تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1397 - 8:21
کد خبر : 43115

اصل طلبه دل کندن از دنیاست/ و اما طلبگی

اصل طلبه دل کندن از دنیاست/ و اما طلبگی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ خانم حسن‌پور، استاد حوزه و دانشگاه در اولین جلسه از سلسله‌نشست‌های «واما طلبگی» که ۹ مهرماه در مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) برگزار شد؛ با بیان حدیثی از امام صادق(ع)، گفت: در روایتی از امام صادق(ع)

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ خانم حسن‌پور، استاد حوزه و دانشگاه در اولین جلسه از سلسله‌نشست‌های «واما طلبگی» که ۹ مهرماه در مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) برگزار شد؛ با بیان حدیثی از امام صادق(ع)، گفت: در روایتی از امام صادق(ع) خطاب به مردى که شراب خورده بود و حضرت به‌دنبال فرصتى بودند که نهى از منکر کنند، می‌‌خوانیم «کار خوب از هر کسى خوب است، ولى از تو به واسطه آشنایى که با ما دارى و آزاد شده پیامبر هستى، زیباتر است و کار بد از هر کسى بد است، و از تو به خاطر همین انتساب زشت‌تر و قبیح‌تر است». به‌عنوان مثال اگر کسی بیرون روی زمین و در معابر، زباله بریزد زشت است اما اگر کسی در کسوت روحانیت این کار را انجام دهد، زشت‌تر است.
وی با بیان اینکه سر طناب تبلیغ دین در دست حضرت زینب(س) و طناب ولایت‌مداری در دستان حضرت زهرا(س) است و در این مسیر از این بزرگواران کمک می‌طلبیم، اظهار کرد: اولین انتظاری که مردم از طلبه‌ها دارند، این است که حریص به دنیا نباشند؛ سن جوانی عین زیبایی‌طلبی و دنیا‌طلبی است اما توجه داشته باشید که رمز موفقیت و اثرگذاری یک طلبه همان عظمت روحی و اخلاقی اوست، نه ظواهری که رنگ و بوی دنیا‌دوستی بدهد. آراستگی طلبه مهم و تأثیرگذار است اما تجملات، غیر از آراستگی است.
استاد حوزه و دانشگاه خطاب به حاضران، گفت: اصل طلبه دل کندن از دنیاست؛ جامعه منتظر تغییر در وجود و رفتار شماست و از طلاب انتظار دارند وجهه‌ای از ائمه اطهار(ع) داشته باشند. این مطالبه و خواست مردم کاملا به حق است و ما باید سعی کنیم تغییرات مثبت در رفتار، منش و روح خود ایجاد کنیم. طلبه نباید تقلیدکار از دیگران باشد بلکه باید با تغییراتی که در خویش ایجاد می‌کند، تفاوت میان او با دیگران حس شود تا نمایانگر مسیری باشد که در آن است. ارتباطات طلبه در حوزه از نوع ارتباطات معنوی و علمی است و نباید متأثر از پوشش و آرایش و ظاهر باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان خاطره‌ای از امر به معروف و نهی از منکر، افزود: رمز موفقیت در امر به معروف و نهی از منکر، قدرت و عظمت روحی عامل است.
حسن‌پور دو زمان قرائت قرآن و اشک بر حضرت سیدالشهدا(ع) را زمان‌های عنایات ویژه خداوند متعال دانست و به طلاب سفارش کرد: فرصت ویژه ایام عزای حضرت امام حسین(ع) را قدر بدانید و خود را مقید به شرکت در مجالس روضه کنید.
فاطمه بغدادی
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد