان طرح در جلسه علنی لطف مادرانه و چشمپوشی پدرانه‌ای برای نظرات عامیانه طراحان به حساب می‌آمد.  
بر هم زدن به موقع مراسم ازدواج دختر ۹ ساله با داماد ۳۶ ساله و تشکر زیرکانه مریدان طرح از اقدام عابدین زاده، معاون دادستانی مشهد، باعث شد؛ جزو ازدواج ظالمانه این دختر، به کل اجباری بودن ازدواج کودکان در افکارعمومی بدل گردد. تشویق مبتکرانه ابتکار به استمرار بخشی در پیگیری اقداماتی از این دست، توهم شیوع کودک آزاری را به جامعه تزریق کرد. به کارگیری همزمان کنوانسیون حقوق کودک و کودک شمردن جوان ۱۸ ساله کشور پازل را تکمیل کرد و با سکوت کارشناسان و تحلیلگران نتیجه‌ای حاصل شد که شاید خود عابدین زاده هم از آن متحیر باشد…

فراکسیون زنان مجلس به خاطر نداشتن دلایلی بهتر از بالا بودن سن بلوغ فکری، مرگ مادران باردار و طلاق زیر ۱۶ سال و تحت الشعاع قرار گرفتن تحصیل و تربیت صحیح فرزند در ازدواج‌های زیر ۱۶ سال، برای اثبات ضرورت تغییر قانون باز هم به سراغ جنگ روانی رفتند… سخن کارشناسی نشده سلحشوری یکی از ادعا‌های جدید اعضای فراکسیون بود. سرطان…

سرطان طرحی است که ۱۶ درصد ازدواج‌های کشور را به ورطه هلاکت می‌سپارد! افزایش سن ازدواج، فساد و بی بندوباری، کاهش نرخ و امکان باروری سالم بانوان از عوارض این طرح است. از نظر برجسته‌ترین روانشناس رشد جهان پایان ۱۱ سالگی با نیل به بلوغ فکری برابر است. گزارش دفتر سلامت و جمعیت وزرات بهداشت نشان می‌دهد تنها ۲ درصد از کل مرگ و میر مادران در سنین زیر ۱۸ سال است. میانگین سن طلاق ۵/۳۰ سالگیست و پایدارترین الگوی ازدواج در کشور مربوط به همین سنی است که مشمول ممنوعیت شده است. علی رغم وقوع ۳۰ درصد ازدواج‌ها در سنین پایین، تنها ۹ درصد طلاق‌ها مربوط به این سنین است؛ حال آنکه با وجود سهم ۲۵ درصدی ازدواج در سنین بالا، حدود ۶۰ درصد طلاق‌ها را به خود اختصاص می‌دهند. تنها ۱ درصد علل ترک تحصیل دختران ازدواج است. نزدیکی سن مادر و فرزند به دلیل کم کردن اختلافات بین نسلی رابطه بین آنان را تقویت و موجب بهبود تربیت فرزند می‌شود؛ و اما…

مرکز پژوهش‌های مجلس نیز تاکید کرد: باور کردنی نیست که فعالین حوزه زنان از کذب بودن این آمار‌ها بی اطلاع باشند. چگونه است که تا امروز کوچکترین مخالفتی با آموزش برابر و فراگیر جنسی نداشته اند، ولی اکنون اذعان میکنند که سن بلوغ عقلی بالاست نباید اجازه ازدواج زیر ۱۸ سال داده شود! آمریکا در بسیاری از ایالتهایش ممنوعیتی برای ازدواج دختران در سنین پایین ندارد آنوقت نماینده‌های ما، مجلس ما…    زهرا کورکی نژاد- فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی پزشکی رفسنجان انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.    

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد