انتقاد نماینده اتحادیه اروپا از فساد اداری در دولت افغانستان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، دفتر مطبوعاتی «سرور دانش» معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که در دیدار دانش با «پییر مایدون» نماینده اتحادیه اروپا دو طرف درباره فساد اداری گفتوگو کردند. مایدون در این دیدار ضمن اشاره به کنفرانس
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، دفتر مطبوعاتی «سرور دانش» معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که در دیدار دانش با «پییر مایدون» نماینده اتحادیه اروپا دو طرف درباره فساد اداری گفتوگو کردند.
مایدون در این دیدار ضمن اشاره به کنفرانس آینده ژنو با محوریت افغانستان گفت که در این کنفرانس مباحث حاکمیت قانون و مبارزه با فساد اداری و همچنین پیشرفت کابل در زمینه اجرای استراتژی ملی مبارزه با فساد اداری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
نماینده اتحادیه اروپا همچنین تصریح کرد که پیگیری قضایی متهمان جرایم فساد اداری توسط دولت میتواند نقش تاثیرگذاری در مبارزه با فساد اداری و طرح دولت در این باره داشته باشد.
از سوی دیگر، دانش اظهار داشت که راهبرد دولت برای مبارزه با فساد اداری در سه محور رهبری سیاسی، ارائه خدمات عمومی و اصلاحات قضایی پیشرفتهای زیادی داشته است اما برای بهبود شرایط در بخش اصلاحات امنیتی و شفافیت مالی دولت کابل زمان بیشتری نیاز دارد.
در این دیدار طرفین همچنین درباره برگزاری انتخابات پارلمانی و همکاری اتحادیه در زمینههای مختلف با دولت و مردم افغانستان گفتوگو کردند.
مایدون چندی پیش نیز در یک کنفرانس درباره مبارزه با فساد اداری گفته بود که اتحادیه اروپا برای ایجاد ثبات در افغانستان تلاش میکند اما بدون مبارزه با فساد اداری ثبات در افغانستان برقرار نخواهد شد زیرا مخالفان مسلح دولت از فساد اداری در دولت به عنوان بهانهای برای ادامه جنگ و تبلیغات علیه دولت استفاده میکنند.
اگر چه اتحادیه اروپا و سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان فساد اداری را مختص به دولت افغانستان میدانند اما کارشناسان و نهادهای نظارتکننده نقش نیروهای خارجی و موسسات غربی در فساد را غیرقابل انکار عنوان کردهاند.
اشرف غنی پیش از این از کشورهای غربی و آمریکا خواسته بود تا کمکهای مالی به افغانستان را از مسیر طریق موسسات خارجی و شرکتهای خصوصی هزینه نکنند.
با این حال، کشورهای غربی مدعی هستند که مبالغ هنگفتی را در بازسازی افغانستان هزینه کردهاند اما هیچ روند حسابرسی بر شیوه مصرف پول از سوی آنها وجود ندارد.
برخی از کارشناسان بر این باورند که آمریکا و کشورهای غربی سیاست دوگانه در افغانستان دارند و در رابطه با کمکهای مالی هنگفت برای بازسازی افغانستان صادق نیستند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰